Сашо Диков: Бойко може да подаде оставка всеки момент

Журналистът не изключва възможността Борисов да спечели отново изборите
Обновена: 31 окт 2020 17:22 | 31 окт 2020 15:07, Нели Христова
125
Сашо Диков: Бойко може да подаде оставка всеки момент
Снимка: БГНЕС

„В различните периоди от живота на един човек идват различни нагласи. При мен, в чисто професионален аспект, съм си надвил над всички професионални масрафи. Всякакви рейтинги съм чупил. Идва момент, в който искаш да дадеш нещо“. Това сподели пред БНТ журналистът Сашо Диков.


„Предаването на акциите на футболния клуб е полезно за „Левски“ дело. Никога не съм бил левскар, но винаги, когато мога да помогна, съм готов на това… Не съм взел и една стотинка нито от Цветан Василев, нито от Васил Божков. Затова мога да си правя, каквото поискам. По никакъв начин не съм зависим от тях“.

„Най-логично е да има избори през март. Прогнозата ми е и не изключвам възможността, че във всеки един момент Бойко може да подаде оставка, защото във всеки един момент може да се появи някакъв материал. Ами ако се появи видео как той спи и до него е отвореното чекмедже с пачките? Ако се появи, че в ливанска банка на негова сметка или на негови приближени лежат 50-100 милиона... Не изключвам възможността Бойко Борисов отново да спечели изборите. Друг е въпросът след това какво става... От едната страна е Бойко с неговите гафове, от другата страна е т.нар. „истинска опозиция“. А „идеологическите девственици“ Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов, може ли да сте толкова тъпи в политическите си заключения, че да не подкрепите Мая Манолова“.

Журналистът зададе и въпрос: Що за правосъдие имаме, когато главният обвиняем по знаковото дело „КТБ“ все още не разпитан, и не е разпитан Васил Божков, който е застанал с името си зад рекета, поискан от Борисов и Горанов за 67 милиона?


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
26
 
10
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
За голямо съжаление няма да подаде оставка, защото го поддържат ЕС И САЩ! На тях им трябват такива хора - послушни и алчни!
59
6
 
33
 
! Отговори
Ахааа преди 3 години
Още едно момче израсло покрай БКП и ДС.Ама много ги разбира това скиорче!
58
10
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слаб скиор, слаб журналист, платен несретник. Не го мисли баце, а теб какво ще те правим? Ами началнилат ти череп дето ти плаща да лаеш?
57
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Боко краде ама строи. Като се появи по-добър, който само да строи, ще гласувам за него, до тогава ........." а кога и как ще разбереш, че е по-добър?
56
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Куриера на черепа се обади
55
37
 
13
 
! Отговори
ПРАВОСЪДИЕ преди 3 години
МУТРРЕНСКО. МУТРА УПРАВЛЯВА, МУТРЕСИ ПРАВОРАЗДАВАТ !СКОРО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.ЧАК КАТО МУТРИТЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ .БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРИТЕ И МУТРЕСИТЕ !
54
9
 
45
 
! Отговори
Сашо Диков, преди 3 години
е 100% продукт на комунистическата система и неин заклет фен, а като журналист за нищо не става, беше лансиран по партийна линия от БКП, така че не слушайте несвързаните му брътвежи
53
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приказките за "масрафа", са много точни! Това става,когато си продажен и лицемерен! "Да напълня гушата" е другия синоним на "надвих си на масрафа".. Диков, Огнян Стефанов,а и онзи "клет" депутат от БСП, не могат да избягат от "сянката" на Божков, колкото и приказки да изговарят за необвързаност с Дубайската Шехерезада!
52
22
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Браво Морски, ти даде най-точно определение на групата подкрепяща управляващите. Едно време БКП управляваше държавата с 900000 члена. Сега сме по-малко. Достатъчни са 600000. Само да вметна, че смятам към управляващите и отпадъците на някогашното СДС. Сашо Диков със сигурност знае какви лна са.
51
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде пак разтега дъфката?
50
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винаги се бута там където са парите , а и професия няма. Кой ще му търси улугата на тоз
49
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може- неможе, всички не получили заслужената си присъда за ограбването и убиването на българските граждани в този живот да знаят че децата им, внуците им и любовниците им няма да си пълнят гушите за сметка на откраднатото. Ще има присъди и кой да плаща за бащите им тарикати
48
8
 
30
 
! Отговори
БЕН преди 3 години
ТОЗИ ДЪРТОФЕЛНИК СЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО.НИКОЙ НЕ МУ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ.
47
9
 
28
 
! Отговори
факт преди 3 години
сашко , с всеки един момент ставаш все по т***п ! от теб и куврвалезич няма по мазни и злобни !
46
8
 
24
 
! Отговори
Ама преди 3 години
Мноо злобен бе.. !
45
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диков меко казано не е добре с централата на къде си тръгнал с този багаж
44
10
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Мечтата на мръс ника.
43
28
 
20
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Реалистично вероятността тиквата пак да спечели е голяма, не защото има истинска подкрепа от народа, но защото броят на държавната администрация е огромен, броят на фирмите и заетите в тях лица, които са на пряко обсужване от всякакви видове процедури е многоброен.Гарант, че отново те ще печелят търгове и поръчки им дава самият тиквун. Е, има и процент незадоволеени лелки, които просто точат лиги и си представят как ги облажват с 200.
42
6
 
31
 
! Отговори
Ясно преди 3 години
На тая гивиндия без тапия. Защо го коментирате?
41
5
 
27
 
! Отговори
izh преди 3 години
Па прево си е скиорчето. Такива като него, дето знаят у кого са парите и кой плаща музиката ще са си вечни танциорки. Кога казачок, кога кючек - важни са доходите