БСП скочи: Европа посочи с пръст България и виновните за корупцията

ГЕРБ и Обединените патриоти разрушили доверието
79
БСП скочи: Европа посочи с пръст България и виновните за корупцията
Снимка: БГНЕС

От вчера отношението на Европа към България не е същото, а ЕП ясно посочи, че в страната ни има корупция, липсва върховенството на закона, а медиите не са свободни. Това обяви в декларация от името на БСП Драгомир Стойнев.

Европейският парламент прие в четвъртък безпрецедентна резолюция, с която обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България.

Още по темата

Според Стойнев в продължение на 10 дни с два механизма Европа е показала корупцията и липсата на върховенството на закона.

"Първият беше докладът на ЕК, а от вчера има и резолюция на ЕП, който ясно посочва виновникът за тази корупция. От вчера Европа посочи с пръст виновните и те са от ГЕРБ и от Обединените патриоти. Досега нито един път Европа не си е позволявала да посочва България с пръст, от вчера погледът на Европа е съвсем различен и трябва да го признаем и да приемем правилното решение“, коментира той.

"Нашата демокрация е болна и тя трябва да бъде излекувана, да намерим лек, защото не е нормално евродепутатите да призовават за пълна защита на европейските ценности“, заключи той.


79
Още от Политика
Сами трябва да си решим проблемите, смята Андрей Ковачев
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Явно в европарламента изпратихме много национални предатели.
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
***.
Ха ха ха
Защо се напъва толкова?
68
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Чиба! Чиба! :D
67
0
 
7
 
! Отговори
отвратен преди 3 седмици
Тези от умиращата столетница много се натискат за еднополовите бракове ,с брак и без брак всички знаем и видяхме ,че сте такива .
66
0
 
5
 
! Отговори
бацо преди 3 седмици
Споко бе паж на Ниновица Соросоидова. Това не означава, че някой ще ви припознае защото сте праведни или алтернатива на толупо.
65
0
 
10
 
! Отговори
12 преди 3 седмици
БСП лети към дъното и на тези избори ще го види много ясно - техните евро депутати предадоха България и след като го направи и техния президент извода е само един - никога повече БСП
64
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 60
Тъъъпий,ти какво, искаш да го пипнеш шкафчето ли? Или да научиш шифлрите на швейцарските банки? Няма да стане! Или да нощуваш веднъж в Барселонското предградие? И това няма да стане! Блажени са верующите и тяхно царството небесно!
Плюй си в пазвата и се моли на твоя Господ!
63
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
61- САМО ДА МОЖЕТЕ ДА СЕ ПОГЛЕДНИТЕ ОТ СТРАНИ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ, ГНУСНИ, ЕРЕКТИРАЛИ ЗА ЕВРОМИЛИАРДИ- ВИЕ МРАЗИТЕ БЪЛГАРИЯ- ВИЕ ОБИЧАТЕ МИЛИАРДИТЕ НА ЕВРОПА ВИЕ СТЕ СЪЩИТЕ ПОГУБИЛИ НАРОДА СИ НАСЛЕДНИЦИ НА КАЦАМУНСКИ ЧЕРВЕНИ ОТВРАТИТЕЛНИ ПРОДАЖНИ ГАДОВЕ ПРЕЧЕЛИ ИМ ЧЕКМЕДЖЕТАТА ЗАЩОТО НЕ МОГЛИ ДА ОТВОРЯТ КАСАТА И ЗАТОВА СЕ ПОЯВИХА ЧЕКМЕДЖЕТАТА- БЕЗ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ, КОИТО ВСЕКИ МОМЕНТ КАСКЕТА МОЖЕ ДА ПРИБЕРЕ СТЕ КРЪГЛА ОГРОМНА НУЛА И НЯМА ДА ВЛЕЗЕТЕ НИКОГА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ПРЕЧЕЛИ ИМ ГЛ БУКВИ
62
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не знам ,какво посочи Европа но знам ,че на БСП не трябва да се дава власт.
61
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Онзи с главните букви, един и същ ми-зерник, спри се! Какво ще чиниш, като осиротееш? С какви пари ще живееш? От шкафчето ли?
60
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен: "онзи спестовник с нощното шкафче"
Нощните шкафчета хлопат в празните ВИ глави!
59
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Обективно
Ами щом ти харесва онзи спестовник с нощното шкафче, с дебелия дирник и станалото вече крушовидно лице Пунта Мара, пази му властта!
58
2
 
17
 
! Отговори
Майора преди 3 седмици
Абе Драго що не си седнеш на д..то и да спреш да говориш!Не ГЕРБ,а твоята любима партия създаде мутрите и олигарсите, фалира държавата, изнесе парите на хората,създаде Милиончева , Драго газта и веца, Крумчо Кацамунски,Кирчо далаверата и сие, ръководена от уволнена за корупция.И само вие и вашата партия предавате интересите на България както на времето искахте страната да е 16 република на СССР.Срамота осъзнайте се!
57
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
НАСТОЯЩИТЕ КОМУНИСТИ СА ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ
56
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ПЕЛТЕКА Е ТОЧНО ТОЛКОВА ГНУСЕН, КОЛКОТО ЕЛЕНКА, РАМАДАНЧО,ДОАНЧО, ТЕХНОИНПЕКСОВА, КОСТИНБРОДСКА, РЕЗИЛ ГАДЕВ- ЧЕРВЕНОТО КОТИЛО ИЗГРАДЕНО ОТ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОБРАЛИ НАРОДА СИ ОТ 15 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ДОКАРАЛИ ГО ДО ГЛАДНА СМЪРТ- РУСИЯ НАПРАВИ ГЛАДОМОР В УКРАЙНА, ЗАЩОТО НЕ ИСКАХА ДА СИ ВКАРВАТ СОБСТВЕНОСТТА В КОЛХОЗИ, А НИЕ НЕ ИСКАХМЕ НЕСЪСТОЯЛИЯ СЕ КОМУНИЗЪМ, РУМЕН ГЕЧЕВ И КО НИ ПОДАРИХА ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ, И ИНФЛАЦИЯ НАД 300%- БЪЛГАРИТЕ УМИРАХА ОТ ГЛАД, ЗАГУБИЛИ ДОМ И СПЕСТЯВАНИЯ- ГАДОВЕ.
55
3
 
21
 
! Отговори
Обективно преди 3 седмици
БОЙКО ДА ПАЗИ ВЛАСТТА МНОООООГО. ЧЕ БСП И ДПС ЩЕ НИ РАЗКОСТЯТ!!!! ПОМНИМ ВСИЧКО!!!!
54
1
 
21
 
! Отговори
О хо хо преди 3 седмици
БСП могат да спечелят изборите само ако са изцяло фалшифицирани, разбирай машинни и манипулирани отвън чрез опитни руски специалисти.
53
0
 
14
 
! Отговори
ЕНП преди 3 седмици
ЕНП ОТХВЪРЛИ С ВСИЧКИТЕ СИ ЧЛЕНОВЕ ТАЗИ РЕЗОЛЮЦИЯ НА СОЦИАЛИСТИ И ЛИБЕРАЛИ / БСП И ДПС СЪОТВЕТНО/.
52
4
 
16
 
! Отговори
Клепането преди 3 седмици
се обърна срещу клепащите. Ха сега да видим, как БСП ще подкрупет Истамбулската конвенция и как Христо Иванов ще подкрепи ДПС, дето защитават правата на малцинствата, и как Славчо ще подкрепи промените в Конституцията и как всички те дружно ще подкрепят Гешев като подхване да съди Божкови, Прокопов, Радев и Р.Овч.
51
1
 
21
 
! Отговори
чоко преди 3 седмици
Никога повече във власта.За комунистите няма нищо свято,освен власта/целта оправдава средствата/.