Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект

Президентът ще подкрепи тези, чийто приоритет е народът
Обновена: 26 сеп 2020 12:22 | 26 сеп 2020 12:21, Елка Василева
187
Президентът Румен Радев няма да създава нов политически проект
Снимка: архив, БГНЕС

Президентът Румен Радев не смята да започва нов политически проект, защото целта му е да подкрепя тези, които работят в полза на хората. Държавният глава заяви това в Карнобат, където е на посещение по повод празника на града, предаде БНТ.

Държавният глава Румен Радев днес пристигна в Карнобат по повод патронния празник на града.

Президентът категорично заяви, че няма да създава нов политически проект, тъй като подкрепя всяка партия, която защитава интересите на народа.

Още по темата

"Все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната. И все повече различни партии, сдружения и организации изразяват подкрепа на позициите на президента и на тезите на президента. Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партиен интерес. Така ще продължавам да ги подкрепям", заяви Радев.

„Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога“. Това каза още Радев по повод снимките от спалнята на премиера Бойко Борисов. „Господин Борисов превръща 7 милиона българи в заложници на своята параноя, а знаете, че гузната съвест ражда параноята“, уточни държавният глава, цитиран от bTV.

През седмицата премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за появилите се снимки, заснети в спалнята му. "Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Много пъти съм изяснил как коварно неговите хора от най-близкото му обкръжение ме "сготвиха" по един много елементарен начин", коментира той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
за какво му е преди 3 години
Той вече се пробва с протестите. Видя че мутрите не са никак популярни в България. Отзоваха се само престъпници. Все едно, народа го отхвърля. Явно няма да се справи.
169
0
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
Като чета коментарите европейска България ще я бъде.Спокоен съм.
168
0
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
До Истината 166 Радев така и не разбра ,че Русия не може да ни бъде за пример.
167
1
 
6
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
Слава Богу ! И да се маха че ни излага в Европа. Нещо много ,много не го канят в чужбина. Много се застоя тук.И Десито така казва.
166
0
 
8
 
! Отговори
аз преди 3 години
Пионките не създават. Тях ги местят.
165
0
 
6
 
! Отговори
Дзен преди 3 години
Един човек пуска бълвочи и овцете го слушат.
164
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Марионетката е чистокръвен селинин!
163
5
 
15
 
! Отговори
Писател преди 3 години
Има хора, които са виждали как Фигуранта припкал като пинчер при жена си след поредната изцепка и питал: "Как беше? Какво каза Гошо за речта ми ( Гошо бил Свиленски-предишния мъж на Деса ). Даже Фигуранта правел тройка с Гошо понякога.
162
6
 
18
 
! Отговори
Психиатър преди 3 години
Този нищоправец не може да създаде нищо ! Той само разрушава ! Ако още го държим там , скоро ще бутне цялата държава и ще ни гази болшевишкия ботуш ! Мирише на мръсни партенки и потни фуражки,драги сънародници ! БДЕТЕ !!!
161
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РадеФ, за нищо не ставаш, ***-фигурант. Гербаджиите може да са крадливи, но поне правят нещо, ти само лаеш лъжливо и пробутваш Йотова, Нинова и Манолова, както и КутеФ.Няма да ви минат превратаджийските номера, мандраджии.
160
5
 
21
 
! Отговори
Азазел преди 3 години
Естествено. Единственият проект на този агент на Кремъл е максимална дестабилизация на държавата чрез атака срещу трите власти: изпълнителна (правителството), законодателна (Народното събрание) и съдебна (прокуратурата).
159
5
 
21
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Толкова е нелепо когато една руска марионетка, защитаваща руските о не българските интереси започне да лъже най_нагло, че :"Аз отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският". А може би Радев така и не научи, че българските интереси не съвпадат с руските.
158
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е слаб в разбирането на политиката. Не може да разпознае нито една опасност за България и не може да даде нито една градивна идея. Явно е, че закъсня с два месеца в създаването на своя партия и сега лъже на дребно за причината
157
21
 
5
 
! Отговори
Тоз преди 3 години
Тука всички били гербаджанаци. Или е един, който си вади дохода.
156
19
 
1
 
! Отговори
До 160 преди 3 години
В Пловдив има редовни протести, но са разредени веднъж седмично. Сега в четвъртък беше последният. От площад Съединение , главната, по край пощата, бул. Цар Борис 3 и затваряне на кръстовището на Сточна гара до 22ч.
155
0
 
18
 
! Отговори
Румен Р. преди 3 години
Е.. не моа такива неща да правя !
154
7
 
24
 
! Отговори
U2 преди 3 години
То пък като създадеш, някой ще ти се върже на проекта. Радев, преди години имаше един депутат с прякор "Гошо ***". Ти обаче го биеш по всички показатели!
153
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз живея е чужбина. Липсва ми информация за протестите! Какво става!? Свършиха парите,а *** спечели.... Няма драма, няма протести. Да не спряха изведнъж!?
152
5
 
32
 
! Отговори
отмъщението на КГБ преди 3 години
С какво толкова прегрешихме пред руснаците, че ни натресоха тая неадекватна , злобна мижитурка. Толкова ли не можаха да намерят някой поне с малко акъл и милеещ за България от това БеСиПе ???
151
7
 
33
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Е, че Фигуранта НИЩО не може да създава, той може единствено да руши, омърсява и осквернява!