БСП скочи: Европа посочи с пръст България и виновните за корупцията

ГЕРБ и Обединените патриоти разрушили доверието
79
БСП скочи: Европа посочи с пръст България и виновните за корупцията
Снимка: БГНЕС

От вчера отношението на Европа към България не е същото, а ЕП ясно посочи, че в страната ни има корупция, липсва върховенството на закона, а медиите не са свободни. Това обяви в декларация от името на БСП Драгомир Стойнев.

Европейският парламент прие в четвъртък безпрецедентна резолюция, с която обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България.

Още по темата

Според Стойнев в продължение на 10 дни с два механизма Европа е показала корупцията и липсата на върховенството на закона.

"Първият беше докладът на ЕК, а от вчера има и резолюция на ЕП, който ясно посочва виновникът за тази корупция. От вчера Европа посочи с пръст виновните и те са от ГЕРБ и от Обединените патриоти. Досега нито един път Европа не си е позволявала да посочва България с пръст, от вчера погледът на Европа е съвсем различен и трябва да го признаем и да приемем правилното решение“, коментира той.

"Нашата демокрация е болна и тя трябва да бъде излекувана, да намерим лек, защото не е нормално евродепутатите да призовават за пълна защита на европейските ценности“, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно в европарламента изпратихме много национални предатели.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***.Ха ха хаЗащо се напъва толкова?
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чиба! Чиба! :D
66
0
 
7
 
! Отговори
отвратен преди 3 години
Тези от умиращата столетница много се натискат за еднополовите бракове ,с брак и без брак всички знаем и видяхме ,че сте такива .
65
0
 
5
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Споко бе паж на Ниновица Соросоидова. Това не означава, че някой ще ви припознае защото сте праведни или алтернатива на толупо.
64
0
 
10
 
! Отговори
12 преди 3 години
БСП лети към дъното и на тези избори ще го види много ясно - техните евро депутати предадоха България и след като го направи и техния президент извода е само един - никога повече БСП
63
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 60Тъъъпий,ти какво, искаш да го пипнеш шкафчето ли? Или да научиш шифлрите на швейцарските банки? Няма да стане! Или да нощуваш веднъж в Барселонското предградие? И това няма да стане! Блажени са верующите и тяхно царството небесно!Плюй си в пазвата и се моли на твоя Господ!
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
61- САМО ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНИТЕ ОТ СТРАНИ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ, ГНУСНИ, ЕРЕКТИРАЛИ ЗА ЕВРОМИЛИАРДИ- ВИЕ МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ- ВИЕ ОБИЧАТЕ МИЛИАРДИТЕ НА ЕВРОПА ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ ПОГУБИЛИ НАРОДА СИ НАСЛЕДНИЦИ НА КАЦАМУНСКИ ЧЕРВЕНИ ОТВРАТИТЕЛНИ ПРОДАЖНИ ГАДОВЕ ПРЕЧЕЛИ ИМ ЧЕКМЕДЖЕТАТА ЗАЩОТО НЕ МОГЛИ ДА ОТВОРЯТ КАСАТА И ЗАТОВА СЕ ПОЯВИХА ЧЕКМЕДЖЕТАТА- БЕЗ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ, КОИТО ВСЕКИ МОМЕНТ КАСКЕТА МОЖЕ ДА ПРИБЕРЕ СТЕ КРЪГЛА ОГРОМНА НУЛА И НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ НИКОГА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ПРЕЧЕЛИ ИМ ГЛ БУКВИ
61
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам ,какво посочи Европа но знам ,че на БСП не трябва да се дава власт.
60
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи с главните букви, един и същ ми-зерник, спри се! Какво ще чиниш, като осиротееш? С какви пари ще живееш? От шкафчето ли?
59
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОбективноАми щом ти харесва онзи спестовник с нощното шкафче, с дебелия дирник и станалото вече крушовидно лице Пунта Мара, пази му властта!
58
2
 
17
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Абе Драго що не си седнеш на д..то и да спреш да говориш!Не ГЕРБ,а твоята любима партия създаде мутрите и олигарсите, фалира държавата, изнесе парите на хората,създаде Милиончева , Драго газта и веца, Крумчо Кацамунски,Кирчо далаверата и сие, ръководена от уволнена за корупция.И само вие и вашата партия предавате интересите на България както на времето искахте страната да е 16 република на СССР.Срамота осъзнайте се!
57
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАСТОЯЩИТЕ КОМУНИСТИ СА ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ
56
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПЕЛТЕКА Е ТОЧНО ТОЛКОВА ГНУСЕН, КОЛКОТО ЕЛЕНКА, РАМАДАНЧО,ДОАНЧО, ТЕХНОИНПЕКСОВА, КОСТИНБРОДСКА, РЕЗИЛ ГАДЕВ- ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО ИЗГРАДЕНО ОТ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ ОТ 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ДОКАРАЛИ ГО ДО ГЛАДНА СМЪРТ- РУСИЯ НАПРАВИ ГЛАДОМОР В УКРАЙНА, ЗАЩОТО НЕ ИСКАХА ДА СИ ВКАРВАТ СОБСТВЕНОСТТА В КОЛХОЗИ, А НИЕ НЕ ИСКАХМЕ НЕСЪСТОЯЛИЯ СЕ КОМУНИЗЪМ, РУМЕН ГЕЧЕВ И КО НИ ПОДАРИХА ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ, И ИНФЛАЦИЯ НАД 300%- БЪЛГАРИТЕ УМИРАХА ОТ ГЛАД, ЗАГУБИЛИ ДОМ И СПЕСТЯВАНИЯ- ГАДОВЕ.
55
3
 
21
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
БОЙКО ДА ПАЗИ ВЛАСТТА МНОООООГО. ЧЕ БСП И ДПС ЩЕ НИ РАЗКОСТЯТ!!!! ПОМНИМ ВСИЧКО!!!!
54
1
 
21
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
БСП могат да спечелят изборите само ако са изцяло фалшифицирани, разбирай машинни и манипулирани отвън чрез опитни руски специалисти.
53
0
 
14
 
! Отговори
ЕНП преди 3 години
ЕНП ОТХВЪРЛИ С ВСИЧКИТЕ СИ ЧЛЕНОВЕ ТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ НА СОЦИАЛИСТИ И ЛИБЕРАЛИ / БСП И ДПС СЪОТВЕТНО/.
52
4
 
16
 
! Отговори
Клепането преди 3 години
се обърна срещу клепащите. Ха сега да видим, как БСП ще подкрупет Истамбулската конвенция и как Христо Иванов ще подкрепи ДПС, дето защитават правата на малцинствата, и как Славчо ще подкрепи промените в Конституцията и как всички те дружно ще подкрепят Гешев като подхване да съди Божкови, Прокопов, Радев и Р.Овч.
51
1
 
21
 
! Отговори
чоко преди 3 години
Никога повече във власта.За комунистите няма нищо свято,освен власта/целта оправдава средствата/.
50
0
 
21
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
О, ВРЕМЕНА!!!! АКО БСП И ДПС СА НИ ЛЕЧИТЕЛИТЕ - ПРЕДПОЧИТАМ ДА СИ БОЛЕДУВАМ. ЩОТО СЛЕД ТЯХ ЩЕ Е ЕКЗИТУС.