Радев: Спазвам мерките и нямам проблем!

Президентът коментира предсрочно приключилото му посещение в Талин
Обновена: 20 окт 2020 19:35 | 20 окт 2020 18:45, Петя Славова
196

Президентът Румен Радев се върна с делегацията си предстрочно от служебно посещение в Естония, след като стана ясно, че държавният глава е контактувал със заразен с COVID-19 .

"Това е активно мероприятие. Стриктно спазвам мерките, нямам проблем, имам 2 отрицателни теста за коронавируса". Това заяви президентът Румен Радев, пристигайки на летището от Талин. Радев е бил в контакт със  шефа на ВСС ген. Димитър Петров, който се оказа, че е с положителна проба.

Още по темата

Държавният глава благодари на доброжелателите си в страната, които са загрижени са неговото здраве. "За моите международни изяви, побързаха зад гърба ми да уведомят естонската страна за своята версия на COVID-19. За мен това е пример за активно мероприятие.", коментира той.

Румен Радев допълни, че спазва стриктно провитоепидемичните мерки и се чувства в чудесна физическа форма.

"Противно на спекулациите нито аз, нито делегацията ми, нито вие, журналистите, сте били поставяни под карантина в Естония", каза още Радев.

Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните мерки, както и за по-малко от седмица има направени два теста, които са били отрицателни. Такъв е бил резултатът от изследването и в Талин, който той показа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
3
 
30
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Еленко Божков,ако го вида лично аз да спира тока на метрото ше му стрОша кунките:):):)
88
1
 
23
 
! Отговори
извинявам се преди 3 години
Дори БСП му поиската импийчмънт!да се чете като ДПСНАПРАВИХ ЛАПСУС ... ИЗВИНЯВАМ СЕ
87
15
 
6
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ преди 3 години
РАДЕВ АКО ИМАШ СМЕЛОСТ НА ЛЕТЕЦА И СИ НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА---ПРИЗНАЙ ЧЕ ПРИКАЗКАТА ЗА К--19 Е--ИЗМИСЛЕНА И НАСОЧЕНА СРЕЩУ СВОБОДАТА НА--ЧОВЕКА ОТНЕМАЙКИ МУ ПРАВОТО ДА --РЕАГИРА ЧРЕЗ ЧИСЛЕНЕ НАЛИ ЗАТОВА Е МИСЛЕЩО СЪЩЕСТВО ОТ ВИСШ КЛАС А НЕ--ОВЦА ИНАЧЕ ---ПРОЩАВАЙ КРЪГЛО---000000 МЛС Е КУПЕН И ЩЕ ПРАВИ ТОВА КОЕТО МУ ЗАПОВЯДАТ ОТВЪН ПРЕДАТЕЛИ НА ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА
86
6
 
35
 
! Отговори
Илиян Иванов преди 3 години
Егоистичен, самозабравил се и властолюбив нарцис !Съгласен е да излъже, че си тръгва за "изключително опасната обстановка в България" рискувайки авторитета на страната ни, отколкото да си признае истината в която той е виновен, че е знаел че е бил контактен.Само и само да не му се наруши неговия и на генерал Деси кефа !Фигурант с празна глава - нищо друго !
85
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори БСП му поиската импийчмънт!Насила хубост не става!Сам паднал - сам се ударил - където казват хората.Но аз прозирам и голяма вина в съветниците му.Те са от кол и въже събрани.Имат агентурни имена и трима са клиенти на прокуратурата.Как един път не го посъветваха да не ЛЪЖЕ?!?Моята хипотеза е, че някой от съветниците му дават грешни съвети и ще стане накрая както при Живков-вътрешни хора го свалиха Живков.Ще видите! Вътрешните хора са предатели от край време.
84
2
 
38
 
! Отговори
Антифигурант преди 3 години
Преи малко ти гледах интервюто. На 50 см от журналистите, без маска. Та какви мерки каза, че спазваш?
83
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хора, но стриктно спазва здравните меркиДа за това ги изтъпани всички старчоци на Бузлужа, щото спазвал стриктно мерките!
82
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавният глава уточни, че от началото на пандемията е в контакт с хиляди хораДа за това ги изтъпани всички старчоци на Бузлужа!
81
2
 
31
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Румба не дърпаи дявола за опашката
80
1
 
25
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Еленко Божков и той се покри нещо:):):)
79
35
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вдигай армията и всички мутри в затвора !!! Време е вече !!! Или народа ще вземе нещата в свои ръце ....
78
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ххаах! Не се случва често пРезидент да бъде изгонен позорно от друга държава......:)
77
4
 
39
 
! Отговори
Естонец преди 3 години
Зеления чорап верен на партийната линия - пак се опита да излъже !Този път обаче го хванаха и се оплете !Мръсен лъжец и манипулатор !
76
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако развие болестта, пак ли ще е " активно мероприятие"? Ами ако е заразил политици от Естония, ще му даде ли шефа путин орденче, като на онзи адвокат- шпионина?
75
3
 
21
 
! Отговори
До хахото преди 3 години
Вече ти казахме,че не искаме да умира. Злоба и омраза струи само от гробовниците яйцемети, тези с черните магии и бесилките. То и да се спогине Радев, ще цъфне на негово място червенокосата. За международния скандал, който сътвори фигуранта е редно да бъде импийчнат и ако има доказателства за престъпления по гл.Първа да бъде осъден. Пък нека си е жив и здрав да си изтърпи наказнаието. Доживот дето се вика.
74
31
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Гербави и гербоиди,предстои ви една трепетна седмица очакване Радев да умре и да ви се решат проблемите!Само че вероятността е толкова,колкото Баце да прочете Шекспир в оригинал.То не че и в превод може,де...
73
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф вече съвсем се оплете като пиле в кълчища.Юмруци размахва, преврати прави, лъже-маже, и сега вече и от Естония му показаха кирливите ризи.
72
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато екс началникът на кабинета на президента Румен Радев - Калоян Методиев беше болен от Covid19 - тогава скриха за контактите в Президенството.Но рани или късно истината излиза наяве.Всичко се връща. Живота е като бумеранг. Всяко действие има противодействие-закона на Нютон в сила ежедневно и навсякъде.Най- големият закон това, което правиш, това ти се връща!Но да обвинявате Естония-не Ви прави чест г-н Президент!
71
3
 
33
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Можеше да го пуснат на банкета със скафандър. *** е почти космонавт. И намаше да му миришат чорапите :)
70
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф стой си вкъщи!Затваряй президенството!Да излизат в болнични!