Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!

Караянчева е сериозен политик и обаятелна жена, заяви лидерът на НФСБ
30 сеп 2020 09:25, Ния Христова
377
Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!
Снимка: БГНЕС
"Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза", заяви в ефира на Нова ТВ Валери Симеонов.
 
Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.
 
"Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички граждани. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея", каза Симеонов.
 
"И в момента съм убеден, че е имало връзки на високо ниво между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече", каза. Той обясни, че те са били прекратени още от началото на протестите. 
 
Според лидера на НФСБ президентът Радев е "вечно сърдитото дете, което тропа с крака". Той коментира и исканията за експертен кабинет:
 
"Мисля, че е несъстоятелна идея – за 6 месеца откъде ще намериш експерти, които да са навлезли толкова добре, че да продължим без сътресения", обясни още Симеонов.
 
Според него за следващите избори машинно гласуване няма да може да има заради пандемията, която е забавила всякакви срокове и поръчки за машини. Той вижда и по-сериозни манипулации при това гласуване, защото има повече възможности - например кой пише софтуера.
 
Лидерът на НФСБ обяви, че подал сигнал до здравния министър, защото депутатите от БСП не носят предпазни маски в парламента.
 
"Ако те не се грижат за тяхното здраве, защо не се грижат за нашето - откъде-накъде ще дойде някакъв наглец мен да ме заразява", завърши лидерът на НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


377
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
обаче ако винкела и държащия го не се осъзнаят,като нищо ония от площада да си намерят калашници.разбира се,за тях по-приемливия вариант е от ЕС да ги "поразкарат", при това БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ...но,"Едно е да ти се иска,друго е да можеш,а трето и четвърто-да го направиш"..
207
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
колко жалко че немат,нали винкел?
206
2
 
5
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Експертното правителство не било добра идея - нямало откъде да се намерят експерти.Експертното правителство прилича много на настояванията, представени именно от ДПС в първия парламентарен ден. Затова ли скъсахте връзките вече и с ДПС, г-н Симеонов? Всеки се спасява вече поединично, нали?
205
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е на следващите избори за този чавек да не гласуваме. Неуверен и непоследователен е !!!! Не е като Сидеров. В същност той се въодушеви от Сидеров та да си направи партия. Ама и тия дето му се вързаха????? Партията на телевизия Скат един вид. Има още един такъв политически субект - Партия 7/8. Ще видим какво ще стане и там. Как е тръгнало в България "Всяка телевизия = Партия"
204
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
НяколкоИдиота тук сами си задават въпроси и сами си отговарят.
203
10
 
8
 
! Отговори
без име преди 3 години
А, НЕ СЕ ли замисляш, защо тези хора изпитват такава омраза към Вас, да не би Вуте от Горно нанадолнище да е виновен
202
8
 
6
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Убеден бил, че е имало връзки между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече.Ами напълно закономерно, след като цялото недоносено корито, което е и следствие от тези връзки, се проби, връзките между ГЕРБ и ДПС, които бяха лепило на летвите в коритото, също ги няма вече. И това стана под уличният натиск точно на тези хора, които наричате червени хмери, г-н Симеонов.
201
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали вие имате калашници какъв ви е проблема, ми то само защото калашниците са във вас само за това сте там такава омраза има в народа към вас че не мога ви го опиша не се заблуждавайте от троловете които сами пуснахте и без друго скоро ще се обърнат срещу вас.
200
4
 
13
 
! Отговори
Танчо И.Г преди 3 години
А не сте ли за трепане?
199
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да говори така явно е притеснен нещо. Народната любов му изглежда с обратен знак. Бях чел някъде че Симеонов е маскировка. Що ги говори тези работи. Ние да не сме Нагорни карабах - миролюбиви сме. Той като от яйца се плаши, какво да говорим за други работи. Ама като се е хванал на хорото, трябва да знае, че властване и народна любов са доста различни неща. Това са рисковете на професията.
198
7
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-213 нека балевски да си каже ,кърджалийската е по обаятелна от неговата марияна.
197
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерка, сина ти е наркоман, метнал се е на теб, ама не може да те настигне колкото смъркаш
196
5
 
8
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Г-жа Караянчева била сериозен политик и човек.Шефът ми ме нарича *** кърджалийска нещо си, но аз на казионния митинг само след няколко седмици подканям участниците в митинга да ръкопляскат и аплодират шефа ми. Такава раболепна креатура не може да бъде сериозен човек, а за сериозен политик да не говорим.
195
13
 
14
 
! Отговори
Феминистът. преди 3 години
Добре де, г-н Симеонов, разбрахме кои са червените хмери. Но не е ясно кой ще играе ролята на Пол Пот. Никой от тези, които мятат домати и яйца не подхожда да бъде Пол Пот. Но на Вашият началник - г-н Борисов по подхожда тази роля. Превърнал е цялата държава в мафиотско акционерно дружество, а той самият се е провъзгласил едноличен собственик - чорбаджия. А Вие, г-н Симеонов, сте неговият слуга.
194
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя що не си оправи синчето наркоманче, тръгнал държавата да оправя
193
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Симеонов: Хвърлят яйца, защото нямат калашници - иначе щяха да трепят!"Симеонов да спре наркотиците, защото мозъка му се е изпържил вече.
192
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е! Така е! Плюете го защото е точен и си върши работата.
191
15
 
17
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Симеонов леко гъделичка т'роловете поПросТатата...Толкова им трябва за да скочат върху клавиатурата...
190
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за схемите на "патриотите" може да прочете на много места в интернет. много обичат ремонти с обществена поръчка с техни фирми, сметката винаги е от милион лева нагоре. от порядъка на 5-6 милиона лева, българина плаща.
189
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Далавери дава добри идеи. Макар че калашници не са нужни. 1000 човека да хванат по една лопата и всичките самозвани политичета ще напълнят гащите.