БСП "Триадица": Не 40 социалисти, а 7-8 мислят да напуснат

Организацията е сплотена и единна, съобщи председателят й Диана Тонова
17 окт 2020 21:48, Анисия Иванова
21
БСП "Триадица": Не 40 социалисти, а 7-8 мислят да напуснат
Снимка: БГНЕС

Тиражираната във Facebook информация за напуснали 40 социалисти от БСП „Триадица“ е невярна и манипулативна, съобщи председателят й Диана Тонова.

"Членството в партията се прекратява по собствено желание, заявено писмено пред основната партийна организация /ОПО/, което се констатира на събрание. Проведох разговор с няколко от членовете на ОПО, от който се установи, че събрание не е провеждано, не е налице и писмено заявление за напускане от нито един от членовете му.

Самата организация, чийто председател е Александър Вачев, наброява около 17 човека, част от които /4-5 човека/ са членове на семейството му, записани  малко преди 31.12.2019 г., предполагам, за да се увеличи броят на делегатите от ОПО-то  на Районната конференция", съобщава Тонова в изявление до медиите.

Тя отбелязва, че  една част от членовете на организацията не са знаели нищо вчера и са заявили, че остават членове на БСП.

"Не повече от 7-8 реални членове на РПО на БСП "Триадица", очевидно под въздействието на Александър Вачев, който беше застъпник на Красимир Янков по време на прекия избор за председател на БСП, явно възнамеряват да напуснат. Това ще стане факт, след като се проведе събрание, затова казах, че информацията, освен невярна, е и манипулативна. Когато получим протокола от събранието на ОПО, тогава ще се знае дали и колко членове ще напуснат партията", пояснява Диана Тонова.

"Отговорно заявявам, че  БСП "Триадица" е единна и сплотена организация, което проличава и по голямото мнозинство, с което се приемат решенията на РС. Жалко е, когато членове на партийната организация заради неудовлетворени лични амбиции се стремят да вредят на доброто име на БСП в обществото. Тази кампания, която неуспели кандидати подеха в медиите, вече има обратен отрицателен знак, защото в последните дни консолидира силно реалните и действащи членове на нашата организация, а мисля и в национален аспект също", завършва председателят на БСП "Триадица"

 


21
Още от Общество
101-ва вечер протест: Евродепутатката Клеър Дейли подкрепи недоволните
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
4epa преди 1 седмица
ТРЯБВА ДА СЕ ГОТВИ ПОНЕ ОЩЕ 100 ГОДИНИ ТА БЕЛКИМ СЕ СГОТВИ НАИ НАКРАЯ !!!!!!!!
16
2
 
5
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 1 седмица
НИКОЙ КОМУНИСТ, НЯМА ДА. ГОВОРИ ЗА НАПУСКАНЕ НА БКП/БСП, ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ.... ХАХАХААА...

НАЛИ ЗАТОВА КОРНИ, ИМ НОСЕШЕ КУТИИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ У ДОМА.... ЗА ДА НЕ МОГАТ ДА ОТКАЖАТ ДА ГЛАСУВАТ.

ТОВА Е МАШИНАТА НА ДИКТАТОРА:
"ЯВНОТО ГЛАСУВАНЕ" - - - - ЗА ДА ИМА РЕВАНШ ПРИ ЕВЕНТУАЛЕН ОТКАЗ ИЛИ НЕСЪГЛАСИЕ.. ХАХАХААА....
15
1
 
5
 
! Отговори
Краси преди 1 седмица
Трагедията се състои в това,че терористичната преименувана комунистическа партия,партия избила елита на РБ след 9.9.44г.има 955 500 избиратели.Това са хора одобряващи злодействата на комунистите.
14
1
 
7
 
! Отговори
Г-жа Крадла преди 1 седмица
Корнелия краде не само държавните субсидии, но и членския внос и даренията, които се правят. Само за 2,3 години тя открадна около 30 милиона, няма отчет, няма нищо. Тя паразитира върху гърба на наивни хора.Обгражда се с кариеристи и пр.ост.аци и неуспели политеци , за да ги манипулира Крайно време е тази мафия да бъде разтурена. Ама то май както върви, ще остане само крушовската биволица, баджанака, гейчетата, Р. ОВч и дъщеря му, и оная с фалшивата диплома.
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НА ЧЛЕНОВЕТЕ ИМ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ПЛАЩАТ ЧЛЕНСКИ ВНОС, А ПОСЛЕ ДРУГИТЕ ЧЛЕНОВЕ ДА ГИ ОБИРАТ- АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП ИЗЧЕЗВАТ 130 000 ЛВ, А ПОСЛЕ ТЕГЛЯТ 500 000 ЛВ БАНКОВ ЗАЕМ- НЕЩО ДА ЧУХТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С ПАРИТЕ- А ВИЕ СИ ПЛАЩАЙТЕ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС- СЕГА ИМА И ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ- ДОКАТО ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ЧЛЕНОВЕ КРЕЩЯХТЕ БЕДНА БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА 14ЛВ СУБСИДИЯ ВИЕ ОБИРАТЕ БГ, ПОСЛЕ РЕВАХА КОГА ГЕРБ НАПРАВИХА СУБСИДИЯТА 1 ЛЕВЧЕ- ЧЛЕНОВЕТЕ ОТКАЗАЛИ ДА ГИ ОБИРАТ....
12
4
 
10
 
! Отговори
престъпници преди 1 седмица
БСП е организирана престъпна група, начело с башприватизаторката, лъжкиня и крадла. На следващите избори за парламент няма да имат повече от 30,35 депутати. Народът се освести. Това, което никой не успя да направи, да затрие БСП, го направи с голям успех крущовската биволица. Дерзайте, комунисти! Отивате в небитието. БСП е проклятие за България. А на всичко отгоре имаме и пс-их-ично болен президент.
11
3
 
8
 
! Отговори
Да, да преди 1 седмица
Комунисти. Такива са си
10
4
 
1
 
! Отговори
Черепа преди 1 седмица
До Гошо...Тъпото

Пич, и мисълта ти е с многоточие. Бавна и недоразвита
9
11
 
17
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 1 седмица
Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?
8
5
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 седмица
До Доктор
Всичко каквото казвам и...пиша,мисля;но не пиша и...казвам всичко каквото...мисля.
7
0
 
14
 
! Отговори
Доктор преди 1 седмица
Умоляваме Гошо-Тъпото да се въздържа от мислене, за да не заглади и последната гънка на мозъка си . ( относно това, което има в главата му , не е сигурно, че е мозък).
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не са 40 социалисти, а 7-8 , не са и социалисти а фашисти и врагове на народа.
5
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не всички комунисти мислят да напуснат, но пък всички които мислят да напуснат са комунисти. Най-отговорно може да се каже, че светът тръпне в очакване да узнае какво се случва със БСПендели Триадица.
4
15
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 седмица
До Аноним 3 То за туй народа толкоз...обича ГЕПИ и Боко Кюлчето,щото все за...него мислят,та чак...пушек се вдига.
3
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо БСП са мразени?
Защото искат да управляват народа, а не да служат на народа.
Тези не с отучиха от социалистическото си съветско мислене.
2
17
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 седмица
Таман се...зарадваха герберюгите че Бесепето са...срива и пак са...издъниха.Стреса е...голям,което е опасно и...вредно.Моля жълтите сайтове...обслужващи Боко от Банкя да...пощадят хората.(платено...съобщение)
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нито един коментар. Няма кой да ги напсува даже. Това си е будна кома, Сър.