Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори

Заключително обръщение на лидера на БСП пред 50-ия Конгрес на партията
Обновена: 27 сеп 2020 14:23 | 27 сеп 2020 14:23, Петя Славова
93
Нинова: Оттук нататък курс към спечелване на парламентарните избори
Снимка: БСП, прес

Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата благодарност на всички социалисти в страната, които през последните месеци проведоха една съдържателна, макар и трудна  кампания.

Още по темата

В резултат на това- започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме вече избран председател, Национален съвет, местни ръководства, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, за да да предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектовани да тръгваме към най-важното, което ни предстои -  курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване.

Още веднъж ви благодаря. Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, силни и енергични. Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите четири години, че можем.

Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България. На добър час и към победа на парламентарните избори.

В същото време Кирил Добрев, който бе основен конкурент на Нинова за лидерския пост обяви, че ще бъде редови член на Националния съвет и ще прави мониторинг на цялата политика, която се провежда. Той заяви, че няма желание да бъде част от Изпълнителното бюро на партията.

"Имаме вече ново поколение млади политици, които са част от управлението на БСП. Най-ценното е тези хора да бъдат умни, мъдри, да не бъдат някакви машини за гласуване, а да са хора с характер. И съм убеден, че БСП с това ново поколение ще върви напред", каза той във връзка с новия пленум.

По думите му членовете, които са влезли, са млади, нови, надъхани, ентусиазирани, които ще водят партията напред.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Брей. преди 3 години
А, ***, г-жо Нинова, то това изборите да не са като това някой да ти натика ТЕХНОИМПЕКС в ръчичките.
81
0
 
2
 
! Отговори
Бай Танас на кюшето преди 3 години
А, бе, тия хора не разбраха ли, че народа ги не ще. Народът се окопити и вече помни, че когато червената върхушка се добере до властта става лошо.Спирам до тук. В коментарите преди моя всичко е казано.
80
0
 
2
 
! Отговори
Пак тоя преди 3 години
До Червените милионериГрешиш, брато, някои от тия, дето ги изброяваш са милиардери.
79
2
 
0
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Червен балон: На баба Ванга ли се правиш? БСП е управлявала и ще управлява. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, а след три мандата на Бойко вече сме далеч зад тях. Стига им толкова на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка.Най-вероятно след изборите ще има "шарен" парламент и програмно правителство, а Бойко ще е аут.
78
1
 
7
 
! Отговори
Червен балон преди 3 години
Мислех я за по-умна Нинова,щом на 28 год. е успяла да приватизира външнотърговско предприятие.Явно обаче е била само нечия пионка и подставено лице. Умен човек никога не би наговорил днешните и глупости! Би трябвало да е наясно, че БСП никога докато е жива няма да спечели избори и да управлява.*** никога няма да е Премиер!Защо е това безсмислено напъване от нейна страна и насилване на 80-годишния й електорат да ходи до урните да определя съдбата на младите, от чийто протест се възползват!
77
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова е новият премиер...тиквата си отива...
76
3
 
7
 
! Отговори
Идва червените преди 3 години
И тази ли е смръкнала бeлo- все едно гледам Триото,в първите дни,когато всеки ден "утре сваляха Бойко".Те се умориха и явно предават щафетата на основния бенефициент- сама го казва:"към спечелване на изборите".Какво не ви е ясно- не може да се крие вечно, крайната цел на протеста:***-премиер.Поела е жената ангажименти към Радев, Доган,Божков, Русия, а и те към нея - ще помагат, с каквото могат. Ей на, 80 дни протест изнесоха дотук и й предават подгрята публика.Красота- по учебник на КГБ!
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СТАНИШЕВ НАРЕЧЕ НАЦИОНАЛНИЯТ СЪВЕТ КОХОРТА- ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ТРАЯТ ПО МЕЖДУ СИ- КАМОЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.
74
3
 
10
 
! Отговори
Друг път преди 3 години
В следващия живот, другарко Нинова, в следващия живот!
73
3
 
20
 
! Отговори
Червените милионери преди 3 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
72
2
 
11
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
А дано ама надали?
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По нищо не ви личи, че сте се променили.Напротив - останахте се все същите.Не признахте нито за секунда какви щети нанесе СССР на България, не признахте избиването на най-малко 30 000 българипо лагерите създадени под нотиска на Сталин. Не признахте съсипването на българската икономика, за която самият ви генерален секретар на БКП и Председател на Държавния съвет на България каза през пролетта на 89та година: "Социализъмът е едно недоносче"С нищо не сте се променили. Само лъжете.
70
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИНОВА-... " НИЕ ПРОМЕНИХМЕ СЕБЕ СИ, ЩЕ ПРОМЕНИМ И БЪЛГАРИЯ".....В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ- БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ИСКА ДРУГАРИ, БЪЛГАРИЯ ПОМНИ МИН ЗАПЛАТА ОТ 160ЛВ С КОЯТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕВРОПА, А СПОРЕД СВЕТОВНАТА БАНКА СРЕДНАТА КЛАСА СЕ ФОРМИРА ОТ ХОРАТА ПОЛУЧАВАЩИ ЕДНА И ПОЛОВИНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА- ТОЕСТ СРЕДНАТА НИ КЛАСА 2007Г ВЛЕЗЕ В ЕС С 240ЛВ- А СЕГА ГОВОРЯТ ЩЕ СМЕ НАЙ БЕДНИТЕ, ДА ТАКА Е , АМА С ВАША ПОМОЩ СРЕДНАТА КЛАСА ТОГАВА Е С ДОХОДИ ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА ПО НИСКА ОТ КОЛКОТО МИНИМАЛНИЯ ДОХОД СЕГА..
69
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 31 оскам да ти кажа че това което пишеш е напълно невярно два милиона хора емигрираха по време на комунистическото управление тогава по времето на Румен Гечев банки блокираха заплати пет лева един долар три хиляди лева лъжкинята Нинова и нейните отрочетс приватизираха предприятия за един лев комуноститр ограбиха страната и избягаха това е истина и направийа мутри да управляват държавата такъв като чалгаря Слави Трифонов който сега си е сложил маската и си мисли че е човек но нее изчадие на дя
68
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България################Корни вие се променяйте, колкото си искате.Но не посягайте към България. Че от вашите "промени "сме на това дередже.
67
2
 
26
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Най добре е БСП да не участват изобщо в изборите, че ще бъде голям срам.
66
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм предполагал, че има толкова много хора с толкова къса памет за да подкрепят Нинова!
65
3
 
29
 
! Отговори
Нинова и морал-ха,ха преди 3 години
Приватизаторката Нинова наистина приватизира БСП. Хак да им е на вярващите в мантрата "социализъм". За кой ли път се оказаха овце, водени от вълк!
64
2
 
19
 
! Отговори
Перспектива: преди 3 години
Нинова и пенсионерската и партия ще просъществуват до атаката на NASA, след което всичките ще се укриват.
63
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко в българската политика е: "наши хора, ваши хора", а ние които не можеме да целуваме *** и имаме достойнство, да мреме ли?