Сами трябва да си решим проблемите, смята Андрей Ковачев

Няма никакъв риск от спиране на евросредствата, увери евродепутатът
36

Европейският парламент прие резолюция за принципите на правовата държава. Какво означава това за страната ни?

"Важното е какво е позитивното за България. Позитивно е да има дебат за ефективна борба с корупцията, да има реформи, които да доведат до ефективни присъди, чувството за справедливост да бъде задоволено. Нашите проблеми трябва да ги решим в България. ЕС не е централизирана държава, която да казва кой да управлява и кой да си подаде оставката. Това се случва на демократични избори през март", коментира евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев в "България сутрин".

Докладът на Европейската комисия, който по думите му е критичен, но обективен, трябва да бъде изпълняван, категоричен е евродепутатът. Няма никакъв риск от спиране на евросредствата, увери той и настоя, че България е сред страните, които подкрепят Многогодишната финансова рамка и Фондът за възстановяване да бъдат обвързани с оценката за върховенството на закона.

"Да се говори, че има риск за България, когато България сама иска да бъде оценявана и този критерий да бъде включен във финансовите инструменти на ЕС, не виждам никакъв смисъл", заяви Ковачев пред Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът е на мнение, че не сме "ранени" по отношение на нашата легитимност, въпреки желанието на социалистите да покажат, че има проблем в ЕНП и България да бъде прикачена към Полша и Унгария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
8
 
3
 
! Отговори
яко е преди 3 години
Проблемите които ВИЕ сътворихте,сега да ги решаваме ние.Ок махнете се и ще си ги решим .Без вас.
33
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свети Радан и Елена основаха парламентарната група на Светни Европа!
32
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми решете ги, бе, що не ги решавате?! От Мишо Бирата, през ти си го избра, КТБ, изтъргуваните български паспорти, изтъргуваният хазарт, барселоната, та чак до шкафчето с пачки евро и кюлчета злато кажи-речи десетина години проблем върху проблем. Посяхте тотален разврат. Деморализирахте народа и сега всеки престъпник, на фона на вашите золуми, пита аз ли съм най-големият престъпник в тая държава. Вие сте не част от проблема, а самият проблем! Оставка! Мутрите - вън!
31
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИЗВДОД: ГРАБВАЙТЕ КАМЪНИТЕ!МУТРИ ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ!
30
6
 
5
 
! Отговори
Недоразбрал преди 3 години
Навремето един приятел ,често ми казваше,че най голямото богатство на БГ са гл,упаците!Нямат свършване и извират като минерална вода!Гледам и тук в сайта,че същите от богатството съскат против А.КОвачев,а за сбръчканата руска к,учка Йо,нито дума?!Що тъй ва ДРОГАРИ?!Странен афинитет на рускиня към жевота на македонци,роми,хомо,сексуалисти и други темички уж свързани с някаква си корупция в БГ?!Тя е подсъден руски шпионин и гледа да спаси кожата,забърквайки скандал след скандал,а вие ръкопляскате?
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно да очакваш крадеца да ти върне откраднатото.Празните ви приказки и обещания вече не хващат дикиш.Махайте се,докато народа не се е изнервил до крайност.
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Наско Месечков така мисли
27
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е,Ковачев,сами трябва да си ги решим ,но без вас.Вие се оказахте най-голямото разочарование на прехода.Най-големите крадци и манипулатори.Най-некадърните и неинтелигентни управници.Вие сте едно нищо,което трови живота на българите и от което бързо трябва да се отървем.
26
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как си решаваме сами проблемите с корупцията, когато корумпираните имат властта и недосегаемостта да продължават да крадат. И никой не може да ги пипне, защото са си назначили главен прокурор, който гледа всичко друго, но не и тях. И никой не прави публични разкритията, защото са превърнали журналистите в *** и са подчинили медиите. Това как сами ще си решим проблемите, означава как сами да си продължим както досега и да не ни се бъркат, че пречат на далаверата.
25
5
 
6
 
! Отговори
Ще ви разочаровам преди 3 години
бившите и настоящите комунисти НЯМА да изчезнат. Това че се наричат днес комунисти а утре Дай българия не променя факта, че това са просто хора, които никога не са работили за хляба си и знаят само и единствено да крадат, защото са правоимащи - дали активни борци ли някакви олигарси - перачи на червени пари, все тая. Комунист е човек, който просто изповядва принципа - моето е мое - чуждото общо.
24
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУТРИТЕ СТАНАХА ЗА РЕЗИЛ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА,НО ПАК ГОВОРЯТ САМО ЗА ПАРИТЕ И ДА НЕ ИЗТЪРВАТ ЛАПАЧКАТА
23
5
 
7
 
! Отговори
Този колко преди 3 години
Години е евродепутат?А реши само един проблем-придади си коса.
22
9
 
3
 
! Отговори
123 преди 3 години
А бе вие българите сте станали народ с много къса памет,чета,чета по форумите комунистите това комунистите онова НО хора кои ви ръководи сега ПАК бивши комунисти бобко беще охрана на тодор червен в червата ,ако седна да ги изреждам то няма да ми стигне полето за писане.ДО като не изчезне това поколение от бифши ,настоящи,комунисти нищо няма да се поромени
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива като тоя са част от проблема как да се очаква да си отрежат сами клона???
20
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената Мафия винаги намира на кого да клепа България за да узорпира властта - ако Кремъл не праща войски, тогава тича при Европа да върти интриги !
19
4
 
2
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До До 12Не обещавай такива работи брате.... Да не стане като предишните 10 избора.
18
7
 
8
 
! Отговори
тъпото преди 3 години
До До 12Българския народ е доведен до... Прав си братче, не като при комунетета дето ограбиха всичко до шушка и долара по 3000 лв, заплати от 5 долара и пенсии от 3 долара. Тогава българския народ цъфтеше....Но вие сте толкона нагли че и това не искате да видите...
17
4
 
4
 
! Отговори
13 преди 3 години
не се прави на неразбрал. Дето ти Иван е на изток- руската мечка. Така ни изобградиха, че накрая в ръцете му да сме. Че и революции тука ни обявяват - народни. Все едно народа не ги знае какви руски шпиони са и къде се отчитат и докладват.
16
6
 
7
 
! Отговори
к.9, преди 3 години
Упорито забравяте, че БиБи е бивш партиен член и е станал такъв на 18 години като курсант във Висшата милиционерска школа-Симеоново.Иначе няма офицерско звание от НМ, нямаше и да бъде преподавател в същата школа.Та той напусна ВМШ със завние майор от резерва!И друго: потруди се да провериш кои са основателите на ГЕРБ. Ще се увериш, че това са висши офицери от МВР.Защото ГЕРБ стана партия на униформените ***, а БСП - на комсомолците от районните комитети на ДКМС. Вие с БСП сте първи братовче
15
6
 
3
 
! Отговори
13, преди 3 години
какъв дядо Иван бе?Надявай се на себе си и на разума на българите,да не се спънат отново в същата тиква.