Пирова ли е победата на Нинова - на изборите ще се разбере

Янаки Стоилов: Да напуснеш партията е крайно решение
3 окт 2020 11:17, Ния Христова
49
Пирова ли е победата на Нинова - на изборите ще се разбере
Снимка: БГНЕС
На парламентаринте избори ще разберем дали победата на Корнелия Нинова е пирова. Това каза Янаки Стоилов от БСП в ефира на bTV.
 
Последните месеци бяха доста интересни за БСП. Корнелия Нинова спечели убедително първите преки избори за лидер на левицата. След това се проведе 50-и конгрес, на който беше избран нов Национален съвет, а от него отпаднаха знакови лица за партията. Шестима депутати обявиха, че напускат парламентарната група на БСП. Петима от тях дори хвърлиха партийните си книжки. 
 
Нинова заяви, че настоява отцепниците да напуснат не само парламентарната група, но и Народното събрание. 
 
"Напускането на парламентарната група или на партията е крайна стъпка. За да я направиш, освен вътрешнопартийните мотиви, трябва да можеш да очертаеш проблеми, които засягат хората. Не чух мотиви, отнасящи се до икономическата, социалната или външната политика", коментира Стоилов. 
 
Той е на мнение, че Нинова е амбициозна и е събрала многостранна подкрепа, но после се е опитала да се освободи от зависимостите, които й създава такава подкрепа. "Бъдещето ще покаже дали тя може да действа независимо и последователно или реагира спонтанно", каза още Стоилов. 
 
Относно новата Конституция, която предложиха от ГЕРБ, Стоилов припомни, че голяма част от текстовете вече са в сегашния основен закон. Според него става въпрос за опит за печелене на време и отвличане на вниманието. 
 
Янаки Стоилов вече е пробеледувал коронавируса, а състоянието му е било тежко, лежал и в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦЕЛТА НА БСП- ОРЕЗЕЛЯВАНЕ НА БГ ПРЕД ЕВРОПА, ИЗВЕЖДАНЕ ОТ ЕС И ВКАРВАНЕ НА БГ В ЕВРАЗИЯ- ВИЖ АРМЕНИЯ И АЗЪРБАЙДЖАН- АКО СВЕТЪТ НЕ Е СЪГЛАСЕН С РУСИЯ, АРМЕНИЯ ЗАПОЧВА МАСИРАНИ АТАКИ ВЪРХУ НАГОРНИ КАРАБАХ - БГ ЩЕ БЪДЕ НАГОРНИ КАРАБАХ НА БАЛКАНИТЕ- НЯМА ДРУГИ ПРЕДАТЕЛИ КАТО БГ ИЗМИСЛЕНИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ, КОИТО СЕ ИЗПОКРАДАХА И ОРЕЗЕЛИХА ПО МЕЖДУ СИ.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде стига сте се карали и уволнявали пък и вие!Вместо да се обединявате и да имаме сериозна опозиция,алтернатива и дори побеждаваща партия,вие се разделяте,аман от глупостите ви!Обединявайте се,не се разделяйте,обединението прави силата!
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да спечели изборите тази госпожа-другарка. Ако ги спечели, няма да го има отрицателния герой, кого да хули. Аз не виждам какво могат да предложат на хората за да ги привлекат. Лошото е че всички са подобни.
36
3
 
12
 
! Отговори
престъпници преди 3 години
БСП е организирана престъпна група, начело с баш приватизаторката г-жа Импексова. Янаки, много добре си наясно, че крушовската *** спечели чрез машинации, подкуп и заплахи. Виеникога няма да спечелите избори. Народът не е забравил, че 2 пъти фалирахте държавата. Опразнихте магазините, спряха финансирането от Европа, фалирахте банките, пенсиите станаха 3 долара, а заплатите - 5 долара-. Не искаме повече от това.
35
3
 
11
 
! Отговори
ПОЗОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ преди 3 години
червените терористи СЕ САМОКРАДАТ- АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП/НАПРАВИ СПРАВКА В ИНТЕРНЕТ/ИЗЧЕЗВАТ 130 000 ЛВ- ДА ЧУХТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ТЯХ, ТАЯ ГОДИНА ЧЕРВЕНИТЕ МЕТЕЖНИЦИ ТЕГЛИХА 500 000 ЛВ ЗАЕМ- ДА ЧУХТЕ КАКВО СТАНА С НЕГО.
34
0
 
13
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Богомил Бонев:"Елена Йончева, която би трябвало да бори българската корупция в ЕП, работи срещу партията, която я инсталира там. Тя настоява БСП да напусне парламента, за да падне правителството. Ще падне, колкото предния път, когато напуснаха. Ще бъде самоубийствен акт и лишаване от трибуна. Това целят предателите. Аз я призовавам да напусне, заедно със Станишев, Европейския парламент. В знак на протест, че там не обръщат внимание на протестите в България срещу корупцията. Това ще е много забележим в Европа акт. Не че се надявам на такава самоотверженост. Да видим лозунгите в действие. Х
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Ами сам си отговори. Нали си против мафията. Защото тогава напирате да си изберете безсрамно лъжлива мафиотка от мафиотска партия? Е това са ви протестите - стани, за да седна аз, че огладнях.
32
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова просто се отърва от опозиционерите мрънкачи, които недоволстваха от безкрайните загуби на всякакви избори. Всеки лидер би направил това, особено преди избори.Лошото при Корнито е, че има отвратително излъчване на сърдита класна от соца. Липсва и чар и постоянно говори с назидаделен тон и се заяжда на дребно. Дори и да бях фен на лявото, никога не бих гласувал за тази кисела буля.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отде го изкопахте тоя кремък бе? В главата му само сърпове и чукове дрънкат :)
30
2
 
15
 
! Отговори
Тъпанар преди 3 години
Изключително тъжно е, да видиш как в 21-ви век някой вярва в комунизма... И как пък след '89-та не се получи нито едно правителство, в което комунисти не участват? БСП, СДС, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, Патриоти, Реформатори и прочее отявлени комунисти и децата им... Маркс, Енгелс и учителят им Хегел подскачат от щастие в гробовете си.
29
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гошо...Тъпотоза това, че най големите челици изплуват най отгоре си прав! и бсп го доказва за пореден път! но дай доказателства, че борисов е откраднал милиони и тогава искай оставка! тия мижави снимки са пълен т.шак! това да жаукаш заедно с другите *** срещу луната, само защото и те го правят говори за изключителна и уникална простотия, която си е направо за книгата на гинес!
28
4
 
10
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
На изборите ГЕРБ сигурно ще разбият бесепарите с 7 ,8 % разлика както винаги а народа няма за никой да гласува а ще се емигрира тия протестъри така и не регистрираха партия на безпартийните , трябва ние да го направим но след няколко месеца вероятно ще го направим
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не разбрах, какво общо има " вътрешнопартийните мотиви, трябва да можеш да очертаеш проблеми, които засягат хората. Не чух мотиви, отнасящи се до икономическата, социалната или външната политика" с напускането на партията! явно на хората им е дошло до гуша от лъжи, измами, преценили са че тая няма да я бъде и са се изнесли навреме!
26
20
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Победата на Нинова си е точно...навреме и точно на...място.Редките .***на в БСП...изплуваха отгоре и се изметоха и не могат повлия на генералната линия на БСП,а тя е;народа да даде един решаващ...шут на Герберската клика и да ги свали завинаги от власта и им отнеме кранчето с народните пари,който Боко си бе...присвоил.
25
16
 
5
 
! Отговори
Видев преди 3 години
Най големия социалист е Бойко Борисов - добавката от 50 лв. ще продължи да се изплаща по време на пандемията.Премиерът спомена за новите две програми за подпомагане на бизнеса, които тръгват през октомври, както и за възможността фирми да кандидатстват за детски кътове.
24
4
 
37
 
! Отговори
БСП и мафия преди 3 години
БСП създадоха мафията, корупцията, некадърните назначения по места, шуробаджинащината, избиха хора, които са били техни другари, създадоха силовите групировки и след това избиха много от тях, запалиха си партийния дом, за да заличат следи и документи, унищожиха досиетата на отбрани другари. Смятате ли, че тези хора могат да управляват почтено, че то тероризмът им е верою.
23
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименА защо да не бъде премиер??? Щом даже боко можа да стане, то защо пък именно Нинова да не стане???щото краде и с ГЗ си ве :)Тя е единствения министър в българската история, уволнен за корупция!
22
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, разтурИ столетницата, ти най - добре го можеш! Довърши започнатото и бетонирай ГЕРБ!Милиончева и тя се цепи, но ти не спирай, докато останеш сама като roлa пушка.
21
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до всички ПРОТЕСТЪРИ 16А защо да не бъде премиер??? Щом даже боко можа да стане, то защо пък именно Нинова да не стане???
20
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова да си прибере синчето от САЩ, преди да провежда социалистическа политика ....