Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно

Лидерът на БСП остава за лечение във ВМА
31 окт 2020 20:38, Петя Славова
125
Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно
Снимка: БГНЕС

Стабилно остава състоянието на лидера на БСП Корнелия Нинова, но тя остава за лечение във ВМА, съобщава Нова тв, позовавайки се на пресцентъра на социалистите.

Още по темата

Стана ясно, че на 29 октомври Нинова е дала положителен тест за коронавирус. Депутатите, които са били в пряк контакт с нея, както и екипът й са се самоизолирали.

От партията коментираха, че спазват всички предписания на РЗИ и предстоят тестове на контактните лица. Общо трима са заразените с COVID-19 от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
9
 
1
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Да напусне по-бързо,че Дупнишкио Фантомас да не я повреди !!!
75
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остави, че се варди в болница, ами се натрексе при "отвратителния" Мутафчийски във ВМА, когото левите наричаха и възпяваха Мангъров.Що не отиде сега при Мангъров да я лекува с чайчета и асперин?
74
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има и други болни политици но сега се вижда кой какъв е.може да е всякакъв но Бойко си е в къщи.А реално има кардиологични проблеми.Но иначе пак е виновен сигурно .А кака се варди в болница .Без особени проблеми.Евала како.всичко все още си е ЦК на БКП на Позитано.
73
2
 
20
 
! Отговори
Лечението преди 3 години
...с ремдесивир е 5 дни в болница и 6 флакона по 810лв. единия, значи = 4860лв. Това са джобни пари за приватизаторката Корни. Но за мен и за вас??? Дали? Защо всички политици са по - равни от другите?
72
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стабилно е,когато линията на кардиограмата е равна..
71
2
 
35
 
! Отговори
Катерина преди 3 години
Как не я е срам! Как не ви е срам, всички вас от т.нар. политическа класа!33-годишен човек си отиде, защото му отказаха прием в болница. Докога ще има равни и по-равни? Какво е състоянието на другарката Нинова - с дихателна недостатъчност ли е, че е хоспитализирана? Хората умират по къщите си, в медицинските заведения е пълен хаос, но да, за такива като Нинова места се намират.Гнус ме е от вас!
70
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялата тази пасмина левица или както там се наричат са свикнали и имат огромно желание някой да им "подгъзува" както викат македонците.Взема легло на крайно нуждаещи се но хич не и пука .Тя е с мотото аз и моите роби електората.Човек много повярвал в себе си .Нямаше толкова проблем с този вирус само ги плашел генерал премиер.Говори само за страх .А сега какво трепери за жалкия си животец и се насира от шубе в болницата.Вярно не знаем за състоянието в което се намира но фейса и показва че е ок
69
2
 
17
 
! Отговори
Този боклук преди 3 години
се изхвърля на бунището, или се пуска в канализацията.
68
1
 
21
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ЛЕКУВА СЕ ОТ СТРАХ ,БЕ ...!ШЕ И ОТСЛАБНЕ ТРЪТКАТА , АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА УМИРА ОТ СТРАХ!
67
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тя от кво се лекува като няма симптоми? Я я пращайте да си ходи у дома и да си чака появата на симптоми като нормалните хора!
66
1
 
17
 
! Отговори
ОТ КВО Е ПОРАСНАЛА преди 3 години
..ОТ ТРИКРАТНИЯ АНЕКС ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЦЕНАТА , КЪМ ПОКУПКАТА НА ТЕХНОИМПЕКСА ЛИ...??!!ЩО НЕ ДАРИ ПОНЕ НЕКОЙ ЛЕВ ОТ ТЕХНОИМПЕКСА НА ВМА....!!?ТАЯ , ВЕЩИЦА ГИ ПЛЮЕШЕ ....А , СЕГА ТЕ И СПАСЯВАТ ЖИВОТА!
65
0
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
Само политиците ли са " пораснали" спорид теб?? Аз мисля, че са се смалили като Човеци, понеже са доооооооста деградирали.
64
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО УМСТВЕНОТО СЪСТОЯНИЕ НА СОЦИАЛИСТА Е НЕСТАБИЛНО
63
0
 
18
 
! Отговори
до 34 преди 3 години
Аха, да, точно така. На президента на САЩ са му дали тестово лекарство... демек рискували са - ако президента на САЩ се гътне от хапчето - гътне се... Ти сериозно ли си вярваш в това??? Може и да е било тестово, но явно е дало резултати! Никой в щатите няма да си експерементира върху президента, смехурко!
62
1
 
28
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
Брех, чета коментарите и виждам как се излива народната любов към Корнелата.
61
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На всичкото отгоре за капак, Нинова с цялата си безочливост от март месец не спря да бълва змии и гущери срещу щаба и ген.Мутафчийски. Обидите са толкова много, че 1 седмица мога да пиша и няма да ги допиша.Та в общи линии нали генерала бил коремен хирург и нищо не разбирал от Ковид19!?Що сега при него търчат всички от Позитано 20 и Парламента?Как един от тях не потърси Мангърката?Що така, бе Курнииииии? Що копаеш под дъното? Ами един бъди човек! Изправи се и освободи леглото като си добре!Аман!
60
0
 
25
 
! Отговори
НАЛИ Е СТАБИЛНА ,БЕ. преди 3 години
КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ТЪРКАЛЯ ТЛЪСТИЯ *** ВЪВ ВМА??!!!ЯВНО , ТРЪТКАТА И ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ , ДА НЕ ФЪРЛИ ТОПА....!
59
3
 
35
 
! Отговори
ЗАЩО Е ВЪВ ВМА? преди 3 години
ЗАЩО ПРЕМИЕРА СЕ ЛЕКУВА У ДОМА ...А ТАЯ ЧЕРВЕНА ВЕЩИЦА СЕ ЛЕКУВА ВЪВ ВМА?!!МОЖЕ БИ ЗАЩОТО , КАТО ВСЕКИ КОМУНИСТ , СЕ СТРАХУВА ЗА ЖАЛКИЯ СИ ЖИВОТ !В ТАЗИ ПАРТИЯ -ВСИЧКИ СА СТРАХЛИВЦИ И АЛЧНИ НЕГОДНИЦИ!ГНУС МЕ Е ОТ ТЯХ!!!
58
0
 
24
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Що разкарват материала из общинските болници. Що не карат и харата от материала във ВМА а само богоизбраните. Чакаме кога ще стоварват материала при Мангъра. Нещо се покри гуруто на Корни за Ковида. Нещо не разчита на него като се разболя. Явно е гуру само за овците на партията.
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ме занимават с тоя партиен секретар? Какво изобщо ни интересува нейното здраве? Ако е болна да се оправя.