Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори

Заключително обръщение на лидера на БСП пред 50-ия Конгрес на партията
Обновена: 27 сеп 2020 14:23 | 27 сеп 2020 14:23, Петя Славова
93
Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори
Снимка: БСП, прес

Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата благодарност на всички социалисти в страната, които през последните месеци проведоха една съдържателна, макар и трудна  кампания.

Още по темата

В резултат на това- започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме вече избран председател, Национален съвет, местни ръководства, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, за да да предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектовани да тръгваме към най-важното, което ни предстои -  курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване.

Още веднъж ви благодаря. Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, силни и енергични. Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите четири години, че можем.

Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България. На добър час и към победа на парламентарните избори.

В същото време Кирил Добрев, който бе основен конкурент на Нинова за лидерския пост обяви, че ще бъде редови член на Националния съвет и ще прави мониторинг на цялата политика, която се провежда. Той заяви, че няма желание да бъде част от Изпълнителното бюро на партията.

"Имаме вече ново поколение млади политици, които са част от управлението на БСП. Най-ценното е тези хора да бъдат умни, мъдри, да не бъдат някакви машини за гласуване, а да са хора с характер. И съм убеден, че БСП с това ново поколение ще върви напред", каза той във връзка с новия пленум.

По думите му членовете, които са влезли, са млади, нови, надъхани, ентусиазирани, които ще водят партията напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да испичелиш кунче бабките измряя веке и ва нещът младти!
21
9
 
9
 
! Отговори
Настрадин Ходжа преди 3 години
Обединени в нов Отечествен фронт /Корнелия, Цветанов, Доган, Иванов и Чалгаря/ ще успеят да смачкат най-сетне "мордата" на Тиранина от Банкя, назначен от бившето БКП ! Дерзайте, към нови светли бъднини . . . Български Народе ! Отърваване от *** у нас до 2050 година - няма да има !
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
------О С Т А В К А-------------Нинова не става
19
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лельо Нинова ти ако случайно вземеш власта,след известно време ще бъдеш изхвълена с ритници от народа и незнам къде ще се скриеш.
18
3
 
34
 
! Отговори
БСП са гадове преди 3 години
Уф, тези всеки път тръгват да оправят България и всеки път стигат до катастрофа. Абсолютно същите локуми съм ги чувал и от Виденов и от Станишев два пъти. Последствията ги знаете.
17
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова: От тук нататък курс към възстановяване на БКП и член 1 от живковата конституция.
16
2
 
23
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Тези изобщо наясно ли са ако спечелят изборите и направят правителство какво ги чака.
15
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 12Много си е хубава. Поне хваща око, а, не като далаверката.
14
22
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Пишмян...тролчетата на Тиквата да се съсредоточат върху конгреса на РБ на Цветанов.Това ги касае повече,защото при БСП нещата са...ясни;троянските коне като Станишеф,Жабляноф,Гергоф,Дъбоф,Мерджанофи пр,са...аут и няма да мътят водата.
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете Нинова да си свърши работата докрай с поетия курс към ликвидация на БСП. Много добре че са изгонили Станишев, той само им мътеше главите с тоя ПЕС, редовите социалисти си искат Коменистическият интернационал.
12
5
 
31
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Нинович,остави тия вехти приказки ! НИКОГА повече няма да спечелиш избори !!! Ти си воденичният камък на шията на БСП !!!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поет е курс към сталинизъм.
10
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гошо...*** 8Я не се прави на г-лу-пак.........цвъко е копи-пейс на гробаджийската партия! понеже видях, че гроб върви към небитието, включиха в действие План "Б"! Цвъко го дава "опозиционер" и преструктурира обръчите от фирми под нова "шапка"! И ТО СЪС СЪГЛАСИЕТО на зарзавата! И ще се опитат да прокарат нововъведението и ще си запазят властовите инструменти! У народа има такава пословица...."преоблякъл се Илия......
9
3
 
21
 
! Отговори
наблюдател до 9 преди 3 години
Колсото ДОСТ разцепи ДПС, толкова и Зветанов ще разцепи ГЕРБ. Ще вземе 2% и толкова.
8
22
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Като се има в предвид,че Цветанов ще...разцепи електората на Боко Тиквата на следващите избори,се очертава победа за БСП.А и кой ли ще гласува за един,ползващ държавните парични...потоци за лично обогатяване.
7
3
 
30
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Има чувство за хумор ***.
6
3
 
19
 
! Отговори
Цезар преди 3 години
Все едно, кола която се движи по магистрала - Нинова иска да и промени посокатаето така стават катастрофите
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти власт ми дай, ти власт ми дай.И повече не ме търси.Парички да си гепна азИ после всичко ще ми е фарси. 63198
4
4
 
30
 
! Отговори
я па тая ...... па ! преди 3 години
е курса ви от години не се е променял бе другарко импексова . а ГЕРБ ви бие на всякакви избори.......и пак ше ви бие ! визията ли ви е куца , платформата ли ви е крива , ама все някой ви е виновен .
3
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си,ще променим и България."От това се страхува цяла България