Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България

Загубилата Европа подкрепила резолюцията на ЕП за страната ни
Обновена: 9 окт 2020 10:07 | 9 окт 2020 10:07, Камелия Цветанова
184
Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България
Снимка: архив, БГНЕС

Евродепутатите от идеологическите течения, които били на изчезване, подкрепили безпрецедентна резолюция, с която ЕП обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България, смята Тома Биков от ГЕРБ.

При гласуването в четвъртък левицата, либералите и Зелените успяха да се обединят зад документа и преодоляха съпротивата на Европейската народна партия, която има най-голямата група в ЕП.

„Поздравяваме БСП и ДПС с този успех, защото успяха да мобилизират в ЕП тези, които никъде не са спечели избори, да хвърлят петно върху България. Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи около казана“, скочи Биков.

Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа.

Още по темата

„Въпреки всичко ние ще продължим да отстояваме националния си интерес. Загубата в политиката не е ценност, а вие имате подкрепата на загубилата Европа, ние имаме подкрепата на спечелилата Европа, вие имате подкрепата на идеологически течения, които изчезват, на хайверената левица и на Радан Кънев, които са се откъснали от света“, нападна Биков.

Според него това, което се е случило в ЕП при обсъждането на резолюцията, е политическо противопоставяне между социалисти и десница.

„Това не е мнението на Европа, а на социалистите, зелените и либералите. Ние не отричаме, че в България има проблеми, но няма да приемем, че България е черната овца на Европа, защото тя не е такава. Подобна резолюция не е била приемана дори и за Северна Корея, а ние не сме по- зле от Северна Корея и от други европейски държави, които в последните години фалираха и бяха подпомагани от европейските данъкоплатци заради недалновидната си политика за разлика от България“, настоя депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох как ви се иска ГЕРБ да си иде. Ама не, няма. На изборите пак ще са първи, а всички ще обясняват как вота бил купен, фалшифициран, но видиш ли понеже нямали конкретни факти ще влязат в парламента и ще бъдат опозиция на всички и всичко. И така 4 години. Всъщност всички "протестъри" ще останете с пръст в уста и няма да докопате парче. Щото Бабикян ви обясняваше че който дойде на протестира, той и ще управлява. Е да ама не :))))))))))))))))) ТЪ-ПАЦИ
128
5
 
10
 
! Отговори
А раданчо хапва ли преди 3 години
Хайверче. От извора естествено :)))))))
127
12
 
15
 
! Отговори
Аре преди 3 години
Отиде коня у ряката :D другарю биков
126
2
 
2
 
! Отговори
До БМБ преди 3 години
Добро!!!
125
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биков вече Бойко фърфоли с 260км.ч,ако си незадоволен от ставащото при него..!
124
7
 
16
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До АнонименПоследните 10-11 години. А тези от 1989 до 2010 понеже са наши хора ... тишина...
123
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички протестни лидери и заинтересовани приличат на хиперактивни деца, а при Христо Иванов е най-изявено. Болшевишки лозунги и само въпроси, объркана визия за бъдещето и жлъч към всички, които не ги подкрепят автоматично.
122
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ще ми бъдат интересни, ако влязат в следващото НС. С кого ще управляват Ристо, радддко, маа-та, Славчо не го броя (той е субпродукт), патреотете, след като се оплюват така качествено. Ако влязат всички тези, ще бъде много, ама мноооого интересно. Избори май ще има няколко следващата година.....
121
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка и разследване на всички от ГЕРБ за 11 години крадене и гигантска корупция! На всички вече е ясно, че освен да крадат и да лъжат, друго не умеят...
120
15
 
24
 
! Отговори
жалко преди 3 години
Заради "Да България" и Радан дясното в България ще губи гласове за изборите. Как можеш да се прегърнеш с Елена Милиончева и да разчиташ, че десни гласоподаватели ще гласуват за теб на изборите...
119
17
 
21
 
! Отговори
БМБ преди 3 години
Обявявам тотална мобилизация на 1. Тома Биков2. Антоанета Христова Бикова3. Красимир Биков4. Харалан Александров Биков5. Румяна колаброва Бикова6. Георги Харизанов Биков7. Ива Николова Бикова8. Недялко Недялков Биков9. Антоний Гълъбов Биков10. Стойчо Стойчев Бикови другите Бикови от клана на Биков ВЕДНАГА НА АМБРАЗУРАТА!
118
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе, Радан ви е виновен, че извика пред всички, че царя е гол.Цяла България знае каква корумпирана престъпна шайка сте, но...виждаш ли...Радан петни България, че го казал в Европа.
117
17
 
9
 
! Отговори
Do 117 преди 3 години
До Калеко АлекоКалеко...не се бъркай в неща, от които си нямаш и грам представа.Какви червени баби, какви глупости говориш?Всички проевропейски хора в България ненавиждат тази мутра, която ни излага навсякъде по света.Всички кадърни българи, работещи и успяващи в чужбина, също са против вас.А, и последно, ние нямаме НИЩО ОБЩО С БСП. Набийте си го веднъж в главите.Само БСП са ви в главите. Ако я нямахте тази опорка, че сте алтернативата на БСП, да ви се връзват наивниците, нямаше и 5%.
116
23
 
17
 
! Отговори
До калекото преди 3 години
Скоро ще трябва да си търсиш друга работа - ГЕРБ си заминава.
115
15
 
23
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Споко другаре и товарищи, България ще пребъде въпреки воплите на мисирките ... Черепите, Василевците и техните фигуранти, както уличния антураж на Сестрите галеви, Сашо Апашо и Румен петковците, както и Офшорните ленчета, на които предстои среща с българската Темида да си вият на умряло колкото си щат ... Той Керванът си върви ... !!!
114
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе днес няма и го кой пореден ден са протестите, как са минали, колко хора са били. Сигурно 100 000 минимум:))))))))))))))))))))))))))))Ония дето системата ги убиваше, какво се случи с тях: уби ли ги, живи ли са здрави ли са? Оня гладуващи я се скри!Инак драго протестъри, вие сте пълни тъ-паци
113
11
 
16
 
! Отговори
Биков е хамелеон преди 3 години
Ти от кога започна да определяш кой какъв е. Първо се погледни себе си и престъпната организация в която си. Оставка мутри !
112
7
 
11
 
! Отговори
Бай Пеньо преди 3 години
До мнение Да бе ай да си ходят че да дойдат хората на Чалгаря,э ***, Черепа и Ветото!
111
12
 
15
 
! Отговори
Простак преди 3 години
Биков,срамното петно вие го сложихте с простотията си, и спрете да обвинявате друг за вашите лаина.
110
13
 
9
 
! Отговори
БРАВО! преди 3 години
Чрез безпрецедентната резолюция на ЕП българските комунисти, турците и Бойкикевците направиха смела крачка към Евразия, само че това не е никакъв успех, защото много скоро след финансов банкрут примитивна Рус ще се разпадне, а заедно с нея и измислената Евразия ще изчезне...