За първи път Борисов успял да обедини всички срещу себе си

ГЕРБ подготвяли служебна победа на предстоящите избори
96
За първи път Борисов успял да обедини всички срещу себе си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП отново излезе с остра декларация срещу управляващите.

В нея социалистите обвиниха премиера Бойко Борисов, че е успял да обедини всички срещу себе си, което се доказвало от протестите у нас и  в чужбина.

Още по темата
"Протестите не намаляват, недоволството не намалява, оставайки слепи и глухи за исканията на хората задълбочавате още повече политическата криза", скочи от името на левицата Явор Божанков.

Той обвини мнозинството, че иска да се задържи на власт с цената на реда в страната.

Според него с поправките в Изборния кодекс ГЕРБ цели да спечели служебно изборите.

"Докато рушите основите на правовата държава, пътьом задължавате следващото поколение с 5 милиарда лева, делите си 700 милиона, които липсват от нашите данъци и се превърнахте в заплаха за националната сигурност. Страната ни се определя като държава със системен проблем с корупцията, като най- бедната държава и с увеличаващи се различия с останалите страни от ЕС", отсече Божанков.  

"За 70 дни протести видяхме кръв, бой и няма поета отговорност, няма оставка. У нас властта отговаря с репресия към всеки изразил критично мнение, това е белег на тоталитарните режими. Никой не е неуязвим и това се доказа от безпрецедентното нахлуване в президентството на въоръжение мъже", обвини още той.

По думите му ГЕРБ са рецидивисти по отношение на потъпкването на върховенството на закона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
26
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Мина едно въстание,второ, трето..Де с участието на БСП, де не!Сега е ред на червените тролеи, да подсмърчат, да кълнат, да пустосват..Че успокойте се! Само 6 месеца остава до изборите, а все хубави празници - Великата октомврийска,Димитровден, после други именни дни,Коледа, Нова година с поредната протестна честитка от Радев, 3 -и март с още един юмрук от Шипка...И те изборите дошли...
48
21
 
7
 
! Отговори
Постижения на ТУЛУПА преди 3 години
Постиженията не се мерят с джипка-ПР, нито със снимки от самолет или криене от протестиращите. Истинското мерило е онова чекмедже, пълно с милиони, кюлчета и пистолет. С мутренския език, звучащ в изтеклите записи и онова отвратително ***, лепнато на Цвета Караянчева до живот. Най-важната оценка за едно управление все пак са резултатите.
47
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това не го разбирам - да си вече 11г на власт и да се инатиш за още 3-4 месеца да избуташ и да хвърляш милиони тук и там да може да гласуват после пак за тебе,това е някакъв мазохизъм.И да искаш още мандат след тия 11г когато виждаш че освен твоите верни кучета - 1млн калинки, другите не те искат,не го разбирам. Нали е МП на цялата държава, е,само неговите калинки ли са държавата. Не го разбирам това, освен да има нещо психопатско което да те кара да стоиш още и още.Ненормална работа, няма такава държава.
46
4
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Комунистически декларации, лозунги и тезиси ( а може и тестиси) на БСп - това правеха партийните им секретари на времето, това правят и днес партийните пинчери на крушовската ***. Жалки сте, червеногъзи нерезчета, жалки! Ще повръщате и пиете пак злобата си след март месец !!! Помнете ! Толкова дебел ще ви го нафърфори Борисов , че кръв ще повръщате и пиете след това !
45
16
 
9
 
! Отговори
Постижения на ТУЛУПА преди 3 години
За 11 години те се изразяват в последното място на България по всички показатели за качеството и продължителността на живот. С най-ниските пенсии и доходи въобще. С мижавите инвестиции. С оценката: Най-корумпирана страна в ЕС. Най-висока смъртност, неграмотност, бедност. С липсата на върховенство на правото. Батакът се вижда навсякъде. За морал, чест или достойнство дори не става дума.
44
7
 
8
 
! Отговори
До 36 преди 3 години
Ти да видиш ....В началото на прехода БСП е имало пълна мнозинство, макар и незавършен мандат.... Но Станишев изкара пълен мандат, а вашият Борисов има 3 Незавършени мандата, а и управлява и в трите с ПОД 100 депутата!!!!!
43
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
докато има фаш-исти да крепят фашагите от герб няма как да се оправи тази държава.Борисов си сложи огромна администрация-1 млн която не внася за пенсия,за здравно осигуряване, данъци, нищо,другите 1млн работещи внасят за тях всичко.Борисов ви ги даде да ги хрантутите,за да си осигури гласове,сложи навсякъде калинки,неграмотни,но лоялни към бащицата.Сложи на гърба ни най огромната полиция,даде им заплати,бонуси,ранно пенсионеринае,да му пазят гърба от недоволните.Изгони младите и кадърните, че те не са така послушни като калинките.И как ще се оправи държавата с тия фашаги, алчни за власт, след
42
22
 
7
 
! Отговори
До34 преди 3 години
Всеки друг на мястото на крадливият"Фафорит"Борисов ще е по малко вреден за България!
41
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарю Борисов! Ти премина всички граници и затова му кажи на онова пале Каракачанското че диалог няма и не може да има.
40
3
 
16
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Пуснали гнева декларация, че обединил всички срещу него?!Ами, радвайте се, бе!Значи ще го биете на избори и БСП доволна ще остане!
39
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според бсп- що рекат герб вън и бборисов веднага подава оставка- НЯМА ЗАКОНИ, НАРЕДБИ, РЕД И ПОРЯДКИ ПАК СПОРЕД ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ ДИКТУВА УЛИЦАТА- ДА ДЕ АМА НЕ! МАРТ СА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ- И АКО БСП УПРАВЛЯВАТ НАРОДА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПО УЛИЦИТЕ- ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ МИН ЗАПЛАТА ПАК ДА СТАНЕ 1.8/5ДЛ- НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И 2600% ИНФЛАЦИЯ, 1 ДЛ 2965ЛВ, НЕ НИ УСТРОЙВАТ И 200ЛВ МИН ЗАПЛАТА КАТО ПРИ СЕРГЕЙЧО- НЕ ГИ ЩЕМ ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ...ПОМНИМ И КТБ И ЕЛЕНКА И НЕЙНИТЕ ЗАЕМИ И КЪЩИ ЗА ГОСТИ БЕЗ ГОСТИ С ЕВРОПАРИ
38
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма "фафорит" протеста. Иска да се махате
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро даваха италианска комедия по БНТ за сицилианско село, което най-после си избра некорумпиран, образован, принципен кмет. И познайте какво? Трябваше всички да спазват законите и наредбите, ама не им беше удобно, не им хареса и го махнаха!Сещайте се!
36
15
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Диктатурата е в пълен ход....когато заспалото овче стадо се събуди вече ще бъде късно ....
35
4
 
25
 
! Отговори
Доцента преди 3 години
БСП се подготвя отсега да оправдае най-съкрушителната си загуба на избори откакто партията съществува.
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бивш комунистДа, така е. Корнелия е най-силния мотиватор хората да гласуват за Бойко отново.
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички освен народа?!
32
12
 
3
 
! Отговори
Няма преди 3 години
Няма значение кой управлява ,народа е за бунището
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Празни приказки на най-антибългарската, най-корумпираната неспособна да управлява партия, на която демокрацията много й отне и която се кланя още на Тодор Живков.
30
2
 
2
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
До БГ Не е лошо да се прегледаш.