Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10

Това съобщиха от Министерството на отбраната
Обновена: 22 окт 2020 11:37 | 22 окт 2020 11:33, Нели Христова
236
Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10
Снимка: БГНЕС

По повод многобройни въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на Министерството на отбраната, Ви уведомяваме, че след диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в пряк физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на ВВС, включително президента, министъра на отбраната, началника на отбраната и други висши офицери са били незабавно уведомени от ВМА на 18 октомври, неделя, съгласно националните и ведомствени процедури.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Президентът се върна преждевременно от посещението си в Естония, което бе прекратено, защото домакините научили, че е бил контактен със заразен с коронавирус. Прессекретариатът му даваше странни обяснения по въпроса бил ли е президентът контактен или не. Поддръжниците на Румен Радев се опитват масово да обясняват по медиите, че всъщност президентът не е знаел за диагностицирането на ген. Петров с коронавирус, когато е излетял. Те се позовават на факта, че РЗИ-София изпратила писмено уведомление до президента чак във вторник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 98" Рейтингът е резултат от статистика на голям брой мнения, maпунгер"Толкова си зле, че не разбра, че казах същото, с тази разлика, че намекнах, че става въпрос за 80%те процента т.е. толупи. Ти си един от тях, като съдя по ниската ти интелигентност и още по-ниска грамотност (пише се ***).
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чеби, май ти си безсилният. Съжалявам, но мнението ни няма никакво влияние върху това, което има да се случи :)
92
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рейтингът е резултат от статистика на голям брой мнения, maпунгер
91
7
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Тонката..... ама навън сме трима пенсионера на контрапротеста.... Ще ти се спука жлъчката от безсилие и злоба бе приятелю. И то заради един комплексиран селски тарикат мошеник, който живее в свой собствен паралелен свят. А контрапротестите си свършиха работа и шайките на фигуранта вече не стъпиха пред румънското посолство. Протестите ви пък са жалки и събират единствено криминално проявени извратеняци и наркомани.
90
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Born to loopКефи как някакъв несретник тръгнал да обяснява за "рейтинг".*** гледа себеподобните си и се тупа сам по гърба колко е про*т.
89
6
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
виваги се кефя как гербавите стават най-големите блюстители на закона, когато им изнася, но когато е за подпорна стена или няколко стотин милиона спестени данъци - махат с уши :):):) няма такива лицемери
88
6
 
8
 
! Отговори
Born to loop преди 3 години
реално президентът е без алтернатива - Цецка Мамата може да отврати и пандизчия, другото беше онзи чехъл с най-жалкия рейтинг в президентската история :)))
87
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Васко, има правила, има закон - всеки трябва да го спазва независимо дали е Президент или пенсионер.Но докато на пенсионера може да му се прости, Президента няма право да не спазва законите. Още повече, когато отива с делегация навън. Това, че не го е направил показва, че за него законите не важат. И че ако някога вземе властта - пак няма да важат.Анадъмо?
86
10
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Васко КлецаРеално погледнато, "гербавите" няма нужда да правят нищо: само трябва да оставят неграмотни неадекВатници като теб да пишат и хората сами ще се убедят какви са алтернативите.
85
2
 
9
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
тука сме силни, ама навън сме трима пенсионера на контрапротеста :):):) пълен цирк :)))
84
11
 
8
 
! Отговори
Васко Клеца преди 3 години
разбирам гербавите, че се хващат за всяка сламка да оклепат президента, но пропускат, че всички видяхме как "положителните резултати" идват организирано сутрин от гетото и чакат на опашка :)))) измисленият ви вирус няма да промени неизбежното - пътници сте към канала на историята
83
7
 
16
 
! Отговори
ооо Шипка преди 3 години
фигурантино , кажи , има ли вирус или нема .
82
6
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Тонката..... този опит за дискредитиране на президента ще завърши както..... Какъв опит за дискредитиране бе приятелю? Това недоразумение само се дискредитира! А в опитите си да се оправдае се омазва още повече, толкова е елементарен. А пресцентъра му се скъса от лъжи, дори обвиниха президента на Естония в лъжа. И всичко заради селския тарикат Радев, който искал да разходи Деса в Талин! А ти си седнал са го оправдаваш и защитаваш. Трябва да имаш поне елементарна морална хигиена!
81
6
 
21
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
И тоя изпечен лъжец Радев е бил български офицер, при това генерал????!!!!! А лъже като дребен щвартален бандит и мошеник. Ако имаше капчица морал и грам офицерска чест при целият този резил трябваше да си подаде оставката. Но явно манталитета на фигуранта не е на български офицер а на крадлив старшина мошеник от артелната. Радев е срам и позор за българското офицерство!
80
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръгнал наш *** в Естония.Но тъц.
79
5
 
14
 
! Отговори
1 преди 3 години
До до Тонката/97"такъв специалист'Какъв специалист, тоя съсипа ВВС, по негово време се провалиха абсолютно всички опити да се закърпят МИГ-овете, а руснаците ни се подиграваха, като не ни даваха да ги ремонтираме, където преценим, а след това ни пробутаха некачествени ремонти (за което ги осъдихме след това). Тоя ли е "Специалист"? Единственото, в което Радев е специалист, е да води хибридна война от името на господарите си в Москва, и то с активна тяхна помощ и инструктаж.
78
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моралът, моралът беше най-важен, нали така?!! Сега да се оправдаваш, че писмено нямало нищо, заповед нямало, тези ги разправяй на баба си. Разбира се че си има канали за комуникация и Радко пръв е разбрал. Та какво беше за МОРАЛА....
77
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян и триото в Талин-оставка.
76
2
 
15
 
! Отговори
до Тонката преди 3 години
АБСОЛЮТНО ВЯРНО, но си им разменил местата, Румбата стана фигурант-президент с нашите гласове, човече, такъв специалист а не знаеш даже и аз не предполагах, че може да е толкова т***
75
5
 
25
 
! Отговори
ДО 83 преди 3 години
За съжаление не сте права,Радев скача от гаф на гаф ,а после ГЕРБ му е виновен.Аз също нямам политически пристрастия съм никоя партия,но този човек определено прекали и за четири години не разбра каква му е работата.Пълен *** е !