Николай Малинов регистрира партия „Възраждане на Отечеството”

Целта й е лозунгът „Европа и България са по-силни с Русия”
23 окт 2020 13:23, Екип на Dnes.bg
82
Николай Малинов регистрира партия „Възраждане на Отечеството”
Владимир Путин и Николай Малинов. Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на българското национално движение „Русофили” Николай Малинов оглави политическа партия „Възраждане на Отечеството”.

Софийски градски съд внесе изменение в ръководството на политическа партия „Възраждане на Отечеството” и вписа официално Николай Малинов за неин председател, съобщи самият той в интервю за ТАСС, цитиран от БГНЕС.

„Неведнъж подчертавах, че обществено непартийното движение „Русофили” се нуждае от политическа подкрепа, която сега стана реалност. Сега у нас се появи партия, чиято цел е лозунгът „Европа и България са по-силни с Русия”. Ние се обявяваме за това България като независима и суверенна държава да има добри отношения с Русия”, подчерта Малинов.

Председателят на партия „Възраждане на Отечеството” информира, че е подал оставка от поста председател на движение „Русофили”, за да може то да запази своя надпартиен характер.

Още по темата

Организацията „Русофили” се ръководи от принципите за надпартийност и разчита на сътрудничеството в областта на културата. Културното русофилство не може да бъде нито ляво, нито дясно, нито либерално, затова не е случайно, че различни социологически проучвания показват, че около 80 % от българите се определят като русофили, каза Малинов.

Движението ще продължи да поставя в работата си акцент върху сътрудничеството с Русия в областта на културата, като се старае да поддържа баланс между обществено-политическата и културно-просветната дейност.

Партията ще решава собствени задачи, осигурявайки ефективност в работата на обществената организация, подчерта новият политически лидер.

Една от първите прояви на партия „Възраждане на Отечеството” е изявление във връзка с идеята за разполагане на допълнителен военен контингент на НАТО на територията на България.

„Допълнителното разполагане на чужди войски в България е поредната стъпка към превръщането на страната ни във фронтова държава. Разширяването на военния контингент в рамките на противодействието на Русия е заплаха за нашата национална сигурност”, се казва в позицията на партията. Според нея, всеки здравомислещ българин е наясно, че няма руска агресия спрямо България.

От партията на Малинов призовават България да не се използва от агресивни чуждестранни интереси и се обявяват против чуждите войски на територията на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
9
 
17
 
! Отговори
Тихо, тайна е преди 3 години
А защо не сложат едно тире - рублофили, за да пояснят най-съществената си характеристика, от турско време насам. Вземаха рубли за услугите си, когато в Кремъл имаше руски царе, после от Сталин, сега от Путин - все "хубави дащни хора" към чуждестранни предатели на Родината си.
42
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***- тоя е новия ви шеф. На Бабекяна ще сдава щафетата.
41
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ох, котьоооо, още един московски проект.***, те се роят като през 89та, ***!БСП, Воля, Патреотите, Да, Москва, Слънчево лято, Възраждане на отечеството, Атака, и пр и пр .
40
11
 
21
 
! Отговори
Покрито мляко,котки. преди 3 години
Тези дърпат дявола за опашката! На всеки русофил отечеството е Кремъл, а не България! Малинов получава медали за заслуги от Путин, а няма от български Президент. Мисля, че една американска база край Варна и една край Елхово ще са най-големия гарант за сигурността ни.
39
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя видя, че Костя Копейкин си направи къща с руски пари и реши и той да пробва.
38
15
 
5
 
! Отговори
АМЕРИКАНСКИ ГАЛОШ преди 3 години
Не вярно, че каубоите са ходили с дънки РАЙФЪЛ , а са носили дебели кожени *** на оборки тор и конска пот *** престилки. И върху грубите ботуши са слагали големи ***, че ако затънат в калта да се събуят по-лесно. Не вярвайте на филмите с Джон УЕЙН. Харесвам филмите на КЛИНТ ИСТУУД, но повече са се удавили по реките когато са прекарвали стадата отколкото от куршуми. ХОЛИВУД е една мечта, но реалността в АРИЗОНА съвсем друга
37
4
 
19
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
То само аз дето не съм си регистрирал партия!Утре отивам да регистрирам партия "Генчо,Пенчо,Атанас и Аз"!Чувам милиони се вземали..
36
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ot 1820 godina v turskata drjava e doshla ingilizka i french moda sred bg proizvoditelite i bg fabrikadjiite, shivachite, panteloni, saka, frakove, papillonki, shapki s perca, tantelli, s koito te oblicovali decata si i gi prastali v london, paris, moskau, praha, viena, kiev da uchat za europeski targovci i proizvoditeli, ama decata im bili marzelivi i stavali poeti, pisateli, banditi, obirdjii, ubiici...zatui malko gi poobesvali...kakto ste obesim trudovite bg ministri ot poslednite 35 godini
35
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те русофилите в България умряха преди 100 години.Това са Съветскофили.Слава на СССР.
34
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофилството не може да е партийно тоя да не ползва русофолите за влизане във властта. Първо трябва да се ликвидира предателския евроатлантически парламент. Слави ще го ликвидидира със бългорифилски референдум. Ще се освободим сами от НАТ робството без *** на руски дирници. Да живее Слави, да живее България. На всеки депутатник американски изтребител в *** и голям шут.
33
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руския ботуш пак стъпи в България!
32
6
 
11
 
! Отговори
Русофил преди 3 години
Всичко хубаво ама реално там не са русофили в партията. Малинов не си сътрудничи с русофилските организации, да не говорим, че даже не ги и кани в новата му партия. Реално няма истински русофили, които да гласуват за този измамник дето харесва само руските пари!
31
2
 
7
 
! Отговори
СПОРЕД МЕНЕ преди 3 години
ЦЕЦО РАПОНА, СОЛОМОН ПРОТИВНИ и КРАДЛАТА на КРЕМЧЕТА би трябвало да се разследват за връзка с ПУТИН. Те лично допринесоха много хора да се отвратят от политиката на САЩ у нас...БРАВО другари, ДЕРЗАЙТЕ. Орден за ГЛ.упост ще получите от ПУТИН ЛИЧНО
30
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вражеска партия с подривно действие!
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възраждане на ОФ ленинисти и марксисти са с предимство.Който иска да е член на ОФто трябва да знае колко за петимата от ремса.Аман от руски свалячи и ***.
28
26
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
На многая лета!Отдавна е време за Възраждане на отечеството!!!
27
22
 
13
 
! Отговори
ЕЙ ЛАМБИ преди 3 години
Ако не беше ВОЙНАТА на РУСИЯ с ТУРЦИЯ още щеше да си кърпиш потурите на тъмно в одаята
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
oste edna spyonska partia :-)))
25
17
 
7
 
! Отговори
КРАВАР СЪМ АЗ преди 3 години
КРАВАР бе моят татко, Децата ми и те искат да пасат *** в АРИЗОНА. Или поне във ВЪРШЕЦ. Там колко СТАР-*** са тръгнали... ЕЙ го НА - щом ЦЕЦО успя, можеш и ТИ, СИЛАТА е в ТЕБ... Из рекламата на УСА АМБАСАДАТА по НОВА ДОМУСЧИЕВА и Не Българската Телевизия
24
1
 
7
 
! Отговори
Granik преди 3 години
Да си плаща редовно данъците ,пък ако ще и марсофил да е ,щом го влече.