Кои са сродните души на зодия Близнаци?

Ето 3 знака, с които си пасва най-добре
30 сеп 2020 19:21, Иванка Гъркова
1
Кои са сродните души на зодия Близнаци?
Pixabay

Ако имате някой роднина или приятел от зодия Близнаци, сигурно знаете, че хората с този знак са доста противоречиви личности. Могат да ви обещаят едно, а същевременно да направят съвсем друго. Просто изменчивостта е в природата им, заради което не са от най-надеждните половинки и познати, на които да се опрете в труден момент. 

Ръководени от Меркурий, Близнаците се отегчават твърде лесно от една връзка и са готови да я загърбят, ако не са удовлетворени. „Те са известни с непостоянството си. Това, което им харесва днес, може да не им е достатъчно утре“, казва астрологът Джесика Д'Ангио, според която те имат нужда постоянно да бъдат стимулирани умствено. Много начетени и добре говорещи пред публика, те нямат проблем с комуникацията и биха се привързали повече към някого, който отговаря на тяхното ниво на интелигентност. 
 
Кои са сродните души на Близнаците? 
 
Лъв (23 юли – 22 август)
 
Лъвът е фиксиран огнен знак, което моментално внася стабилност и енергия във връзката. Много хора от знака Близнаци намират Лъвовете за неустоими, а те от своя страна обичат да ги ласкаят с подобни думи. 
 
Останалите зодии, с които си пасват Близнаците, вижте в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е мъж, да е лъв!