Славчо Атанасов: Днес някои депутати изкопаха дъното

Според депутатът от НФСБ политиците трябва да подбират думите си
15 окт 2020 22:41, Нели Христова
33

Цвета Караянчева остава председател на Народното събрание. БСП и ДПС поискаха оставката ѝ заради уронване престижа на НС. Управляващите отговориха: искането е част от опита за превземане на Кърджали.

Депутатът от НФСБ и бивш кмет на Пловдив - Славчо Атанасов, коментира решението на народните представители.

"Според мен някои депутати наистина изкопаха дъното. Наистина днес имаше много срамни сцени. От атака на депутат за сексуалната му ориентация до открадване на папка - може би затова нашият парламент е на 7% одобрение в момента. Ако се върнем назад в годините, има и по-голямо дъно. Парламентът е имал 5% доверие", заяви Атанасов в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му преди избори винаги се стигало до срамни сцени и това не било нещо неочаквано.

"Случаят с Цвета Караянчева е нещо различно. България е малка държава. Караянчева е почтен човек и не е корумпиран политик. Специално много държа на това. Бай Ганьо казваше, че всички са маскари. Не в вярно, има и почтени политици. Имам много врагове в политиката, но никого досега не се е осмелил да каже, че съм корумпиран", каза народният представител пред Bulgaria ON AIR.

Атанасов подчерта, че политиците трябва да подбират думите си внимателно.

"Инструментариумът на един политик е словото. На ден той произнася хиляди думи. Много често той произнася изречения, които са изключително неподходящи. Това се случва в световен мащаб. Изказването на г-жа Караянчева действително беше неподходящо. Но то беше на партийно събрание все пак", допълни депутатът.

Атанасов уточни, че и световни политици също са правили грешки. Той припомни изказването на американския президент Удроу Уилсън, че за САЩ Латинска Америка е заден двор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
Краси преди 3 години
За тези,които не знаят и забравилите:Славчо Атанасов е бивш полотически офицер/ЗКПЧ/!Прославяше БКП и следеше и донасяше където трябва за "вражески изказвания"Беше от *** в армията.РБ винаги ще бъде на опшката,защото комунисти,ДС-ри и ЗКПЧ-та са винаги на власт!Поради глупостта на избирателите.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес някои депутати изкопаха дъното и ме намериха там.Разбира се,не бях сам.Компания ми правеше гларуса Марешки,и "прелестната" проста пу.ка от слънчев Кърджали.И така сформирахме престъпна проста група,която е в очакване за още колеги от НС.
26
1
 
5
 
! Отговори
Митьо пловдивски преди 3 години
Пловдивски тюлен,който яде много и затова иска да си запази мястото на държавната ясла.Славчо ли си,свирчо ли си,ти си абсолютен нагаждач,който свива по 5-6 хиляди на месец и не те е еня за простаците които са гласували за теб,как ще посрещнат корона- зимата,след като париците им не достигат до никъде.*** сте вие,забравяте как живеят хората,особено по селата.Славчооо,пенсионерите нямат пари за най обикновените лекарства.Аланкоолу,на теб ясна ли ти е картината?Ако не, закарай си дебелия ***
25
0
 
0
 
! Отговори
Скандални преди 3 години
Особено вие пишман патриотите дори го подминахте
24
2
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 3 години
Преди да пишеш коментар, след като си неук, поне си направи труда да провериш. Този е бил кмет на Пловдив мандат 2007-2011,скарва се с герберастите и на следващите избори Тотев го "бие".
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо никога не е бил кмет на Пловдив.Кандидат кмет и кмет на Тракия - да, но на Пловдив - не. Поздравления за журналистическата задълбоченост.
22
1
 
8
 
! Отговори
Драги преди 3 години
Славчо, вие сте мерило за дъно.Не виждам от вас накъде по- дълбоко може да се изкопае.Всичките там сте събирани ,да сте под баце, да не го засенчвате, че ще се почувства зле .Нема да може да управлява с комплекс за малоценност, заради вас сега цялата държава страда от тоя комплекс.
21
2
 
8
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
*** тя Цвета копае жестоко.Тая женица нЕма спирачки в излагацията.Поредната и изцепка: Дарила стари календари от 2014г на старчески дом.Браво цвете, направо ореш по дъното.
20
0
 
1
 
! Отговори
Кйорсуфра преди 3 години
Вуъпще всички триБва да се Варнат са1 клас поне 7 години.
19
2
 
13
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
ВЧЕРА ГО СЛУШАХ ТОЙ БИЛ МНОГО ЗЛЕ С ЕЗИКА НА ГОВОРЕНЕ МАЛКО ТРУДНО СЕ ИЗРАЗЯВА ИЗНЕНАДАХ СЕ НАЛИ Е БИЛ И КМЕТ БОЖЕЕЕЕЕЕ КАКВИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ - ВЧЕРА В НС БЕШЕ ТЪЖНО КАТО СЛУШАШ КАК С ПРОСТАШКИ ПРИКАЗКИ ЗАЩИТАВАТ ТАРАЯНЧЕВА - НИКОЙ ДОРИ И НЕ СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ПРИЧИНАТА ЗА ИСКАНАТА И ОСТАВКА СЗАЩИТНИЦИТЕ И САМО ДЕТО НЕ КАЗАХА КАКВА ДОМАКИНЯ Е - НАРОДА НЕ Е ГЛУПАВ ПРОГЛЕДНА И СИ НАПРАВИ ОЦЕНКА КАЙ КАКЪВ Е В ПАРЛАМЕНТА АКО НА ТОВА СЕ КАЗВА ПАРЛАМЕНТ
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Д.КъневЦелият събота пазара и доста прилежащи терени са на тъста му.Честен чиляк...
17
4
 
16
 
! Отговори
Д.Кънев преди 3 години
Брей Славчо Атанасов почтен и честен и некорумпиран.Аз питам а защо пловдивчани го изритаха като кмет.Цвета била цвете,да ама аз не виждам да е вързала. Зная само че тя е открила топлата вода,понеже е била конструирала поцинковани те кофи.Това го коментираха в медиите.Коментират и че тя е ***.Е какво означава това.
16
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бибитко - син на човек от ДС / МВРПеевски - внук на човек от ДССтанишев - внук на човек от ДСДоган - бивш от ДСНинова - дъщеря на човек от ДС.....После ми говорите тук за партии и кой какво направил. Всичко е фасадна демокрация и цирк за пред народа кой колко правил за вас. Докато си седите и блеете / псувате по телевизорите ще е така
15
5
 
9
 
! Отговори
мак преди 3 години
Тая говори на партийно събрание, но не се обръща към гербаджии, а към опонентите на дебелия ту.луп. Да Оди пеша или да се вози с бацево метро, а не с държавни коли. И защо някои имат право да наричат хората кресливи майки или лош матриЯл, но ако ги обидиш тях, реват до небето. Лицемери. нс се превърна във wc, сбирщина наглеци.
14
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Водещата чак се задави накрая....хахаха :) Иначе пловдичанина, депутат от 1000 години, използва заучени фрази, не бил с ГЕРБ ама бил коалиционен партньор, кажеш ли политик, отиваш да повръщаш някъде :))
13
0
 
2
 
! Отговори
На преди 3 години
Жената не смеш,да приказваш,защото няма да ти пусне!На началника не смееш!Остават политиците,затова смело,критика му е майката,няма значение,дали е вярно!Давай после идват други братовчеди!Само ние сме праведни!
12
0
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
Значи умните хора да не се занимават с политика?Да оставим глупавите да ни управляват?Много умно. Ако ще и от Сократ да е.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма на кого да се съедим.Сами смв си виновни.Да не би да дойдоха немците или французите да ни ги изберат всичките тези в НС?
10
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да копаят дъното няма да стигнат до герберите, щото те почнаха да копаят много по-рано и са се заровили дълбоко.
9
1
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Сите сте за тепанье ! Сите до един!