Цветан Цветанов се явява като нов политически играч

Събира бивши кадри на ГЕРБ, ДСБ и СДС
Обновена: 27 сеп 2020 16:18 | 27 сеп 2020 16:11, Петя Славова
95

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нов играч се появява на политическата сцена от днес. Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов учредява днес своята партия Републиканци за България.

Точно преди седмица Цветан Цветанов представи част от Инициативния комитет. Сред тях са бивши кадри на ГЕРБ, но и на партии като ДСБ и СДС. Известни спортисти, като олимпийският вицешампион Благой Благоев, телевизионният журналист Горан Благоев, лекари, университетски преподаватели, български мигранти от страни в Западна Европа, Австралия и Америка.

Още по темата

Цветанов позиционира "Републиканци за България" в център-дясно, предава Bulgaria ON AIR. Той даде заявка, че партията ще работи за запазване на евроатлантическата посока на развитие на страната и увери, че това не е лидерски проект. Като свои евентуални партньори посочи центристки и десни формации.

Сред основните цели на партията са гарантиране на гражданските права, повишаване на качеството на живот и ускорено икономическо развитие на регионите.

"Ще се залагана на ефективно електронно управление, електронно гласуване, за да се превъзмогне страха", заяви Цветанов. Той призова за нормалност на отношенията в партията.

"Нуждаем се от политически проект, които да обединява всички, независимо от тяхната възраст, образование и религия. На страната ни ѝ липсва ясна посока как да стигне до българите в чужбина", допълни той и поиска оставката на сегашното правителство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БЯГАЙ БЪРЗО ПРЕДАТЕЛИТЕ ВИНАГИ СА АУТ
61
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Български ченгеджист не може да е консерватор. Българският ченгеджизъм е крайнолява идеология на 50 години с 20 заплати. Няма такова нещо и в държавите с най ляво управление . Като си ченгеджист естетвения край на живота та е в пенсионерска партия БСП ;) Тоз е нещо като гей .Неорентиран т.ъпан
60
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 61 баламиЗащо се учудваш след като знаеш, че в Бегето има 80% гласуващи....? Тая държава никога ама никога няма да се оправи и виноги ще си бъде същата пропаднала
59
1
 
18
 
! Отговори
балами преди 3 години
Не мога да разбера как около всяка кокошкарска партия винаги се намират достатъчно наивници да й се вържат.
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез ,,републиканци ,, Не се ли пръкнаха от партията на царя ? И боко и тоя . Българския републиканец не го интересува република ли ще сме или монархия .Важно е да сме на власт :))) Монархични републиканци от Америка за България :)))
57
1
 
2
 
! Отговори
Винету преди 3 години
До 56. Ха-хи, ела пак след изборите да си чатим. Ако ти стиска.
56
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При демократичния капитализъм ще ти вземат и единствения апартамент, за да плащаш наем на такъв като Цецо.
55
4
 
6
 
! Отговори
Бай Хей преди 3 години
До Гошо...неумното. Стига с тия кюлчета и пачки бе, глу.пак. Не разбра ли, че п.тката Христина ги е сложила?
54
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще лъсне безпомощността на онази дебела, тлъста манекенка от джипа, която си пуска всеки ден сторито, селфито във Фейсбука, къде ходила, къде брала и яла.Ето го истинският създател на ГЕРБ. Дебелата манекенка с огромния търбух е само за снимки.
53
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събира ***.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
... и дойде краят на възпитаните в условията на капиталистическата джунгла, където всеки гледа себе си, а за другите е вълк,,, хората,, печелят пари както могат често с помощта на мръсни машинации, измами, спекулации, мошеничества. Не е необходима рецепта как да станете от богати-бедни. Заповядайте при цветанов.
51
3
 
14
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Аз имам 50-годишна панелка в Бъкстон, а ти имаш 10 нови апартамента, хайде да се обединим и двамата да имаме по 5 апартамента всеки!Къде и кога е обединението?
50
12
 
0
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Герберските...тролчета получиха нова...заповед;да пренасочат...бълвоча към Цветанов и новата партия РБ.На Боко Кюлчето електората ще се влее в нея,щото Боко от...кюлчета и...пачки,забрай за тези,които...гласуваха за ГЕПИ.
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Народе, американците ни пратиха Новия месия. Американците са изоставили Стария месия Боко Борисов. Американците ни дават знак за кого да гласуваме, за да не ни нападат.Нямаме избор демократичен, изборът е републикански американски.
48
1
 
11
 
! Отговори
Този си надява на преди 3 години
бай Дончо, но Байдън ще им объка играта!
47
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Американци за България"За повече ГМО храна и шистов газ, не ни трябва ток от Белене и газ от Балкански поток.Ще плащаме десеторно на нашите американски централи.
46
1
 
14
 
! Отговори
. преди 3 години
Само на мен ли прави впечатление колко сатанински символа са събрани в едно единствено лого?
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ли не му вярвам? Ще замести воля на магарешки и патерица на гербаджиите
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Горан Благоев?! Оня с поповете и кръстовете от БНТ, който натиска за религия в училищата?! ОМГ...
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цветанов става само за физкултурник у някое селско училище.Тези бивши политикани който събира около себе си вече много пъти са отхвърляни от българския народ на избори.Омръзнали,компроментирани но алчни.И Цецо е такъв.