Радев: Спазвам мерките и нямам проблем!

Президентът коментира предсрочно приключилото му посещение в Талин
Обновена: 20 окт 2020 19:35 | 20 окт 2020 18:45, Петя Славова
196

Президентът Румен Радев се върна с делегацията си предстрочно от служебно посещение в Естония, след като стана ясно, че държавният глава е контактувал със заразен с COVID-19 .

"Това е активно мероприятие. Стриктно спазвам мерките, нямам проблем, имам 2 отрицателни теста за коронавируса". Това заяви президентът Румен Радев, пристигайки на летището от Талин. Радев е бил в контакт със  шефа на ВСС ген. Димитър Петров, който се оказа, че е с положителна проба.

Още по темата

Държавният глава благодари на доброжелателите си в страната, които са загрижени са неговото здраве. "За моите международни изяви, побързаха зад гърба ми да уведомят естонската страна за своята версия на COVID-19. За мен това е пример за активно мероприятие.", коментира той.

Румен Радев допълни, че спазва стриктно провитоепидемичните мерки и се чувства в чудесна физическа форма.

"Противно на спекулациите нито аз, нито делегацията ми, нито вие, журналистите, сте били поставяни под карантина в Естония", каза още Радев.

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните мерки, както и за по-малко от седмица има направени два теста, които са били отрицателни. Такъв е бил резултатът от изследването и в Талин, който той показа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
2
 
33
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Не знам кой беше деня миналата седмица, но ми направи впечатление, че ген.Петров не изглеждаше добре,когато поднасяше поздравления към работещите в авиацията! А нашия Остап Бендер от Дондуков и това е пренебрегнал.
128
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиционерите в атака.
127
2
 
28
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 79Особено след бомбардировката на военното министерство? Наивник. Дори и след като от сдружението на военните от запаса, за които се знае, че са червени в костния си мозък, се възмутиха? Действащите офицери имат чувство за дълг към СТРАНАТА, а не такива метежници като ***. Той ще бъде първата цел. И той го знае много добре.
126
1
 
35
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 51Кво разбираш ти от чудеса, бе ***. Наистина е голямо чудото. Такова в последните 30-тина години не е имало. Това е издънка на държавен ръководител, не на лукова глава като тебе.Нека обикаля - обикаля сред хората. А *** кво прави ИЗЛАГА СТРАНАТА. Или за тебе България не твоя страна. Така казваха и комунистите - Нашата страна е Съветския съюз - държаавата на пролетариата, на работниците и забележи СЕЛЯНИТЕ (по манталитет),. И за тебе ли е така?
125
3
 
41
 
! Отговори
Радев е лъжец ! преди 3 години
Фигурантът е и Лъжец - не си е правил тест преди заминаването за Естония и не съобщил, че е контактувал със заразен !
124
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Селски лъжец!
123
2
 
45
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
За да са отърка в чужденците, и да каже, че ето приемат го на Запад, Радев се опита да скрие, че е контактен с болен от Ковид.А, трябваше да постъпа като мъж, да признае, и Борисов да отиде.С международните срещи Радев приключи.Също, като Първанов ... комунисти русофили
122
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парадокс! Да си направи жена ти кола маска и да събере 5 куфара с тоалети..10 чифта с обувки и да не ги види никой !!!Да те екстрадират като шпионин за нула време от Естония и то само заради голям праз да идеш там.. щото никой не те е канил като делегат.Е, това ако не е голям праз - то е голяма сл.ива!
121
2
 
46
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Представете си колко кофти му е станало , когато от кабинета на естонския президент са му казали да хваща самолета за България! Асфалт, тръби...скъпи му излизат думите, казани с отвращение по адрес на Борисов.
120
0
 
32
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 54А бе, ти в кой свят живееш? ТВ не гледаш ли, радио не слушаш ли? Да, истината лъсна, само че в ТАЛИН, ЕСТОНИЯ, ***.
119
1
 
46
 
! Отговори
бай ставри преди 3 години
В Естония поставили цялата делегация на Радев под карантина в хотел. не ги допуснали до официалните срещи, а българските журналисти от БТВ, дарик , новаТВ и т.н., вместо да съобщат на медиите , че са под карантина, пазят гафа на президента. Е това е свободната преса, за която се бори резидента Р.Р - него да слушкат и по Бойко да плюят.
118
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като навсякъде прозоваваше за отпадане на санкциите срещу Русия,защити Мадуро,сега пак пореден гаф.Продажно комплексирано човече, най-слабият и неадекватен президент досега.
117
3
 
28
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 57Ти май живееш в друга епоха.Е, до нивото на *** никога няма да се срине. Така майсторски да направи международен скандал може да направи само откачалка като Радев.
116
1
 
19
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 65Вие даже и за овце не ставате. Те са умни от вас.
115
1
 
43
 
! Отговори
Е,бравос преди 3 години
Какви мерки? Нали на Шипка сам каза, че вируса съществувал само на жълтите павета? А с онази певачка - Мариана Попова и нейния приятел, даже и към революция призовахте.Горчиво, горчиво...
114
0
 
31
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До Анонимен 63Ей то и тоя. Де го чукаш де се пука. Кво искаш от ***. Явно, че Иво Христов е имал предвид такива *** като тоя.
113
40
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се учудвайте: премиерът е завършил Милиционерската школа- Симеоново и сетне в СИК е ошлайфал този занаят, Терзийски, Иванов и Хаджиев са милиционерски кадри.Гл.прокурор също е "милиционер".
112
2
 
40
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До ТотоЕй това вече върхът на тъпотата. Обсъжда се супергафът на Радев, а той продължава да плюе по Борисов! Ей аланколу, смени диска. Този се скапа. Не е интересен, защото забива. И ти като него. Но какво искаш от един ***
111
3
 
42
 
! Отговори
Депутат преди 3 години
От Естония наложиха "вето" на Фигуранта ! А у нас Конституционния съд разглежда глупостите му ! Каква държава сме ???
110
3
 
33
 
! Отговори
Off преди 3 години
Този като се *** и се опитва да се бърше с вестник. Като баща му (лека му пръст) бутна човека, по същия начин се опитваше да лъже и маже. Сега пак - ми то така си беше, аз си знам, то вирОс нЕма и т.н. Нека му мине карантината.