Радев признателен на тези, които два месеца оспорвали моралното падение

Диалогът имал смисъл, ако е поставен на здрава основа
359
Радев признателен на тези, които два месеца оспорвали моралното падение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Диалогът има смисъл, само ако бъде поставен на здрава основа“ - така президентът Румен Радев коментира призива на министъра на отбраната Красимир Каракачанов държавният глава и премиерът Бойко Борисов да си подадат ръка в името на експертен кабинет, съобщи БНР.

Още по темата

"Това означава по безспорен начин да изчистим истината за записи, шкафчета, корупционни схеми. Да установим кои са механизмите, водещи до този порочен модел на управление, и как да се установи справедливостта. Едва тогава може да се води някакъв диалог за бъдещето, другото е лицемерие и компромис, който само ще задълбочи кризата. Моята голяма признателност днес е за всички будни граждани, които вече повече от два месеца оспорват моралното падение и зависимостите на малцина да определят бъдещето на целия народ“, заяви президентът Румен Радев по време на днешното си посещение в Ямболско.

Президентът посети днес село Бояджик, община Тунджа, а след това ще бъде в Пловдив, където в 18,30 часа ще участва в официалното учредяване на фондация „Млади медици за България“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


359
Още по темата: протестдиалоградев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
26
 
! Отговори
Всеки Българин преди 3 години
Иска да го начука за ПиздинБъди патриот!Начукай го на пРезидента му!Да живее България!
142
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян се вози на метрото и ходи до Бургас на магистрала ТРАКИЯЗащо тримата реват срещу Българското правителство???ЗА ПАРИ - ЗАЩОТО ИМ СЕ ПЛАЩА - МНОГО ПАРИЧКИ
141
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да поеме водачеството на всенародното въстание, защото Деси прибра Радев у дома.
140
1
 
25
 
! Отговори
Един от всички преди 3 години
Не си е тръгвал развития социализъм никога от България .За жалост има генерали с които да се гордеем ,но от преди социализъма, а този е ххх срам за армията ,БСП, ДПС, Божков и срам за БЪългария!
139
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАРОДА ИСКА БОРИСОВмного направи за БългарияМислехме си ,че избираме президент , който да поведе народа към светло бъдеще а той ни трови с погребални речи , подклажда метеж и ще ни докара до гражданска война.Радев нищо
138
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей заспал народ бе, заслужавате си робството. В наше село никой не излезе на всенародното въстание. Към 10 часа излезнах на мегдана да преброя въстаниците, но освен мен нямаше никой друг. Повъртях се 5 минути и се прибрах.
137
1
 
20
 
! Отговори
Съюз на вносители преди 3 години
На телевизори: Няма да пипате Радев! След всяка негова гробовна реч, особено новогодишната, рязко скачат продажбите на телевизори! Долу ръцете от Радев!
136
1
 
18
 
! Отговори
Въпроси преди 3 години
Защо не е в Търново? Защо бяга от хората и въпросите? Какво прави по тези села с 200души население?
135
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ни освободи на Радев ще му издигнем паметник "Президент освободител" до паметника на "Цар освободител", но вместо на кон ще бъде изтипосан на задната седалка на правителствения Мерцедес до Деси Освободителка.
134
3
 
15
 
! Отговори
Вдъхновен преди 3 години
От Гробовното Трио прописах:Гроб за Радев! Саван за Черепа! Честит празник , Българи!
133
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 154Ами,след като се направи на по-бял от снега и на него му извадиха кирливите ризи.След като призоваваше този и онзи да си покажат тефтерчетата и чатовете.Показаха и на неговите съветници.А съм сигурени, че и негови имат.И не бе случайно подпитването на конституционния съд.След гонката по България с полицията.След екшъна на Ф.Нансен.След като му се докладват,че пречат в негова полза на наразследване и реакцията е да се обърнат към съветника му за координация."КОЙ"го предложи!СИК!
132
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарю Радев, какво стана с всенародното въстание? Чакаме да ни освободиш. Още колко ще влачим хомота на лютото робство?
131
1
 
25
 
! Отговори
истина преди 3 години
Грипен корупция. Голям рев. Голяма загуба. За това началника ти Божков те нарича фигурант.
130
1
 
25
 
! Отговори
Студентка преди 3 години
И все пак,в интерес на истината - това е най-слабият президент на България! Не трябваше да бъде избиран ! Явно това е грешка,която трябва да се поправи!!!
129
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МаринНикога не съм считал мутрите за част от народа и в този ред на мисли за мен Радев не е разединител, а точно обратното - застава на страната на народа срещу организираната престъпност. И сега ще плати тежка цена защото олигархията няма да му прости.
128
1
 
22
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Гласувах за Радку Фърчилото, с надеждата, че ще имаме надпартиен президент.Президент, който няма да се подаде на партийни и корпоративни манипулации, и ще защитава единствено националните интереси на Бг и народа.И отново разочарование...И Радко Фърчилото се оказа "пантофче" като предшественика се мистър Бийн!Не ни върви на президенти и туй-то...
127
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
възможно ли е да изтриете и блокирате ИП-то на тролът пишещ обиди и цинизми по-долу?Езикът му е непристоен. Някакъв изключително неприятен и ненужен тип с профански изкас!
126
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стомашночревен биопродукт.
125
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ми как ГешевСтранно как след като Радев поиска разследване и сваляне на държавната охрана на Доган и Пеевски и веднага на следващия ден в президентството влиза техния човек Гешев. От тогава не е спряло медийното плюене по Радев.А иначе теч на класифицирана информация в посока Кремъл тече много от преди избирането на радев и това е просто оправдание. Моята версия е че ставаше въпрос за сплашване.
124
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом е толкова признателен, да ИМПИЙЧВА и да ходи да ги поведе. Щом има два и половин милиона поддръжници, защо го е страх? Те пак ще го изберат.