Протестиращите замеряха с яйца и домати Министерството на отбраната

Действията им бяха провокирани от поведението на министър Каракачанов
Обновена: 19 окт 2020 22:33 | 19 окт 2020 22:30, Анисия Иванова
200

Протестиращите тази вечер замеряха с яйца и домати Министерството на отбраната, съобщи Bulgaria ON AIR.

Демонстрантите се събраха на площад "Независимост", от където започнаха традиционното си шествие. Те стигнаха до Орлов мост и блокираха движението. Недоволните граждани успяха да изпълнят и заканата си за изненадваща акция.

Тя се състоя на ул. "Дякон Игнатий", където е Министерството на отбраната. В продължение на 10 минути протестиращите хвърляха яйца и домати към сградата.

Действията им бяха провокирани от поведението на министъра на отбраната Красимир Каракачанов, изразил преди ден възмущение от поведението на протестиращ, отишъл на събитие, за да му поиска оставката.

Демонстрацията премина без напрежение. Полицейското присъствие в центъра на София остава засилено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
4
 
! Отговори
Краско билата преди 3 години
Колко тежи според вас?
37
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука виждам, че троловете яко сипват на инакомислещите, но няма лошо! Държавата с най-замърсеният въздух, вода и земя в Европа! Най-бързо застаряващата и умираща нация в СВЕТА! Пълна агония! Хората са лоши, продажни, злобни, късогледи, арогантни, наивни и мързеливи!!! От едната страна са партии изпълнени с лаици, които хабер си нямат как се управлява държава и от другата психодесни подобно на секта и аморфна маса търтеи. Кое не разбрахте, че сме антипример за всичко? Това е положението!
36
5
 
3
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
Това, че в личен план си пропаднал, не значи нищо за останалите, камоли държавата.Плоските си съвети и най-вече думата "трябва" ги задръж за себе си.
35
1
 
21
 
! Отговори
до 61 преди 3 години
И какво пък толкова си "заслужил"?Дадат ти яйца в ръката и ти фърляш ли фърляш като че си в психиатрия.Ние направихме промяната в себе си и решихме, че е крайно унизително да сме на площада с тия о--трепки.Март месец ще си кажем думата.
34
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът лека полека се изчерпва! Той си свърши работата и показа на много заспали хора, че нещата са крайно зле! Ние сме най-пропадналата държава и това е твърде жалко! От всеки от нас зависи да се превърнем отново в това, което заслужаваме! Всеки човек трябва да започне промяната първо в себе си и след това да предаде добрите мисли с околните му и да заживеем многократно по-смирено, но и по-хуманно и преди всичко спокойно! В България няма спойствие и поле за развитие!
33
12
 
3
 
! Отговори
Сержант преди 3 години
И пред поделенията идете. Там има доста наши и ваши поставени на държавна хранилка . Идете вижте как 120кила жива маса покрива нормативи. Как се провеждат изпити. Всичко е проформа и може да се докаже всеки един момент.
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
:-))) a glavnokomandvastiat bg armee go nema nikav v bulgaristana...stene li stene v estonia...:-)))
31
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
borisov sigurno im plasta na tea veliki bg askeri ot nekoi taen trezor, toi e star ohranitel, sigur ima nekoia hralupka s levov izlishak...
30
2
 
29
 
! Отговори
Долна измет! преди 3 години
Прекалихте!посегнахте на войската, нашата войска няма загубена битка,а едни наркоманчета, клошари и платени божковчета сеподиграха с националната ни гордост!Безчестие и срам за вас ***!
29
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак казвам - тези само на едно конкретно място няма да отидат да ос**ат - пред централата на бсп. Защо ли...
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МНО би трябвало да отговори с по бутилка "запалителна смес" на калпак, демек ракия.От вас мезето, от нас пиенето и ша са кротнат.
27
2
 
25
 
! Отговори
Отврат преди 3 години
Вече ми се гади от тия и техните евтини простотии
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се справят добре на няма отчетено повишено потребление на домати и яйца,Дори и на производителите не помагат тези демонстранти, поне за него все трябва де се намери полза от тях но ми е трудно да я открия.
25
0
 
23
 
! Отговори
преди 3 години
Всичките десетима протестиращи замеряха министерството с домати.Резултата е двадесет домата хвърлени по стените на министерството.
24
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не идат да нападат в Москва Министерството на отбраната?Що не идат да нападнат Министерството на отбраната на Федерална република Германия? Щото в Русия преди да метнат каквото и да е по сградата на Министерството на отбраната-първо трябва да си изкопаят дупката сами.. А в Германия първо ще трябва да си напълнят гърба със слама... ама не от онази слама, където палеха полицаите на 2 септ., а от онази слама от ко.чината им.Долна и.змет ска.пана! ОТВРАТИХМЕ МЕ БЕЗВЪЗВРАТНО И ЗАВИНАГИ.ФАШИСТИ
23
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой има ли идея ако това се случи на Пентагона, какво би последвало за домато-запъртъко-метите.
22
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Shkembe, niama sa plashish, she viknem bat erdogan help, help da gi izmie :-)
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Abe tva sa razvaleni hadjiiski i armenski eftini stoki...vse edno liastovichki sa naakali sgradata...
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да дойдат и на мен малко яйца и домати да хвърлят слагам мрежата
19
0
 
35
 
! Отговори
Военен преди 3 години
Толкова могат дрогираните безделници!Пък и затова им плашат!?