Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция

Премиерът убеден, че хората на президента го "сготвили"
Обновена: 24 сеп 2020 12:40 | 24 сеп 2020 12:40, Камелия Цветанова
679
Борисов за снимките от спалнята: Радев стои зад ченгеджийската операция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов обвини президентът Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

Още по темата

Според него това е ченгежийска операция, която е свършена прекрасно.

"Години наред са се готвили за един подобен момент. За мен случаят е приключил, взел съм си поуките,  но не мога да отрека, че го свърши по един брилянтен начин“, коментира Борисов.

"С една прекрасна госпожа, която дойде и в мое отсъствие нащрака всичките тези работи. Направиха го по перфектен начин, шапка им свалям", каза още той.

"Много добре бяха изучили ситуацията. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята в мое отсъствие. Неслучайно само той го повтаря. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?, каза по адрес на Румен Радев премиерът.

„Ама нали той държи и злато, и пари в едно чекмедже, след като всички знаят, че касата е пред вратата“, коментира още той.

"И след това майсторски започнаха да нареждат други неща – примерно убийството на манекенка в Гърция – пълна лъжа. После – Борисов деребейства с гангстери, а гангстерът се оказа австрийският канцлер. Мога да ви дам примери с къщи, острови и други", коментира Борисов.

Премиерът припомни и за записите с участието на президента, който то това време оглавяваше ВВС във връзка с назначението на настоящата му съпруга на длъжност във ВВС.

Борисов отсече, че в записите става ясно, тях той прикрива проверка.

"А неговите записи – където той хъка, мъка, са със законни технически средства“, каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари