Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!

Караянчева е сериозен политик и обаятелна жена, заяви лидерът на НФСБ
30 сеп 2020 09:25, Ния Христова
377
Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!
Снимка: БГНЕС
"Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза", заяви в ефира на Нова ТВ Валери Симеонов.
 
Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.
 
"Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея", каза Симеонов.
 
"И в момента съм убеден, че е имало връзки на високо ниво между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече", каза. Той обясни, че те са били прекратени още от началото на протестите. 
 
Според лидера на НФСБ президентът Радев е "вечно сърдитото дете, което тропа с крака". Той коментира и исканията за експертен кабинет:
 
"Мисля, че е несъстоятелна идея – за 6 месеца откъде ще намериш експерти, които да са навлезли толкова добре, че да продължим без сътресения", обясни още Симеонов.
 
Според него за следващите избори машинно гласуване няма да може да има заради пандемията, която е забавила всякакви срокове и поръчки за машини. Той вижда и по-сериозни манипулации при това гласуване, защото има повече възможности - например кой пише софтуера.
 
Лидерът на НФСБ обяви, че подал сигнал до здравния министър, защото депутатите от БСП не носят предпазни маски в парламента.
 
"Ако те не се грижат за тяхното здраве, защо не се грижат за нашето - откъде-накъде ще дойде някакъв наглец мен да ме заразява", завърши лидерът на НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
17
 
21
 
! Отговори
К преди 3 години
Teзи с калашниците малко се позабравихте. То за мен и яйца да мяташ по символи на държавата си е престъпление ама явно ви е дошла в повече свободата. Аз ако бях на мястото на упавляващите бих хванал тези 'юнаци' да си изчистят творенията и малко принудителен труд, че да се научат на уважение. То не бяха спреьове, бомби дето сумати полицаи пострадаха, спиране на метрото, биене на журналисти и хора с коли от мирните протестиращи... бах ти ***. До кога ще ги търпят не знам
247
8
 
15
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Добре, че нямаше Калашник, когато дърпаше турските баби по границата, че .....
246
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Какво бспНаучи се първо да пишеш грамотно нещастнико!!!
245
8
 
22
 
! Отговори
AZ22 преди 3 години
Този път е прав! Бих го застрелял като куче!
244
7
 
26
 
! Отговори
Минка преди 3 години
От нагли и по-нагли стават коалицията на ГЕРБ. Вижте им физиономиите на тия гнусни продажници, от тях по - омразни хора няма. Симеонов, Каракачанов, Марешки и ДПС забравиха как плюеха по Борисов, а сега са си първи дружки. не по приказките, а по делата ще ги познаете какви са. Я, ги вижте как са са охранили, колко фирми, колко палати имат, а народа нека живее ден за ден!За власт и пари хората какво ли не правят! Оставка на всички мутри, вън от политиката! СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ!
243
7
 
24
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Явно Валерката и Цвета са на едно интелектуално ниво , т.е. вземи единия , та удари другия!А това за калашниците въобще не е вярно Валерка!Има и дронове и самолети с ракети , само мутрите са с пистолети и автомати , така че не дърпай дявола за опашката !Гледайте да не навлезете в полето на държавната измяна , защото за 2 часа няма да остане и помен от Вас ,от къщите Ви и т.н.
242
14
 
18
 
! Отговори
gosko преди 3 години
Право куме та в очи!Правилно го е казал Симеонов..
241
2
 
5
 
! Отговори
vodkapernik91 преди 3 години
До 257По умния не спори. Така, че отстъпвам.
240
3
 
3
 
! Отговори
vodkapernik91 преди 3 години
До 257По умния не спори. Така, че отстъпвам.
239
6
 
18
 
! Отговори
Какво бсп преди 3 години
До vodkapernik91 те гони бе? Герб управлява 11 години. При мандат на ББ ви източиха водата. Тази страна с такива избиратели си заслужава това управление. Герб го стриже и мачка , той говори че е бсп дето ги няма. Да си жив и здрав българино.
238
18
 
5
 
! Отговори
vodkapernik91 преди 3 години
До 255Каква кражба?Именно Б.Б. взе незабавни мерки и пуснаха тръби от София.... Ако беше БСП нямаше да имаме никаква вода
237
3
 
15
 
! Отговори
Боже пази ни преди 3 години
До vodkapernik91 вярваш ли си Перник? Ами излез. И го казва човек в чиито град управляващите създадоха хуманитарна криза , след кражбата на ЦЯЛ ЯЗОВИР!?
236
21
 
13
 
! Отговори
vodkapernik91 преди 3 години
Това ,че 200 - 300 човека искат оставката на правителството нищо не означава. Ако излязат всички хора ,които подкрепят управлението няма да има къде кърфица да се хвърли. Но ние няма как да излезем ,защото сме заети и работим по цял ден. Безделниците протестират
235
1
 
3
 
! Отговори
ft6 преди 3 години
Изглежда,че си прав.Отдавна трябваше да го направят.Те знаят докъде да спрат.
234
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами прав е...ама на половина. Нямаше да трепем хора а тези 240 мафиоти окупирали парламента от 30 години. Без изключения.
233
2
 
18
 
! Отговори
У.Ю. преди 3 години
То ти си си за трепане, но с винкел по главата.
232
1
 
8
 
! Отговори
Така е ! преди 3 години
И очите на медузите са лепнати към задниците!
231
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглец долен!
230
1
 
19
 
! Отговори
Другаря Балевски преди 3 години
е долна мутра от номенклатурен селски произход. Племенник на Милко Балевски. Смятайте за какъв бклук и хамелеон става дума. Сменил си е името каму ли да сменя отбора както му е изгодно:)
229
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много интересно тоя гнусар в каква ли дупка ще се забие ако излезат 20-30 човека с калашници на мирен протест пред парламента, Точно такак както в щатите го правят. Мирен протест пред парламента с заредени AR и калашници. Да се види че в истинската демокрация народа управлява, а не *** като това на снимката.2 Милиона българи бяха изкарани навън, тотално етническо прочистване, и един не посмя да извади калашника....АМИ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА КАЛАШНИЦИТЕ!!!