Цветанов: Противопоставянето прави политиците зависими от задкулисието

Докато бил в политиката, бившият втори от ГЕРБ останал чист
22 сеп 2020 17:17, Анисия Иванова
79
Цветанов: Противопоставянето прави политиците зависими от задкулисието
Снимка: БГНЕС

Противопоставянето между институциите прави политиците зависими от задкулисни игри. Това коментира във Велико Търново лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов.

„За голямо съжаление, много от това институционално противопоставяне, от липсата на диалог ни прави зависими от други задкулисни игри, които обаче не са в интерес на обществото и на България. Независимостта ни прави много по-силни, когато има възможност да чуем и различното мнение, но не и да се противопоставяме, а просто да изслушаме различната гледна точка“.

Той не изневери на традицията да чества Независимостта в старата столица, откъдето бе депутат. Цветанов бе сред политици и представители на институциите, които присъстваха от рано сутринта на светата литургия в историческия храм "Св.40 мъченици".

Не застана до официалните лица, не беше и на трибуната на Царевец, а сред гражданите в подножието на Патриаршията, съобщи "24 часа".

Не пожела в празничния ден да говори за новия си политически проект, но заяви, че когато бил в политиката, не е влизал в задкулисни игри. "Знам, че винаги, когато си в голямата политика, си податлив на много изкушения, но знам, че когато си принципен в политиката, си подложен на много натиск и същевременно много опити за дискредитиране", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
13
 
! Отговори
Цецо Ухото-ШЕСТАКА преди 3 години
Чист като сълза...със шест апартамента.
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО инДемократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.
25
0
 
8
 
! Отговори
Оффф преди 3 години
Как всичките бе, как всичките един дол дренки не се ли усещате бе, ужас!
24
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Физкултурника Цвъцко не спира да цвъка последните дни. Откакто се взе насериозно като собственик на партия, не спира да ни се натрапва.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А евтино апартаментче ще има ли?
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зависими са от задчекмеджетието и задкюлчеето.
21
0
 
10
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Не вярвам, че цветанов е успял да произнесе такива дълги думи! За смисъл в изказването му е излишно да се говори.
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-смешното е, че Цвък ще дръпне от гербавите гласове, но те няма да му стигнат да влезе в депутатника. Това което тулупа кроеше на БСП да ги разцепи чрез Гергов и сие се случи на гербавите чрез Цвък.
19
0
 
15
 
! Отговори
L. преди 3 години
Прекръстих се като прочетох заглавията. *** Цецо жив светец бе!
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не обединяване, а обедняване на политици чрез конфиксация и затвор.Всички да се обеднят!
17
7
 
0
 
! Отговори
Странно преди 3 години
Само на мен ли не ми е ясно какъв е проблемът, че Цвък имал 6 апартамента? Ми то това е нищо на фона на повечето български политици. А в чужбина да не говорим. Златният петел отвъд океана има милиарди, цял паркинг от лично негови супер коли и лично негов самолет, а цялата му рода е назначена на ключови постове в управлението на страната.
16
2
 
7
 
! Отговори
Интеграл от Хикс 2 преди 3 години
Ало, Пъпеш.......Ти като Милиционер си индиввид с ниско ниво на интелигентност, фалшива образователна степен.............и можеше да Узакониш Проституцията.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само обединяването на политиците води до задкулисие...
14
1
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Само не разбирам каква е тая пробита петолъчка?? Това дупка от куршум ли е??
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОЛИТИЦИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ЗА ДА СЕ ГУИКАТЕ ХАХАХАХА
12
7
 
5
 
! Отговори
РЕАЛНОСТТА преди 3 години
Успех Цвъчкo в раздробяването на герб!!
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цецо Американеца лесно ще отговори на въпросите, за които е пратен и финансиран:В кой край на родината ще дупчи за шистов газ?Кога ще внесе първите ГМО храни от САЩ и Канада?Кога ще затвори 5 и 6 блок на Козлодуй?Кога ще продаде на скрап 1 и 2 блок на АЕЦ Белене?Кога ще предаде на скрап Балкански поток?
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе някой знае ли Цветанов дали дава апартамент под наем от тези 6-те в София дето има че търся квартира ? Благодаря предварително.
9
0
 
8
 
! Отговори
тулупче преди 3 години
"републиканци" ахаххахахаха тоя много филми гледа горкия, няма да види парламент тоя караконджул(напишете в гугъл изображения "караконджул" и ще ви излезе лика прилика)
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как чист, апартаментът ли му е чист, един физкултурник да придобие апартамент с асансьор. Какво допринесе за благото на народа, че да си помислиш, че го заслужаваш. Обясни как подписа против Златен век, сдоби се с апартамент и се внесе поправка в закона. Да не съди по себе си, за другите.