ДПС скочи на протестиращите: Липсват им идеи и перспектива

Нереализирани политици използвали движението за властовите си амбиции
91

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ДПС реагира остро на действията на протестиращите, които искат оставката на правителство, но насочиха гнева си и към централата на движението и я замеряха с яйца.

„Организаторите на протеста срещу правителството изведнъж решиха, че могат да го насочат към опозиционната партия ДПС. Анти-ДПС кампаниите показват липса на перспектива и идеи в организаторите на протеста. Анти-ДПС кампаниите означават опит за акумилиране на енергия“, заяви председателят на партията Мустафа Карадайъ.

Според него структурите на ДПС отстояват правото на мирен протест, но осъждат посегателствата.
„Преди 11 г. ДПС предупреди, че най-лошото е мутризацията на политиката. От 4 години ДПС последователно иска оставката на това правителство“, подчерта Карадайъ.

По думите му организаторите на протеста, които довчера бяха клакьори на ГЕРБ, сега излизат с революционни идеи – протест срещу властта пред централата на опозиционна партия с поругаване на държавните символи - знамето и герба.

Карадайъ смята, че с анти-ДПС реторика протестиращите се опитват да станат център на медиен интерес.

„Нереализирани политици или кандидат политици се опитват да ползват ДПС като трамплин за властовите си амбиции. Диалог за решение за излизане от политическата криза. Това е единственото възможно решение за излизане от политическата ситуация, в която се намира страната ни", подчерта той.

"Необходими са спешни политически действия, докато не е станало късно. Отлагането на решението на кризата днес, може да е с по-тежки последици утре", каза още председателят на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС работи в синхрон с БСП, пример - подкрепила е всичкитеим вотове на недоверие към правителството на ГЕРБ, а те сатяхно творение с цел СДС да не спечели първите демократичнопроведени избори!Това, че подкрепя законопроекти,говори, че е по-нормална отдруги партии, да си опозиция не значи непременно да отхвърлящвсеки законопроект, предложен от управляващите.
75
0
 
1
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Вярно е, че замерянето на сгради на институции е липса на перспектива и идеи на организаторите на протестите!Въпросът е, защо ДПС мълчаха, когато замерваха с яйца, домати, бонбони, уши, камънии мафиотски символи- риба!
74
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Бог,Аллах,Буда...не Доган,Пеевски и Борисов са ни дали животите и да се разпореждате с тях...евтини крадци сте и ще ви окачим на бесилото в 21 век..въпреки лицемерният нов морал на ЕС...говорят за Справедливост и Законност...а финансират мафиоти крепящи властта им...фашизъм в 21 век е ЕС,Бог да пази Кралицата
73
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Българските "политици" са бивши мутри и настоящи "бели якички"...ще настане Ада хора...елате на себе си...евраци и парични знаци нямат значение,опитвате се да "заглушите,убиете"генетично заложеното ни чувство за оцеляване,искате от нас да се отречем от достойнството и самоуважението си..от животите си,ага родата ти само схеми по земеделските,гласуващите за теб роби из чужбините...крадци и аидуци демонстрират наглост..Аз не съм Роб...Аз съм Свободно Човешко Същество
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а какво е мнението на велката партия за заграждането на държавна земя и морето от доган бей и подиграването с националното наме от мутрите му ЗАЩО СВОБОДНИТЕ МЕДИИ НЕ ГО ПИТАТ?
71
4
 
4
 
! Отговори
Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ преди 3 години
И ГЕРБ и БСП и ДПС и ОП и Магарешки и Да*България и Мая Манолова са издънки на ДС и са представители на масонските ложи и са против суверенитета на България!!!
70
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, но защо до сега си мълчахте ?Трябваше да ви поизцапат сградата, за да кажете какво ви е мнението за протестърите.Гледахте сеир до сега.
69
2
 
7
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Прави впечатление,че Карадайъ забравя българския език,ако не прави изявления по начесто.
68
6
 
7
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Даа , а на ДПС не им липсва нахалство да се правят на опозиция , когато лапат от държавната софра заедно с ГЕРБ!Безкрайна наглост!
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, "народа" на Фигуранта ръгна и срещу българи, и срещу турци, и срещу роми !Явно се гласят за постсъветски режим на русофилската диаспора и червената Мафия.
66
5
 
22
 
! Отговори
Тур4ин преди 3 години
Аба дангалак, научи се да говориш български първо. По маллоуммен председател от теб няма.
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари, нали вие се целуването ДПС по площадите. Нали и вие заедно с ДПС гласувахте плоския данък и за Пеевски за шеф на ДАНС. Как така сега разлюбихте тази партия.Другарката Импексова и другарката Галева също гласуваха с две ръце. И сега изведнъж същите ме ке ре та станахте по големи светци от папата.Наистина ли смятате народа за толкова наивен.
64
2
 
9
 
! Отговори
До 64 преди 3 години
Прави са но поне се появиха някакви вустаници, защото ГЕРБ ОП, СДС и ДПС приспаха сички и държавата си вървеше надолу##############То защото ако е БСП и фърчилото ,ще цъфнем и вържем.Аман .....
63
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДПС винаги е била против интересите на България. Само се предтруват, крадат колкото могат и чакат да ударят в удобноя момент. Трябва да е забранят тази партия със закон и членовете да ги обесят.
62
1
 
9
 
! Отговори
ЗА 1 преди 3 години
Черния да говори ,че те били против мутрите ,че те кви са ?
61
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целта на ДПС е да върне България в майка Турция.
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави са но поне се появиха някакви вустаници, защото ГЕРБ ОП, СДС и ДПС приспаха сички и държавата си вървеше надолу. Сега има някаква надежда макар и все по-малка и зависи колко бързо ще се махнат ГЕРБ ОП СДС и ДПС и кой ще е начело. Защото ако са демократни исчадия и подобия на тях нищо добро не ни чака.
59
1
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ПротестиращДраги,Славейко Трифоноф е ШОУМЕН!Неговия начин на мислене е ..не съвсем точно казано -"ПАНАИРДЖИЙСКИ"!Можеше ли..Айнщайн,примерно,да се пише "политик"?..-Ами НЕ,защото МОЗЪКА му е устроен да решава научни казуси.какво ражда мозъка на Славейко толкова години?..-Ами некакво ПОСРЕДСТВЕНО "шоу",изпълнено с ДЕБЕЛАШКИ "шеги" и подмятания..Е,и малко танци-манци е турил "за цвят"..както Тиквата,който е с манталитет на шофер-пазвантин,така и Слави е с манталитета на чалгаджия.
58
2
 
8
 
! Отговори
другаря преди 3 години
Карай бе Мустафа, да си викат там като няма какво да правят. Хубаво време, разходка, какво повече му трябва на човек. Ще застудее след някой ден и ще изчезнат. Та свиркай си Мустафа, свиркай си!
57
0
 
2
 
! Отговори
Психодиспансер преди 3 години
Поп Кръстю харесва това..;)))