Борисов: Дал съм задача - да построим поне още три язовира

Те сеят омраза, а ние работни места, заяви премиерът
26 сеп 2020 15:45, Елка Василева
390
Борисов: Дал съм задача - да построим поне още три язовира
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че в страната ще бъдат построени нови три язовира.

"И да се молим да вали, не само в София, валеше, валеше, а тука няма капка дъжд. Ние трябва да построим поне още три язовира, такава задача съм дал - поне три", каза Борисов.

Премиерът Борисов каза това, докато инспектираше инфраструктурни проекти в Бургаска област.

Още по темата

ГЕРБ е партия, която носи отговорност и има достатъчно партньори - СДС, патриотите, земеделците. На конгрес сме решили с ДПС и БСП да не правим коалиция, каза още Борисов.

Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция. Те сеят омраза, а ние работни места. Да сеят омраза, ние не им обръщаме внимание, категоричен беше премиерът.                                                                                                                             

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
5
 
12
 
! Отговори
Протеста преди 3 години
Ти го плюеш, той мисли, че дъжд го вали.Аман, бе онвог
248
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да извикаме Крали Бойко да се изпикае и да напълни язовирите , а?Да въ е.... в простите комунисти.
247
1
 
10
 
! Отговори
Тупан, дай задача преди 3 години
Да се дадат безплатно хубави маски на пенсионерите когато си взимат пенсиите в пощите след седмица-две. Асфалта не пази от ковид.
246
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** на кой си я дал тая задачка бе, имай малко скромност бе цял ден на трият заради тебе ама той тренда ще се обърне и всичко ще ви се върне нахални твари и комари...
245
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя тъпан ар дори не може да напълни с вода язовирите, които бай Тошо построи.
244
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А междупланетни космодруми кога?
243
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига с тоя джип бе ***.Да не би вашия фигурант, който почти всеки ден ходи по паланки/да си трупа имидж/ и вечерта да му правят банкети да ходи пеша-това не са ли ваши пари.
242
0
 
11
 
! Отговори
Графчето преди 3 години
Навремето дядо ми Графа ме е учил, че най-лесно се строят язовири, особено ако бройката е 3 !
241
5
 
31
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Защо са полупразни язовирите, мутро. Ти какво работиш? Шофьор на джип. Има ли национална задача, която да си осмислил. Няма. Само крадене.
240
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 299"Построиха да...ама баба ти и бащата ти ядоха консерви и хляб 50г. Ако си готов да бачкаш за 300лв на месец и другото да го даваш в бюджета... Лесно ще се прави смешшко"Aaaaa, НЕ. Те искат хем високи заплати като на Запад, хем и ако може някой да построи без пари.Ама точно тия дето искат, хем са некадърни, хем не изкарват, та да внасят в бюджета. Абсолютни ***.
239
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 267Имаше едни 2-*** ***, които казаха полустини по телевизиите, убиха ги и двамата, те така, демокрация :)))
238
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Построиха да...ама баба ти и бащата ти ядоха консерви и хляб 50г. Ако си готов да бачкаш за 300лв на месец и другото да го даваш в бюджета... Лесно ще се прави смешшко
237
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите построиха над 3000 язовира .А тоя не може само да ги стопанисва .Сега използва думичката ,,ще,, И на кога ще ги оставите ? То вече няма хора в България.
236
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО инДемократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.
235
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя коалицията с ДПС си е непоклатима от години иначе нямаше да управлява толкова, няма закон внесен от ГЕРБ да не е бил подкрепен и от ДПС. Няма висш чиновник, които в последните 10 години да е назначен без да има одобрение и от ДПС.
234
4
 
19
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Те сеят омраза а аз пълня чекмеджета с евра за моята миска
233
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 229"Ти явно не си чувал за престъпност, корупция, мутри, кръгове, обръчи и т.н... За да "направим" фирми и да "даваме" заплати първо трябва да се премахнат тия неща. А тия неща притежават бандитски групировки, оръжия и т.н. и не дават."Ох, горкия, той напънал да прави бизнес със собствени знания, но мутрите не му дали.ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАаааКолко жалки оправдания за това, че нищо не сте направили в тоя живот!
232
2
 
8
 
! Отговори
до 262 преди 3 години
Недей така бе чавек, нашия кат затисне Ердо с 200 си кила, до война ша го докараме :)
231
2
 
17
 
! Отговори
Този толуп става преди 3 години
само за мазна борба в Турция, при ортака си Ердоган!
230
3
 
32
 
! Отговори
Идиота си умира преди 3 години
***! Те разсипаха готовите язовири, този толуп щял да строи нови!? Не е ли ***? За металургичният комбинат край Перник си е имало специален язовир за промишлени нужди, но Харизанов го е унищожил и е измъкнал тръбите, за да ги предаде за скрап. Затова Перник остана без вода, заради тези и.диоти! И все още мъ.рляча Харизанов най нагло се показва по телевизиите и л.иже Боко, защото са една мода! Не оставка, а затвор за тях!