Цветан Цветанов се явява като нов политически играч

Събира бивши кадри на ГЕРБ, ДСБ и СДС
Обновена: 27 сеп 2020 16:18 | 27 сеп 2020 16:11, Петя Славова
95

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нов играч се появява на политическата сцена от днес. Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов учредява днес своята партия Републиканци за България.

Точно преди седмица Цветан Цветанов представи част от Инициативния комитет. Сред тях са бивши кадри на ГЕРБ, но и на партии като ДСБ и СДС. Известни спортисти, като олимпийският вицешампион Благой Благоев, телевизионният журналист Горан Благоев, лекари, университетски преподаватели, български мигранти от страни в Западна Европа, Австралия и Америка.

Още по темата

Цветанов позиционира "Републиканци за България" в център-дясно, предава Bulgaria ON AIR. Той даде заявка, че партията ще работи за запазване на евроатлантическата посока на развитие на страната и увери, че това не е лидерски проект. Като свои евентуални партньори посочи центристки и десни формации.

Сред основните цели на партията са гарантиране на гражданските права, повишаване на качеството на живот и ускорено икономическо развитие на регионите.

"Ще се залагана на ефективно електронно управление, електронно гласуване, за да се превъзмогне страха", заяви Цветанов. Той призова за нормалност на отношенията в партията.

"Нуждаем се от политически проект, които да обединява всички, независимо от тяхната възраст, образование и религия. На страната ни ѝ липсва ясна посока как да стигне до българите в чужбина", допълни той и поиска оставката на сегашното правителство.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,,Консерватор,, - булгароченгеджист .С шест апартамента от наркотици. Българският ченгеджист се пенскионира на 50 години с 20 заплати ,а после и заплата и пенския което е крайнолява идея .Толкова крайнолява че я няма никде по света. Това е крайноляв консерватор :)))))) И консерваторите ни са побългарени с тел :)))))) Тоя го готвят като пета колона на ф16 в Европа . Не е българин тоя а за консерватор въобще да не говорим .
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Беше ясно че тази кратуна няма да изчезне. Веднъж като хванеш колала и власта се забравят. Започват да се мислят за богоизбрани...Цветанов какво стана с апартамента и терасите? Защо не ги обявяваш и плащаш данъци като всички нас?Цветанов, мафиотска кратуно
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая картина наречена партия струва страшно скъпо на българските данъкоплатци. Нескромно, пазарно кресливо, саморекламно. Мода за мошеници и богати младежи.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Гледал съм предаване, не си спомням по платения History или Нешънъла, та там споменаха че са оставили бившата червена върхушка да управлява, просто им е било все едно, нали са победили СССР в студената война :) Говоря за Източния блок, но май на нас най се отразява :))
38
1
 
13
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
Явно молитвените закуски са дали резултат.
37
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Външният департамент на САЩ все такива си ги избира - родни червени милиционери, преминали някаква полицейска школа в САЩ, получили една грамота оттам и вече е стожер на евроатлантическите ценности.
36
2
 
12
 
! Отговори
Каскет преди 3 години
Спретни му едно бързо производство, какво го чакаш. Да има за какво да си мисли, докато изчаква в следствието.
35
1
 
16
 
! Отговори
Тоест още един преди 3 години
На опашката за смучене на народни пари чрез субсидиите. И в парламента далавери за депутатски гласове. Маймуните на клона рязко взеха да се увеличават и той може да се счупи.
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За гербавите търсещи спасителен пояс Цвък вече е доброто ченге .
33
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото забележително при Цветанов е яйцевидната форма на главата. Не съм виждал друг с глава, толкова близка до яйцето по форма и по съдържание. За съдържанието не съм съвсем сигурен, има вероятнот черупката да е пробита и да е изтекло.
32
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се прелеят основно герберуги от местните структури, защото виждат че кораба потъва и лапането свършва. Повечето даже ще отричат че са били в ГЕРБ...
31
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На предстоящите избори хората няма да отидат да гласуват за никой. Във САЩ можеш да избираш; да гласуваш електронно или по пощата или да отидеш до урната. Тук не можеш да избираш, аз лично се двоумя за гъби или за риба да ида във изборния ден щом трябва да избирам.
30
2
 
13
 
! Отговори
... преди 3 години
съд и затвор
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде наслука нова партия нов апартамент
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Историята на потъващия Титаник се повтаря, Цецо и по умните се товарят на лодките, а неграмотните продължават да си сипват лед в питието
27
5
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
прави коалиция с герб и от него зависи кворума това означава че тои ще управляваа борисов ще изпълнява ограбването на българия продължава мислете на изборитезащото виждате каква хала се е задала
26
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам смисъл от това, все пак това са изритани партии от политическия живот, като изклчючим бившите гробари, но и те са изритани, какво се надява "професора" да постигне....? Може би цели да си отмъсти на Бокича, но не виждам как с тези "откраднати" кадри, плюс това му викат Цецо Апартамента, все още не са забравили бившия втори :)))
25
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По умните в ГЕРБ почнаха да бягат
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
осветли акциите от 2010г., които повлияха живота на служителите на Лев Инс и техните семейства, съсипвайки репутацията им и нанасяйки непоправими психически травми.
23
1
 
14
 
! Отговори
Колко апартамента??! преди 3 години
Цецоооооооу колко?!!???