Борисов: С Цветанов сме едно семейство, което се разделило

Премиерът заяви, че няма да каже нищо лошо за опонента си
Обновена: 28 сеп 2020 12:37 | 28 сеп 2020 12:37, Нели Христова
166
Борисов: С Цветанов сме едно семейство, което се разделило
Снимка: БГНЕС

С викове "Бойко, Бойко!" премиерът Бойко Борисов бе посрещнат на излизане от катедралния храм "Св.Св. Кирил и Методий" в Ловеч.

От журналисти той бе запитан дали не се притеснява, че Цветан Цветанов, който учреди партията си вчера, ще вземе от електората на ГЕРБ.

"Не искам да коментирам Цветанов. Да вземе колкото гласове иска. 20 години бяхме заедно и не е красиво да се нападаме. Ние сме като едно семейство, което се е разделило. Той си има ново, а при мен останаха децата.Пожелавам му успех", заяви Борисов.

По-късно той бе на посещение в Лесидрен, където обяви, че ГЕРБ са спечелили изборите в 9 от 16 населени места, в които вчера имаше избори.

"Вчера в 16 населени места в различните краища на България имаше избори. ГЕРБ спечели в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Общо 11. В една е една коалиция на "Да, България", в две е БСП, в три е ДПС. А като като ги слушаш все едно нас вече ни няма. Защо? Защото колегата Цветанов реши да си направи партия. Пожелавам му успех. Всички трябва да знаете, че не може един човек да стои 20 години с нас и после да кажем, че не е добре или не е хубав. Това е все едно да се разведеш и да започнеш да говориш за жена си или за мъжа си лоши работи. Не е красиво. Децата останаха при мен - трябва да се грижа за тях", коментира още Борисов.

Той коментира и желанието за предварителни парламентарни избори

"Какъв е този зор няколко месеца преди изборите? Ето вчера е една добра представителна извадка. В 16 населени места, малки и среди, в девет от тях абсолютно доминираме. Водихме люта битка с БСП и ДПС, които бяха заедно, както и са единни в Парламента. И ние отново ги победихме. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция", каза премиерът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
5
 
15
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 3 години
Като излязъл Бойчо от черквата и всички викали името му и на Бойчо тъй драго му станало, та са разчувствал и са изтървал.Ама тъй силно, та чак пилетата хвръкнали от дърветата.Всички млъкнали неловко а един са ухилил и примляскал.Бойчо го изгледал кръвнишки и рекъл-Кажи де, посмей само нещо да кажеш.Пък оня рекъл-господин Бойчо, как хубаво ви мирише пръднята.И всички пак завикали името му, гаче ли той не бил там
62
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а пък печелят 2/3 от частичните избориТе да паднат от власт и да дойдат други, ще видиш какви ще са следващите частични избори.
61
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта разбра, че няма никакъв шанс да спечели избори с какъвто и да е "политически проект" и затова се спаси с номера на китайката.Сега трепери дали ще бъде преизбран зла свекърва за още пет години.
60
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА!
59
2
 
1
 
! Отговори
Tolio преди 3 години
БОЙКО БОЙКО БОЙКО БОЙКО БЕЕЕ
58
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не ми се връзва. Според Андрейчо и Кънчо ГЕРБ почти я няма а пък печелят 2/3 от частичните избори:)
57
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов и Цветанов бяха идеален тандем.
56
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко имаш много грехове и е хубаво сам да се оттеглиш! Това богохулство няма да остане ненаказано! Народът може да е слаб и слабо просветен да се пребори с тебе, но тези грехове които имаш няма как да ти се размине от най-великият съдник! Покай се и си спаси душата навреме! Тая карма ще се прехвърли на твоите деца, мисли поне за тях!
55
1
 
4
 
! Отговори
Севделина А. преди 3 години
Сега девизът е БОЙКО БОЙКО БОЙКО. Да се скандира синхронно и емоционално !
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Независими? При Бай Тошо? Че България беше известна като най-върлият съюзник на СССР в целия соцлагер. Лошото е, че манталитетът на управниците ни си е такъв - да се преклонят, да си тъпчат джобовете на воля и това е. Просто преди се кланяха на Кремъл (даже и по бузите се целуваха), а сега - на Брюксел :)
53
1
 
7
 
! Отговори
ясно преди 3 години
Значи ще се коалират!
52
12
 
6
 
! Отговори
Tolio преди 3 години
Бойко е доказал какъв мъж е в много поприща и ситуации. Аз сам го разбрах от личен опит. и съм му много благодарна. Ти за сега доказваш само че,не си много умен.
51
4
 
16
 
! Отговори
anti bkp-gerb преди 3 години
Мутрата от CИК получава орден от комуниcтичеcки ченгета, а платени 10 *** му cкандират името... жалки антибългари! ОCТАBКА!!! 58781
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко, Бойко...айде всички...Бойко, Бойко....:))) Тонката като дете на Бокича да приглася - Бойко, Бойко, Бойко.....:)))
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖЕНИ ГЕРБМани, но сега вече му повЕрвах, че онова дете в Барселона не от него.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мечтата на Тиквата е Цветанов да спечели за да управлява задкулисно.
47
3
 
11
 
! Отговори
Рокади преди 3 години
Иска да обере негативния вот на герб, а после да управляват пак заедно, този път като коалиционни партньори.ГЕРБ няма да влязат във властта пак, ако не си купят изборите.Не си позволявайте да си продавате гласа. Бъдете граждани. Имайте мнение, задавайте въпроси, търсете отговорност.Доста хора ще гласуват против ГЕРБ, ДПС и БСП на следващите избори.Мисля, че това ще са най-големите избори, случвали се в България. Което ще е зрелищно. Народа ЩЕ накаже Борисов, за наглостта му.
46
1
 
8
 
! Отговори
До 40. преди 3 години
Ами много ясно че не е демокрация. То демокрация никога не е имало.Демокрация е просто една празна дума. Същото като комунизъм. И двете са невъзможни системи, но мечтата за тях успява да заблуди по голямата част от стадото системата работи в тяхна полза и вече не са роби на феодалите.А истината че робството никога не си отивало. Феодалите са си тук, все още имат цялата власт и са по богати от всякога.
45
10
 
3
 
! Отговори
Tolio преди 3 години
Пак 20 коментара от един анонимен ком ***.От ден на ден все по-злобни и проста шки.Ясно е ,че не знаете комунистите какво е метафора.От друга страна Бойко е доказал какъв мъж е в много поприща и ситуации.Ти за сега доказваш само че,не си много умен.
44
4
 
6
 
! Отговори
Koko преди 3 години
Две паралелни вселени в тая държава Вожд с овце и нормални. Вторите са на изчезване.