Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10

Това съобщиха от Министерството на отбраната
Обновена: 22 окт 2020 11:37 | 22 окт 2020 11:33, Нели Христова
236
Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10
Снимка: БГНЕС

По повод многобройни въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на Министерството на отбраната, Ви уведомяваме, че след диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в пряк физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на ВВС, включително президента, министъра на отбраната, началника на отбраната и други висши офицери са били незабавно уведомени от ВМА на 18 октомври, неделя, съгласно националните и ведомствени процедури.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Президентът се върна преждевременно от посещението си в Естония, което бе прекратено, защото домакините научили, че е бил контактен със заразен с коронавирус. Прессекретариатът му даваше странни обяснения по въпроса бил ли е президентът контактен или не. Поддръжниците на Румен Радев се опитват масово да обясняват по медиите, че всъщност президентът не е знаел за диагностицирането на ген. Петров с коронавирус, когато е излетял. Те се позовават на факта, че РЗИ-София изпратила писмено уведомление до президента чак във вторник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
6
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
гербавите изписаха тонове мастило, а президентът пак ще ги ... "вози" с 220 в насрещното :):):) ако бяха така идейни и активни в управлението, щяхме да сме ги стигнали румънците, че и задминали :):):)
113
6
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Наглеците от президентството продължават да копаят дъното! Шефът на Стратегическият съвет на Фигуранта Александър Маринов, по известен като доносник на ДС с псевдоним "Майстора" обвинява Бойко Борисов за скандала, който Радев сътвори в естонската столица Талин!!! Прехвърлянето на проблема от болната глава на здравата нещо типично за руските хибридници.
112
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Р.Радев докато му загрее реотана и му извадат контакта му трябват два дни.
111
5
 
8
 
! Отговори
календар преди 3 години
18 октомври е чак във вторник по комунистическия календар затова октомврийската революция е през ноември и БСП ще дойде на власт ама друг път през следващия век.
110
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СТРАНДЖАТА"Аууууу, герберунгелите много активни, бре! Палчета, малчета... Квичене на аанаално взломен гербераст - музика за душата."Русофилите постоянно говорят за, ***, меки китки, еврогейове, третополови и т.н. Всъщност хомофобията демонстрирана от тях е прикрит латентен хомосексуализъм. Установена е връзка между хомосексуалност, авторитарно възпитание и хомофобия.
109
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чеби, включвай помпата, че се стопиха плюсовете :))) по-бързо от рейтинга на Боко
108
7
 
9
 
! Отговори
Не е вярно преди 3 години
Не е виновен, уведомили са го чак на 1-ви април !
107
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво очакваш от един военен.....
106
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
десет години вървим от зле към по-зле и тук някакви kaтили продалъжават да си пробутват опорките, че няма друг начин. Толкова сте жалки, че не знам как се гледате в огледалото
105
9
 
15
 
! Отговори
а преди 3 години
мутрата фигурант лъже че не бил уведомен, за контакт с лице с положителен тест.Вари го, печи го, все зелена мутра си остава. Преди четири години написах че зелен е откъснат. Провали президентската институция, и я направи излишна.
104
6
 
9
 
! Отговори
от 98 преди 3 години
Аууууу, *** натискат червеното палче. ***, наистина сте много значими, затова Плевнелиев ще си се вижда като извънземно, защото освен комплексари друго не сте. Натискайте, другареееее, белким ви изчезнат комплексите!
103
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гербавите си счупиха пръстите да пишат глупости, но не разбират, че не могат да променят нищо, хората прогледнаха за реалността вече
102
10
 
12
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Не разбирам защо да не занесем на приятелите естонци малко шипченски щам, в знак на уважение !
101
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога беше в кома, кога излезе, че бил контактен даже...
100
7
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
на поддръжниците на герб статуквото е достатъчно да пожелаем да се разболеят и работещата здравна система да не ги приеме в болница, защото са болни :))) само това им стига :)))
99
11
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Умен е Радев...... Изключително достоен човек... Да наречеш Радев "достоен човек" си е диагноза.
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бягаш по тъча, чеби, слабо :)))) за тези пари трябва повече да се стараеш
97
9
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... президента щото ви разваля рахата, но.... Тоя комплексар е срам да България бе приятелю.
96
7
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...... като виден гербофил..... Да с изпитваш погнуса от жалкото подобие на президент и опитите му за държавен преврат не те прави гербофил бе приятелю. А дългът и харченето му зависят от Народното събрание. Там се гласува колко и от къде да се вземе дълг.
95
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пичове, моного добре ви разбирам, че ви е яд на президента щото ви разваля рахата, но това е демокрацията, другото е комунизъм. Примирете се вече, ще живеете по-дълго :) макар и в гербава ***, все пак