За 88-а вечер: Протестиращи се събират в триъгълника на властта

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано за коли
Обновена: 4 окт 2020 21:26 | 4 окт 2020 21:04, Анисия Иванова
265
За 88-а вечер: Протестиращи се събират в триъгълника на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За поредна 88-а вечер протестиращи се събират в триъгълника на властта. Засега протестът е малък, но продължават да идват хора. Обстановката е спокойна.

Исканията остават непроменени - оставки на правителството и главния прокурор, предсрочен вот с машинно, дистанционно и електронно гласуване.

Движението по бул. "Цар Освободител" е блокирано за автомобили.

Протестът започна със скандирания "Оставка" и началото му беше озвучено от песента "Черната овца" на Ахат, съобщи БТА. Организаторите припомниха, че утре в 16.30 часа местно време пред централния вход на Европейския парламент в Брюксел група българи, сред които проф. Велислав Минеков, ще дадат подробности за състоянието на върховенството на закона и корупцията в България.

Те призовават всички българи, които живеят в Белгия, Германия и Нидерландия, да подкрепят усилията на евродепутатите да бъдат информирани преди началото на заседанието на ЕП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: политикапротестсофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
1
 
25
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Ей разорихте го този Череп бе ,що пари даде за яйца домати ,палатки , знамена и командировъчни ,дневни и т.н. !
167
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия платени некадърници след като 11 години бях върл противник на Борисов ме направиха ГЕРБ-аджия!Не желая платени от Дубай протестиращи да казват какво ще става в България!
166
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Под трибагреника кУмОнетата си крият партизанските мандраджийски ранички.
165
8
 
0
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
До ЗозоTaка лии...аууу,колко...интерсснооо.
164
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 218"С колко ли умствен багаж трябва да е човек, за да обикаля по софийските калдаръми и да хвърля яйца по сградите."Просто изхождаш от грешната позиция: ти мислиш, че те наистина протестират от принципни съображения, докато на тях просто им е платено да обикалят улиците и да хвърлят яйца. Работа като всяка друга.
163
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива са били винаги комунистическите партизански въстания-хапване, пийване, тропване на хорце, и някоя друга мома да понапълнее. Напред другаре към победата. Смешници жалки.
162
3
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Снощи кибикът от Дондуков 2 слизал ли е на площада да пее партизански песни с вдигнато юмруче? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Май не е, кибичи си в президентството :)))))))))))))))))))))))Спукана им е работата на тези руски гъзомийници!!!
161
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С колко ли умствен багаж трябва да е човек, за да обикаля по софийските калдаръми и да хвърля яйца по сградите. И тия наивници вярват, че някой ще ги подкрепи. ***. И от най-големите антигербери направиха симпатизанти на герб. А може и това да е целта на операцията, знае ли се. От комунист всичко може да се очаква.
160
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Какви милиони?Да, но е много по-лесно да си на дъното и да оправдаваш всяка про*тотия която сътвориш с външни фактори: правителство, съседи, късмет, межуднародно положение и т.н.
159
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отрочетата на комунистите още се надяват на оставка. Какъв наивник трябва да си за да проумееш, че гербавите никога няма да допуснат комунисти до властта, което е и тяхна заслуга. По-добре Местан, но комунисти-никога. Още се помни светлото им бъдеще. Марш в Сибир!.
158
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да се плашите, Бабикяната и Ай Ти-то, дето щяло да изнасилва майки в коментарите по- надолу, като вземат властта и нещата ще се оправят.
157
1
 
22
 
! Отговори
ДРОГА-ри преди 3 години
Протестчето спихна безнадеждно, щом *** го оглавиха и Майчето Манолова обикаля като мендил *** по площадите, ясна е работата.Понеже комунистите знаят, че не могат да спечелят посмъртно избори и пробват с партизански чалъми.Вмете по една детска кремъклийка и отидете да похитите някоя мандра, или винпром, както истинските партизани едно време, пак ще е по- полезно от това да опикавате и оповръщате площадите.
156
0
 
21
 
! Отговори
дРОгАрЕ преди 3 години
С търкаляне като панаирдийски мечки по площадите няма да стане работата, най- лошото е, че ще връщате пари на спонсора от Дубай.
155
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уж всички протестиращи били образовани, не знам какви специалисти а пък неграмотни.Как на 200 човека казват ,че били стотици хиляди. А бе вие, тези числа не сте ли ги научили. Как мислите да управлявате, тогава!?Кой нормален би гласувал за вас.
154
0
 
18
 
! Отговори
До един, който все преди 3 години
повтаря какво да прави!? Нямаш ли си мозък, че някой трябва да ти казва какво да правиш, да не си овца, че ти трябва пастир? Идват избори, избираш си човек който мисли като тебе, или се събирате мнозинство еднакво-мислещи и си правите представителна група, това е мирният начин, другото е ...!?
153
1
 
20
 
! Отговори
Какви милиони? преди 3 години
До 50 добавкаКато пишете нещо мислете малко!Смешно е при 200-300 протестиращи да пишеш, че милиони протестират!Явно много българи още не могат да свикнат, че сами трябва да себорят за начина си на живот и все чакат някой друг да го направивместо тях! Няма подобно нещо, сами трябва да си изкарвате доходи иако не го правите потърсете грешката в себе си!
152
0
 
21
 
! Отговори
Да преди 3 години
До Анонимен 206200 човека, ама с внучетата и кучетата!
151
1
 
29
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Т.н. протест СПИХНА. Поради все още хубавото време се намират стотина бираджии, които да се подкрепят пред президентството но с настъпване на зимния период и те ще се изпокрият по топлите заведения. Както виждам и ГЕРБ печели навсякъде в България на местните избори, така, че бленуваната от льотчика оставка няма да се състои.
150
0
 
20
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
На кое поредно въстание, а неграмотници ?
149
21
 
0
 
! Отговори
замислена преди 3 години
Дали Борисов цели да подобри рекорда на Орешарски?