Атанасова: Остават няколко месеца, да изчакаме редовните избори

Тя застана начело на временната комисия за нова Конституция
3 окт 2020 12:40, Ния Христова
265
Атанасова: Остават няколко месеца, да изчакаме редовните избори
Снимка: БГНЕС
"Мандатът изтича след няколко месеца, аз смятам, че трябва да се изчакат редовните избори. Може би е наложително през това време всички непредставени (в парламента) политически партии да изготвят своите политически платформи и послания". Това каза в ефира на bTV депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова
 
"Хората, които са на протестите, ако могат, да работят за такива политически послания и да участват в следващите избори и в политическия живот на страната. Предстои след няколко месеца хората да изберат най-добрите", допълни още тя.
 
Атанасова смята, че хората и най-вече лидерите на опозиционните партии забравят обещанието на премира Бойко Борисов да си подаде оставката на следващия ден, след като се съберат 160 гласа в парламента за свикване на Велико народно събрание. 
 
Вчера Десислава Атанасова беше посочена за председател на новата парламентарна комисия. Тя ще разглежда проекта, внесен от ГЕРБ, за нова Конституция. Партиите ДПС и БСП отказаха да вземат участие в тази комисия. 
 
"Очаквам да има диалог, ще търся такъв диалог. Още вчера казах, че имам намерение да инициирам експертен съвет, който да бъде от доказани авторитети в правото. Следващата седмица ще обявим имената - хората от академичната общност, бивши конституционни съдии. Следва да има диалог и с неправителствените професионални организации, защото Конституцията засяга всички сфери на обществения живот", обясни Атанасова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 162Наистина ли мислиш, че всички патриотично настроени са бедни?Това дали обичаш сънародниците си е до състоянието на дъха, не до състоянието на портфейла.
143
1
 
3
 
! Отговори
143-я преди 3 години
Да четеш и да разбираш прочетеното са различни неща. Заболяването ти се казва функционална неграмотност и не се лекува.
142
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая няма право да е толкова противна.
141
1
 
5
 
! Отговори
жив минет преди 3 години
Опасен чар!
140
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 167"Не ме интересуват руски или американски форуми. Наистина ли мислиш, че 4-5 хиляди лева са много?"Не, не мисля, че 4-5 хиляди лева са много. ЗНАМ, че са много за българските условия. Такива пари вземат старши мениджъри, старши програмисти, инженери с опит и пр и пр. Високопарните приказки за това как и за "другите" трябвало толкова, колко изкарвали "немците" те издават, че си абсолютен въздух под налягане.Пари се изкарват с работа и акъл.
139
2
 
2
 
! Отговори
ами дотогава преди 3 години
да си напълнят гушите.
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 162Не ме интересуват руски или американски форуми. Наистина ли мислиш, че 4-5 хиляди лева са много? Имам няколко сайта в които работя само с чужденци от първа група (ако знаеш какво означава това) и са на първите места в гугъл. Жена ми също взима пари и пак не ми стигат.Та, това какво ме спира да обичам народа си и да искам всички българи да са добре и никакви шопари да не ги мачкат? Ти ли ще ми кажеш кой съм и какво да искам? Ти какво работиш? Секретар/ка в някой кабинет на ГЕРБ?
137
2
 
14
 
! Отговори
Веселяка преди 3 години
Един закон както трябва не може да напишете, а искате конституция да направите. Не ставайте жалки, хората Ви искат оставка. Вие просто още няколко месеца ако стоите, ще ни трябват десетина години да се възстановим. ОСТАВКА!!!
136
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 143-я цървулНе, не ти казва това. Не можеш да четеш.
135
0
 
2
 
! Отговори
до 159 преди 3 години
Ха добре си стигнал до извод за себе си , всъщност има две неща които на никой човек не стигат никога ,това са времето и парите.Просто има хора които отдават голямо внимание на този недостиг и други които са наясно с това .
134
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 159"Аз взимам между 4 и 5 хиляди лева на месец и не ми стигат. Зная колко взимат повечето хора."Фабриката за фантазии е в руските форуми.По отношението ти към парите мога да кажа, че 4-5 хиляди на месец виждаш само на картинка. Между другото, никой, който изкарва такива пари, не гледа на въпроса с "останалите сънародници" като "пожелание" и те да изкарват "толкова", защото знае, че зад такова възнаграждение стои много труд и учене, което малко хора в България могат и правят.
133
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много хора треперят ГЕРБ да не паднат от власт, защото са се облагодетелствали незаслужено.
132
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се разбира:Да изчакаме редовните избои,ЗА ДА СИ ГИ ИЗФАЛШИФИЦИРАМЕ ПО РЕДОВНО ОТРАБОТЕНИЯ НАЧИН,а Стадото да не реагира,пак по обичайния си начин!!!!Стадооооооооо!!!!!!Бе-е-е.............................!Заслужаваш си участта....А МОЖЕ БИ СИ Я ИСКАШ?!
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 156Аз взимам между 4 и 5 хиляди лева на месец и не ми стигат. Зная колко взимат повечето хора.Добре сте усвоили похватите, съзнателно или не, на разделяй и владей. Не искам да съм говорител на никой, но обичам народа си. Грешно ли е, че искам сънародниците ми да са добре и да са свободни? Всички ще го поискаме рано или късно и иронията и тайния ви присмех няма да ни спират след като се обединим.Чувал ли си, че когато нямаш доводи започват личните нападки? Смешно е да си сигурен онлайн
130
2
 
3
 
! Отговори
до 148 преди 3 години
Не разбрах кои ти пречи да работиш за 4-5 хиляди евро,има това право и никой не те ограничава за това.Просто убеди работодателя си за това,ако не го смени.Естествено ако си държавен служител вече попадаш в това ограничение което казваш , тогава просто трябва да минеш в частен бизнес ,защото няма да те вземат за държавен служител в германия и да минеш от държавна работа от България в държавна работа в Германия ,сигурно е възможно но трудна работа .
129
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 153"Неграмотен русофил коментира европейци."По Алеко
128
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 148"Докато си пиЕМ хапчетата проблем ли е че немците вземат 4-5 хиляди евро а българите 500"Защо говориш в множествено число? Аз ти казах лично на теб да си пиеш хапчетата, ти не говориш от името на българите, дори и да ти се иска. Не си работил достатъчно за да те припознават като говорител.Иначе, проблем е, че нито знаеш колко изкарват "немците", нито, колко изкарват българите. Особено грамотните и кадърни такива. Сигурен съм, че ти не спадаш към тази категория.
127
2
 
7
 
! Отговори
народна мъдрост преди 3 години
на крива ракета и космоса и пречи, а на диктатор и конституцията му пречи, нищо че законите от старата не се спазват!
126
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джудеджето което пише конституцията.Голяма работа ама трябва да вземе един стол да се покачи на него защото не е пораснало.Хора грозни без харизма и излъчване.Г-н Радев ще ви покаже пътя.
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наскоро някаква откачена в европарламента се противеше да се вдига минималната заплата на българите. Тази същата беше от дучзоната, където хората взимат хиляди евро заплати, заплати свалени от вашия гръб с хитрост. Важното е холандците да си пафкат тревицата и немците да набиват вурстчета. Не разбирате ли, че ви играят сценки, защото нямат колонии като Англия и Белгия и ви направиха вас колония.