Слави Трифонов повежда две листи на изборите, едната в София

В "Има такъв народ" ударно приемат заявления за членство
Обновена: 26 окт 2020 10:17 | 26 окт 2020 10:12, Камелия Цветанова
576
Слави Трифонов повежда две листи на изборите, едната в София
Снимка: Dnes.bg, архив

Председателят на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов най-вероятно ще бъде водач на две листи на предстоящите парламентарни избори. Това коментираха неофициално високопоставени представители на политическата формация пред "Труд".

Още по темата

Повод за решението е откриването на поредния офис на партията в Пловдив този уикенд точно срещу паметника на Съединението.

Очакванията са Слави Трифонов да бъде водач на листата на "Има такъв народ" в някои от избирателните райони в София, като традиционно терен за лидерските битки е 25 многомандатен избирателен район.

Но заради личния му рейтинг от партията настоявали да поеме водачеството на още една листа - Варна или Пловдив.

Самият Трифонов пък бил категоричен, че е редно да излезе за доверието на хората от родния му Плевен. Специално вътрешно социологическо проучване ще определи водачите на листи по региони.

Вече няма областен център, където от "Има такъв народ" да са без офис. Последните открити местни партийни централи са в Плевен, Бургас, Сливен, Кърджали и Пловдив.

"Навсякъде в страната има сериозен наплив за членове", коментираха пред "Труд" от офиса на партията в Сливен и Враца. Приемът става за около месец, коментираха още местни координатори.

Според приложението на Устава на партията в "Има такъв народ" ще се провежда вътрешнопартиен референдум за важните партийни теми, а гласуването може да става и електронно. Предложението, предмет на вътрешнопартийния референдум, е прието, ако в гласуването са участвали не по-малко от половината членове на "Има такъв народ" и ако с "да" са гласували повече от половината от участвалите в референдума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


576
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
428
12
 
26
 
! Отговори
тодор преди 3 години
некадърник едно семейство няма ,а държава му се иска да управлява.Видяла жабата,че коват вола и тя дигнала ногата!Глей си шоуто ОЖЕНИ СЕ създай поне две деца и тогава ела в политиката.В сегашният си вид си НУЛА не важиш!
427
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Силно се надявам да не гласувате за Слави, той е следващия спасител тип 'Бойко', единствено пионка в ръцете на кукловодите...
426
13
 
5
 
! Отговори
ОбяСНЯВАМ!!!! преди 3 години
За всички по-натурално интелЕгентни граждани от ГЕРБ ще обясня ситуацията с Гугъл.ГУГЕЛ няма как да приемат КАКВИТО И ДА СА УСЛОВИЯ предложени от ГЕРБ, по простата причина, че ГУГЕЛ не е БСП, нито е ДПС, нито е Христо Иванов.За Google, да отворят център в България, това означава да влязат във военно положение с европейска държава.Единствения начин това да стане е, ако ГЕРБ обещаят на ГУГЕЛ да им подарят държавата, наречена България.Това е единствената опция.
425
8
 
11
 
! Отговори
Delusional Tikva преди 3 години
"Томислав Дончев води преговорите с Google"XAXAXAXAXAXAXXAXAТУКА ВОДА НЯМА, ДЕТСКИ ГРАДИНИ НЯМА, РАБОТНА РЪКА НЯМА, КАКЪВ ГУГЪЛ БЕ?!??!?!Ако има българин, който иска да работи в ГУГЪЛ, то този българин не е в България от поне 5 години бе АБДАЛИИИИИИИИИИ!!!!ВИЕ АДЕКВАТНИ ЛИ СТЕ БЕ???? АКЪЛ ИМАТЕ ЛИ БЕ?????
424
14
 
9
 
! Отговори
Delusional Tikva преди 3 години
Тиквата е изпаднал в страшна заблуда... бил пратил Томислав Гьобелс да преговаря с Гугел да отваряли център тука... ХАХАХАХАХАХТо тука вода няма, нашия вика ГУГЕЛ ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАБАТАФ НЕШТАСТНИЦИТЕ!!!!!
423
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отделна листа на Учин Дол има ли?
422
24
 
9
 
! Отговори
Хммм.. преди 3 години
Слави мълчи, мълчи, вземе та каже нещо и получава коментари и лайкове, колкото новината за Кови на Боко Тиквата.Слави май доста добре знае къде се намира и как да се движи в дълбоките води? Надявам се да го прави за народа, както казва... защото аз ще дам гласа си за него.
421
20
 
2
 
! Отговори
Нана Гладуиш преди 3 години
До BobНе е верно. Слави познава политиката на царя добре.Има план как да не влезе в тоя сценарий. А той е - референдуми.И аз мисля, че ИТН ще са 1-ва политическа сила.
420
6
 
20
 
! Отговори
Bob преди 3 години
Не съм му фен, но постъпва умно като не се бута по протестите. Нищо чудно да стане първа политическа сила на изборите. Хората все се надяват някой да дойде и да ги спаси, сякаш е възможно това да стане за няколко години. Ще стане като с царя - след 4 години и неизпълнени обещания, никой няма да го иска вече.
419
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Потреса " протест" на заточениците в странство се катурна и да не е празно излезе старото предаване " ку ку " да ни напътства ,че 30 години деморализация бяха малко!Ай разкарай се ,бе.Сега ще чака цоциоложките агенции да му го вдигат ,а раята да реве" царят е гол"!,Ама,моля кретинизма ни идва в повече,
418
3
 
7
 
! Отговори
Станислав преди 3 години
Ам той нали не може да ходи все с инвалидна количка го разкарват. Трябва в НС да правят рампа за инвалиди сега заради него или ще се прави на луд да гласуват за него а той да отстъпи мястото си на следващите в листата.
417
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За някой, за когото никой не говорил, много интересно как всяка тема за трифонов събира гласове, все е едно е за Путин ...
416
0
 
3
 
! Отговори
Dino преди 3 години
Wrong way with wrohg person!
415
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
голяма *** ще влиза в парламента.
414
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма надежда.Последни сме по БВП.Послед сме по образование.Последни сме по продължителност наживота.Първи сме по корупция. Първи сме по отрицателен присъст.Първи сме по контрабанда.Обречена е тая държава.
413
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До не ги знамМхм ... И кво ще направиш па ти по въпроса? Или някой друг ще направи? Типично по нашенски - някой все да ни оправя мизерията. АХах! БУлгарин!
412
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все тая. България умира. Дали ще умре с 5 или с 10 години по-рано ...
411
7
 
12
 
! Отговори
не ги знам преди 3 години
не ги знам какви са тези, но ако целта им е да дърпат България в азиатското блато на Путин, от сега им казвам - няма да стане и ще има много много да съжаляват
410
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 460Изнасяй са ...
409
3
 
20
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Явно комунисти, чалгари, арменци, сестра Галева, Радан Г.за и още смет искат да овладеят България ! Хмммммм ! И как ще стане ?