Въпрос от социалните мрежи: Защо Борисов не сменя дрехите си вече 10 дни?

Видеата, които публикува в профила си, може и да са заснети в един ден
15 окт 2020 21:10, Нели Христова
229

Защо премиерът Бойко Борисов се появява с едни и същи дрехи 10 дни поред? Този въпрос подпали социалните мрежи, а потребителите излязоха с различни предположения – включително, че министър-председателят заснема видеата си в един ден, но ги излъчва в различни.

Експертът по етикет и протокол Милена Хлебарова също забелязва, че Борисов напоследък не сменя дрехите си. И според нея предположението, че видеата са записани в един и същи ден, но се публикуват в период от няколко дни, е достоверно.

"Талантливата и много популярна Лени Рифенщайн, кинематографката на Адолф Хитлер, е правила подобни неща. Когато той е бил под напрежение, скрит в бункер, когато е знаел, че Втората световна война се губи от Германия, тя е вадила кадри предварително снимани с него и ги е пускала, за да знаят хората, че всичко е наред, че животът е хубав, че има просперитет, а всъщност знаете какво се случва, историята го показва", обясни Хлебарова пред Bulgaria ON AIR.

Социалният антрополог доц. Валери Лечев тълкува облеклото на премиера така.

"Той умишлено търси тази форма и на непринуденост, за да се хареса и на хората от провинцията, навсякъде където се появява. Получава ли се? По-рано ако се е получавало заради запушването на гласа на гражданското общество, това рухва."

Независимо дали дрескодът на премиера е търсен ефект, протоколът трябва да се спазва. Освен клипове от обиколките, в профила на Бойко Борисов се публикуват и видеа от официалните му посещения. Там министър-председателят винаги е с елегантен костюм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бибитко - син на човек от ДС / МВРПеевски - внук на човек от ДССтанишев - внук на човек от ДСДоган - бивш от ДСНинова - дъщеря на човек от ДС.....После ми говорите тук за партии и кой какво направил. Всичко е фасадна демокрация и цирк за пред народа кой колко правил за вас. Докато си седите и блеете / псувате по телевизорите ще е така
116
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махай се,бъл.гароУБИЕЦ,разкарайте се,заедно с цялата си крайно вредна за страната партия! ЕНП е проклятиято на България!
115
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Махай се,биул.гароУБИЕЦ,разкарайте се,заедно с цялата си вредна за страната партия!
114
2
 
5
 
! Отговори
Провинциалистка преди 3 години
Провинция значи всичко, което се намира в областен град - села, градчета... А не всичко извън София!
113
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 143Аз разбрах че е *** още през 2010, ти чак сега ли го разбра ? Знаете че го плюя редовно, но що не го плюхте по рано, или сега дрехите му не били сменяни и голям проблем станало, смях :)) Не беше ли казал - вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме :)
112
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз го съжалявам, че никога няма да разбре, колко е пpocт.
111
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доналд ТръмпКогато от любимец станеш за посмешище, пътя е само надолу, но въпреки всичко изпитвам някакво съжаление, щото знам колко бързо се променят нещата в живота :)))
110
9
 
8
 
! Отговори
Вярно преди 3 години
"... за да знаят хората, че всичко е наред, че животът е хубав, че има просперитет, а всъщност знаете какво се случва, историята го показва".Абе, тия не били само ***. Имало и мислещи.
109
12
 
27
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 3 години
Просто нашето момче няма къде да се преоблече!Не е лесно да се криеш от Народа!
108
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другите му дрехи са в София, а го е страх да се върне в столицата. Гледа да е някъде по-далече, да му е лесно да бяга при необходимост.
107
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дааа, това е положението и още дълго време ще е такова! По-добро скоро няма да стане! Още дълго време тая държавица и тоя народец ще го управляват борисовци! Освен ако не се вземе в ръце, тоя народец!!!
106
4
 
11
 
! Отговори
Поредната преди 3 години
Хейтърска глупост.
105
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин 132То това е смешно направо, аз рядко съм го виждал Бокича с тази ризка и дънки, явно младежите са решили да го нападнат за дрехите....:)) Ако ще да не си сменя бельото от няколко месеца, кво го бърка него, нали е премиер, тръгнали да се занимават с дрехите му, най важното нещо на света :)))
104
9
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Защото ги сменя всеки ден с едни и същи дрехи. За повече информация - Джобс, Цукърбърг и др., които носят едни и същи дрехи всеки ден.
103
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПОСЛЕДНАТА ГРИМАСА ДО БОЛКА ПОЗНАТА Я ТЪЛКУВАМ ТАКА А БЕ АЗ МОГА ЛИ ДА ВИ ТАКОВАМ ИЛИ НЕ МОГА
102
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 128,брадатия козел с голямото гражданско самочувствие е една безполезна твар, какво е казал което е точно така.
101
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много народ са изпокри по тез бункери не знам какво ще става но всеки съдбата си заслужава...
100
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Госпожата и господина които обясняват как стоят нещата са абсолютно много прави но българина не се вглежда в детайлите той е е елиментарист
99
1
 
0
 
! Отговори
7406087068 преди 3 години
Shot to nema deugi Sinai samo tezi
98
5
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
А сега лееекооо в лево,понеже беше в дясно.Трябва да има движение,полезно е за здравето.