Борисов към лекарите: Вие сте най-важната опора в момента

Зове за отговорност и дисциплина в условията на пандемия
53
Борисов към лекарите: Вие сте най-важната опора в момента
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички да бъдем дисциплинирани и отговорни в условията на пандемията и така а покажем признателността си към лекарите, призова премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

Той честити празника на лекарите в своя Facebook профил.

"Пожелавам Ви да сте все така отдадени на Вашето велико дело – да спасявате животи, да се грижите и помагате на хората. В този труден период върху Вас тежи изключително голяма отговорност. Никога досега здравната система не е била изправяна пред такова предизвикателство. Вече месеци наред водите неравна битка с коронавируса. Положихте много усилия, поехте много рискове. Вие и Вашите семейства изтърпяхте много лишения. Но Вие сте най-важната опора за хората в момента. Вашият професионализъм и смелост са дълбоко ценени от всички. Искам да изразя и своята дълбока признателност към всички онези лекари, които загубиха живота си в борбата с вируса. Заради тях и заради усилията на всеки един от Вас, призовавам всички да бъдем отговорни и дисциплинирани – това е най-добрият начин да изразим нашата признателност към лекарите", пише той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
0
 
! Отговори
Банкер преди 3 години
Сложи и ти една престилка и лекувай,нали от всичко разбираш.
44
2
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
гн борисов поискаите от китаи да ни изпрати полева болница която се сглобяваза 5 дни не е уместно заразени и здрави да се мотаят по коридорите на болницитеинсталира се извън софия и се решава проблема от този вирус няма да се отървем
43
2
 
1
 
! Отговори
тyлуп. преди 3 години
На Борисов барчетата са му по-важни от лекарите!
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да иде да го каже на роднините на починалите - лекари
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгони лекарите и мед.сестри в чужбина,заради мизерното заплащане.Обезличи учителската професия поради същата причина.Обрече на геноцид пенсионерите ,защото ти изяждали бюджета/това са твои думи/,а сега търсиш опора от всеки,когото си унижил.Може да прозвуча остро ,но в страната цари анархия и безработицата ,която създаде социално напрежение , дестабилизация а ниското заплащане на лекари и учители е от 30 год.Необходимо е да се помисли за хала на пенсионерите.В момента те са с най -ниски доходи
40
5
 
8
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Този вече засенчи по глупости дори и Пурко.Тикво замаена,а ти какво направи?
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво, мутрите не са ли по-важни бе?
38
9
 
6
 
! Отговори
Герб ДА!!! преди 3 години
Без Бойко държавата загива и лекарите добре го знаят и го подкрепят! Полицията сега с протегната ръка го моли за помощ, да Бойко ще ви даде хляб но не го забравяйте кой ви даде хляб да не ви гладуват децата!!! Народа вижда всичко!!!Ще гласуваме за ГЕРБ!!!
37
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказа се,че ние сме най-богатата държава в Европа,пък народа-най-беден.Иначе как ще дадем 6 милиарда за изтребители от преди 40 години,които се оказва,че са най-често падащите дори в Америка.Как ще им даваме безплатно бази,като те дори в Америка си плащат за тях.Как летците ни ще летят на толкова несигурни самолети.А купихме и два кораба за по 2 милиона лева,които трябва да ремонтираме за не знам още колко.Парите за администрацията с 30% нагоре,а се молиш на лекарите за подкрепа.Наглец!
36
3
 
12
 
! Отговори
Бългериъ фърст преди 3 години
Не лекарите, а чекмеджето с парите е най-важната опора на пожарникаря!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като наливаш пари в пробита кажа,резултата винаги е един и същ, и той е че бедния български народ плаща некадърността на гербавите и вожда им!За тях реформи означава наливане на нашите пари в пробити каци,така е в образованието и здравеопазването, а резултата е все по неграмотни и болни хора!Но те харчат не техни а наши пари за глупостите които правят. Нали?
34
3
 
9
 
! Отговори
334 преди 3 години
А аз мислех, че полицаите са най-важната опора.
33
2
 
9
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Как? Защо? Повечето българи се осигуряват и защо.., като всичко си плащаш, изследвания, проби/120 лв...???/, лекарства, хотелски цени за леглата в болниците !.Къде отиват нашите пари- в джоба на собствениците и шефовете на болници? Всички те са милионери! Редовите доктори и др. медицински персонал с заплащане за подигравка! Сега в тази ситуация за да получиш 1000 лв. за първа линия-бумащина, писане, защита пред РЗОК, да ти се отще да ги искаш! Спорове кой на първа линия, кой не и ще си отидеш
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек има все по-неадекватно поведение.Обикаля като изоглавен по села и паланки да търси подкрепа и дори жестовете му са некоординирани.Взема заеми и хвърля пари наляво и надясно,а след него и потоп.Определено има нужда от психиатър,докато съвсем не е счупил държавата,както сам обича да казва.
31
4
 
11
 
! Отговори
2луп преди 3 години
Вие сте най-важни сега каза той, и отново увеличи заплатите на администрацията, която го преисбира и полицията, която го пази. Този човек тотално е изпвекал.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяло лято рекламирахте родните курорти пред наши и чужди туристи и ги кандардисвахте да спасяват бизнеса.Даже за чужденците не искахте ПСР тестове,сакън да не ги обидите.Народа се юрна към курортите у нас и в Гърция и резултата го виждаме всички.
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко сега прави шосета за джиповете на народа, които вместо на протести обикалят България събота и неделя по чукарите, вместо да търсят сметка на Борисов! А за болниците хората събират пари от дарения !
28
2
 
9
 
! Отговори
Ще кажа само преди 3 години
Близки до правителството хора се занимават с поръчкови убийства включая и хора под пагон!
27
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце то в София вече няма места за ковид пациенти, въпреки многото болници, а какво да кажем за северозападна България, където закрихте всичко.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изгони лекарите и мед.сестри в чужбина,заради мизерното заплащане.Обезличи учителската професия поради същата причина.Обрече на геноцид пенсионерите ,защото ти изяждали бюджета/това са твои думи/,а сега търсиш опора от всеки,когото си унижил.