Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус

Министър-председателят засега остава на домашно лечение
Обновена: 25 окт 2020 17:22 | 25 окт 2020 15:45, Красимир Ангелов
904
Премиерът Бойко Борисов е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов обяви в своя профил във Facebook, че е дал положителен тест за коронавирус.

"Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19.

Още по темата
Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим!", написа Борисов.

Както е известно, в петък стана ясно, че положителен тест за коронавирус е дал заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Заради това столичното РЗИ постави под карантина Борисов, както и трима министри - министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на финансите Кирил Ананиев, министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева, както и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ.

В събота, след като даде 2 последователни отрицателни теста, карантината на премиера бе премахната. Въпреки това Борисов си наложи самоизолация в дома си.

Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни....

Публикувахте от Boyko Borissov в Неделя, 25 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


904
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари