Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България

Загубилата Европа подкрепила резолюцията на ЕП за страната ни
Обновена: 9 окт 2020 10:07 | 9 окт 2020 10:07, Камелия Цветанова
184
Хайверената левица и Радан Кънев хвърлили срамното петно върху България
Снимка: архив, БГНЕС

Евродепутатите от идеологическите течения, които били на изчезване, подкрепили безпрецедентна резолюция, с която ЕП обяви, че има влошаване на положението с правовата държавата и корупцията в България, смята Тома Биков от ГЕРБ.

При гласуването в четвъртък левицата, либералите и Зелените успяха да се обединят зад документа и преодоляха съпротивата на Европейската народна партия, която има най-голямата група в ЕП.

„Поздравяваме БСП и ДПС с този успех, защото успяха да мобилизират в ЕП тези, които никъде не са спечели избори, да хвърлят петно върху България. Докато има социалисти и либерали в България, не ни трябват пазачи около казана“, скочи Биков.

Според него няма нито един българин, които да е доволен от действията на българските евродепутати, които застанаха зад документа.

Още по темата

„Въпреки всичко ние ще продължим да отстояваме националния си интерес. Загубата в политиката не е ценност, а вие имате подкрепата на загубилата Европа, ние имаме подкрепата на спечелилата Европа, вие имате подкрепата на идеологически течения, които изчезват, на хайверената левица и на Радан Кънев, които са се откъснали от света“, нападна Биков.

Според него това, което се е случило в ЕП при обсъждането на резолюцията, е политическо противопоставяне между социалисти и десница.

„Това не е мнението на Европа, а на социалистите, зелените и либералите. Ние не отричаме, че в България има проблеми, но няма да приемем, че България е черната овца на Европа, защото тя не е такава. Подобна резолюция не е била приемана дори и за Северна Корея, а ние не сме по- зле от Северна Корея и от други европейски държави, които в последните години фалираха и бяха подпомагани от европейските данъкоплатци заради недалновидната си политика за разлика от България“, настоя депутатът от ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоХайверената левица е в ГЕРБ
8
23
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Хайверната левица още от зачеването си на Бузлуджа, е обявила война на България ... преди взривяваха църкви, извършваха диверсии и политически убийства, а сега вкараха джихадистите си и в Европарламента, откъдето продължават по силата на традициите си да водят Свещенният си джихад с/у страната ни ... !!!
7
16
 
11
 
! Отговори
истина преди 3 години
Явно не е била само целувка между Местан и Сергей, а е имало продължение на любовната връзка. От любовта между БСП и ДПС се роди омраза против България.Патриотите са прави че ДПС и БСП трябва да бъдат забранени и преследвани като национални предатели.
6
5
 
20
 
! Отговори
за 6 преди 3 години
До АнонименТома Биков няма нищо общо с демократичните сили, както и Бойко Борисов. Те не са десни политици а леви уклонисти.
5
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОРУПЦИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ХВЪРЛИ СРАМНО ПЕТНО ВЪРХУ БЪЛГАРИЯ.
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тома Биков ти хвърляш петно върху демократичните сили в България!
3
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите много обичат да използват невзрачни и некадърни хорица за плювачи.
2
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупостите на този господин Никой не са интересни на никого.
1
14
 
28
 
! Отговори
александър преди 3 години
г-н Биков... нямам търпение да дойдат избори, за ги загубите и да спрат да ви дават трибуна... Неадекватен сте !