БСП - единна и готова за избори, дори и предсрочни

Партията ще има модел за автентична лява политика за развитие
84
БСП - единна и готова за избори, дори и предсрочни
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП е мобилизирана и единна, смята депутатът от левицата Александър Симов.

"БСП е хомогенна и е готова да тръгне към избори, дай Боже те да са предсрочни, за да предложи на хората нещо различно", коментира той пред БНР.

Още по темата

"Това е Конгресът на голямата промяна в БСП. Отдавна беше ясно, че БСП е на прага на това да осъществи някаква промяна в себе си. Не е нормално, когато предлагаш и когато заявяваш, че си основната алтернатива на това, което става в България, че предлагаш различен поглед, различен път за тази страна, да се страхуваш да направиш промяната в самия себе си. БСП успя да осъществи това. Успя да покаже, че е готова да се промени в името на предлагането на една различна и нова политика", посочи Симов, един от хората, получили най-много гласове за новия Национален съвет на партията.

По думите му в момента в БСП има генерационна революция.

"Влязоха изключително много нови лица, млади хора, които имат хъса и амбицията да променят нещо в самата партия. Тази промяна не започва сега, промяната започна още преди 4 години, когато напук на всички обструкции, когато в много яростна и конфронтационна среда БСП наложи за себе си като правило вътрешнопартийния избор на лидер", каза той.

"Най-важното е, че БСП трябва да предложи модел за автентична лява политика за развитие на България, но лява политика, не претворена през красивите фрази… Ние трябва да превърнем лявата политика в конкретни идеи, в идеи, които да трансформират това общество", допълни социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До БСП ще е пред ГЕРБКакъв президент е излъчила БСП. Бойко го избра като сложи Цецка (абсолютно неизбираема) А имаше кандидати дето да спечелят на първи тур. Институцията не си заслужава да се напъваш. Помисли малко с дървената си кратуна
29
5
 
14
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
БСП...огледайте се..електората ви намалява всеки ден...камбаните бият ли бият...какви избори,каква власт...Напъни докато докопате властта,после или Виденов или Орешарски заедно с Пеевски...Не..мерси...
28
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Помнятака си е"Стара песен на нов глас" е тяхното.Румен Овчаров и дъщеря му в новото РъководствоГолям резил
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Време за промянаТо че трябва промяна трябва, ГЕРБ че не стават също е вярно, но кажи ми какво предлагат БСП ?Програма, някаква стратегия за развитието на страната, какво ? :))) Освен клишетата и виковете на Корнито, друго не съм чул от тях :))
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Има едно единственоНай- същественото е да има голяма избирателна активност.ФактКак ще гарантираш, че не купен гласът на човека, който собственоръчно е написал името на партията?Никак.
25
0
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Забавни са :) ! Не може да им се отрече ...
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До diana21Какво гарантира, че човекът два пъти ще даде един и същи вот?НищоКак ще гласува два пъти. Противозаконно е по принцип.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корнелия ликвидаторката беше в Националния координационен съвет на СДС и е една от тези, които ликвидираха СДС коалиция , като я превърнаха в безлична партийка. С подобни клишета сега прави чистка в БСП. Важното е, че идеи не предлага.Млади хора дошли, които щели да предлагат нещо си.Тия ги слушаме от годиниБорбата е за "ко ка ла"
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гладна БСП предсрочни избори сънува.
21
14
 
1
 
! Отговори
Време за промяна преди 3 години
До Анонимен 22: Дали БСП ще управляват по-добре от ГЕРБ? Това всеки сам трябва да реши, преди да гласува. Но ГЕРБ вече ги видяхме. За три мандата на Бойко сме вече най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, а сега сме далеч зад нея. Стига им толкова.Само когато се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, тогава ще се отлепим от дъното.
20
0
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 3 години
Т.е. бивша медицинска сестра, която е лекувала 30 години болни войници и офицери и сега е с пенсия 250 лева и живее сама в малък провинциален апартамент е "човешка ***"???
19
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е че искат само да се докопат до власта.После ще започне поредното крадене.
18
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
днес тролът много се пъне да пише против БСП. И той е човек, и той ЛЯБ яде, може и деца да храни. Какво е обаче КПД-то на атаките? Електоратът на БСП не се интересува от вас, а от реалностите.
17
11
 
3
 
! Отговори
БСП ще е пред ГЕРБ преди 3 години
Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент и има два пъти повече депутати и два пъти повече кметове на последните избори. Ограничи мандатите на депутатите (и председателя) от БСП до два, и така премахна "вечните" депутати. Така че не случайно я преизбраха. С нея БСП върви напред и най-вероятно на следващите избори ще се окаже първа политическа сила.
16
1
 
5
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До diana21С машините резултатите също могат да се фалшифицират и подменят въпреки взетите мерки, затова е добра идея човекът да гласува и машинно и ръчно и накрая данните да се сверят...Смешно е очакването за хаос - просто избирателят си пуска бюлетината и се отправя към машината за потвърждение на вота си! Не да избира начинът на гласуване, а да гласува и по двата начина!...Колкото до новия "модел за автентична лява политика" на БСП ми става смешно: политиката не подлежи на моделиране
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червени мишки
14
2
 
8
 
! Отговори
Наш Георги преди 3 години
С делата си показвате,че не сте достойни да управлявате страната дори един ... ден :))) А приказките ви за светло бъдеще,светлина в тунела,за празник и на нашата улица са пов ече от изтъркани и вече не хващат вяра - жалки сте ! Никога повече БСП !!!
13
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Току-що съобщиха, че ГЕРБ имат намерение да прокарат закон за изменение в бюджета, така че ДА СЕ ЛИКВИДИРА ТАВАНЪТ ЗА ДЕФИЦИТ. Което значи, че Борисов, докато е на власт, има намерение да продължава да хвърля пари наляво и надясно.
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато спрат да се държат като комсомолци, както и да имат ясна програма, може би ще повярвам в тях, може би :)))Не се промениха, младите им кадри сричат като чавдарчета пред класната им, Нинчето крещи вместо да говори, пълна комунистическа идилия :))) Бокича постянно го критикувам, обаче не крещи, поне това е научил :))
11
2
 
9
 
! Отговори
преди 3 години
да, да, да! И промяната почва с на Сашето жена му - и тя млад човек, трябва да й се намери място :)