Въпрос от социалните мрежи: Защо Борисов не сменя дрехите си вече 10 дни?

Видеата, които публикува в профила си, може и да са заснети в един ден
15 окт 2020 21:10, Нели Христова
229

Защо премиерът Бойко Борисов се появява с едни и същи дрехи 10 дни поред? Този въпрос подпали социалните мрежи, а потребителите излязоха с различни предположения – включително, че министър-председателят заснема видеата си в един ден, но ги излъчва в различни.

Експертът по етикет и протокол Милена Хлебарова също забелязва, че Борисов напоследък не сменя дрехите си. И според нея предположението, че видеата са записани в един и същи ден, но се публикуват в период от няколко дни, е достоверно.

"Талантливата и много популярна Лени Рифенщайн, кинематографката на Адолф Хитлер, е правила подобни неща. Когато той е бил под напрежение, скрит в бункер, когато е знаел, че Втората световна война се губи от Германия, тя е вадила кадри предварително снимани с него и ги е пускала, за да знаят хората, че всичко е наред, че животът е хубав, че има просперитет, а всъщност знаете какво се случва, историята го показва", обясни Хлебарова пред Bulgaria ON AIR.

Социалният антрополог доц. Валери Лечев тълкува облеклото на премиера така.

"Той умишлено търси тази форма и на непринуденост, за да се хареса и на хората от провинцията, навсякъде където се появява. Получава ли се? По-рано ако се е получавало заради запушването на гласа на гражданското общество, това рухва."

Независимо дали дрескодът на премиера е търсен ефект, протоколът трябва да се спазва. Освен клипове от обиколките, в профила на Бойко Борисов се публикуват и видеа от официалните му посещения. Там министър-председателят винаги е с елегантен костюм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
5
 
6
 
! Отговори
Питали Радио Ереван преди 3 години
Кога *** пак ще са на власт? След малко, и ще държат юздите до утре сутринта, после ще се събудят. Някои до 12 или 13 часа, зависи от комониза.
96
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пхаха "прости медии - слаба държава" авсолютно
95
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече няма да си сменяме дрехите нито гащите а само маските ха ха ха
94
6
 
9
 
! Отговори
А бе преди 3 години
До АнонименМис "***" пере само пари,не дрехи!
93
0
 
14
 
! Отговори
Пхаха преди 3 години
Чудите се вече ква глупост да измислите. *** народ, прости медии - слаба държава.
92
9
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Е па в нелегалност е човека,крие се,к'во искате!?Далеч е от гардероба и може даже да е закопал парите и златото някъде,като вехта войвода.Ако даде фира,сетне десетилетия има да ги търсят...
91
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както четох някъде: който му снима видеата, той му пере дрехите. Защо, обаче, дрехите са едни и същи?...След време ще се изкажат - или прокурорите, или психиатрите.
90
7
 
6
 
! Отговори
Цвета преди 3 години
Да вземе си смени поне гащите!Срамота!!!
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да снима набързо по няколко видеа накуп, а в останалото време да забягва продължително нанякъде по свои си "работи"? Има логика!, както би казал Ники Пънчев.Но чак дотам пък да не му стигне акъла, да си смени дрехите, щом го прави с цел да заблуди, че е снимано в различни дни? Толкоз акъл ли да няма, бе? Хм...
88
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се прибира при мис *** и няма кой да му ги изпере дрехите.
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 110Хванали са се за дрехите днешната младеж, нищо друго не е важно...:) Бокича може и да ги разиграва, знам ли :)) Един мъж ако няма жена до себе си се разпуска, не че няма и жени такива които се "разпускат", но по принцип е така :) Мъжа, поне преди 20 г. не си скубеше веждите и не се епилирваше, даже му се подиграваха за това, ако някой си обръсне краката :)) Сега е нормално за момченцата :)
86
6
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Може, по принцип не е про ст Бокича, отколкото си мислят много хора :)) ------Никога не съм си и помислял, че е ***. Прекалено много се застоя горе и взе да му личи комсомолщината.
85
3
 
1
 
! Отговори
до социалния антропо преди 3 години
<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: hidden;">Социалният антрополог доц. Валери Лечев тълкува облеклото на премиера така.<br>"Той умишлено търси тази форма и на непринуденост, за да се хареса и на хората от провинцията, навсякъде където се появява. Получава ли се? По-рано ако се е получавало заради запушването на гласа на гражданското общество, това рухва.Кво граждански общество те пере, бе антроположе? Слез на земята.
84
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно ли това ги интересува в социалната мрежа? Костума му ли им е проблема? Леле леле...На мен МУТРАТА МУ МИ Е ПРОТИВНА НА ТОЯ НАГЛЕЦ И ДЪРТ КОМУНИСТ И ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ! НЕ ГО ПОНАСЯМ ВЕЧЕ ТОЯ Б....К! Та костюма му ми е най малкият проблем! ОСТАВКА МУТРО КОМУНИСТИЧЕСКА! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ! ПЪЛЕН ЦИРК!
83
2
 
2
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 69Вече е Сбабикян. Все пак има Чистота, която да бърше паважа след него - с маски, ама не заради Ковда !
82
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО 104Може, по принцип не е про ст Бокича, отколкото си мислят много хора :)) Селската хитрост е подценяват, нищо чудно да иска да предизвика съжаление, все пак е зодия Близнаци, разнообразен е :))
81
2
 
6
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
"Той умишлено търси тази форма и на непринуденост, за да се хареса и на хората от провинцията, навсякъде където се появява. Получава ли се? По-рано ако се е получавало заради запушването на гласа на гражданското общество, това рухва."Ами ще я търси, щото е разбрал, че българинът харесва такива като себе си. А ти, социални антроположе, вземи се скрий в тази собствена антропология и като го научиш това, пак се покажи.
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не се насира - като протестърите, затова!
79
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами Тулупа от 3 месеца спи в Жипката и се крие по селата.Страх го е да се прибере вкъщи, защото трябва да му е през София.
78
5
 
2
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Тия въпроси от социалните мрежи си ги поръчва самият Бокаса. По логиката "няма лиша реклама" и за да се подържа оборотен. Естествено, че нарочно е ходил 10 дни с едни и същи дрехи, за да има повод за обсъждане.