Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно

Лидерът на БСП остава за лечение във ВМА
31 окт 2020 20:38, Петя Славова
125
Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно
Снимка: БГНЕС

Стабилно остава състоянието на лидера на БСП Корнелия Нинова, но тя остава за лечение във ВМА, съобщава Нова тв, позовавайки се на пресцентъра на социалистите.

Още по темата

Стана ясно, че на 29 октомври Нинова е дала положителен тест за коронавирус. Депутатите, които са били в пряк контакт с нея, както и екипът й са се самоизолирали.

От партията коментираха, че спазват всички предписания на РЗИ и предстоят тестове на контактните лица. Общо трима са заразените с COVID-19 от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Колко да е тестово, щом Тръмп и Берлускони го ползваха и се излекуваха??? Тази думичка " тестово" е само за раята. Мислиш, че Тръмп и Берлускони ще пробват тестово лекарство?????? Блажени са вярващите.
35
1
 
23
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
Помагат маските, естествено.Това,че двама души тук пишат срещу тях не е критерий, човек да ги пренебрегва
34
4
 
25
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Корнелио чети кво пишат хората бе парц** и се засрами бре, била благодарила че мислели за нея КОЙ???? Дъщеря ти ? Хора имат нужда от това легло ***!!!!
33
4
 
18
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
"Състоянието на Корни е стабилно." *** е толкова стабилна, че и "марко" да и я опне нема да трепне!!!
32
1
 
10
 
! Отговори
ХИЧО преди 3 години
До кибик33 ЛОШИЯ КЪСМЕТ В БГ-ТО Е ПО РОЖДЕНИЕ--ДЕМЕК-РОДИЛ СЕ Е В БГ--ЛОШ КЪСМЕТ-
31
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като си тръгне К.урнели.йка от ВМА направете инвентаризация! Веднага! Може да си тръгне с леглото като едното нищо.Тя където мине, граби и не си поплюва. Вилици и лъжици, крушки, бойлера вижте дали е там! Крадливата сврака с двата крака може да приватизира и ВМА. Това е нейната специалност.Приватизация на работещи предприятия и болници.За два дена ще нареже на скрап ВМА и ще купи още един остров в Гърция.Ей, пуснете кучетата да пазят болницата!
30
4
 
16
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
Лекарството не е за избраните, драги ми смехурко. Лекарството е тестово, в САЩ има 4 работещи варианта (за разлика от лъжлива Русия, където има точно 0). Тези препарати се дават на стотици болни с тяхно съгласие. Разбира се, по-лесно достигат до известни личности и то отново с тяхно съгласие. Да кажем, че имам няколко познати в LA, които са излекувани с два различни препарата. Да, лекарство има и то още от м. април. Но се тества и няма как да се пусне масово. Само Россия си мечтае, че е пуснала.
29
2
 
33
 
! Отговори
кибик преди 3 години
А казват, че нямало свободни легла и хората обикалят по цяла нощ с линейката. Сигурно лъжат, ето гражданката е постъпила веднага, нищо може да не е в тежко състояние. Не като гражданина на 33 с лошият късмет.
28
1
 
22
 
! Отговори
ПРОФЕСОР ПРЪЦ преди 3 години
ЧЕ НЕ СА ЛИ И НАБИЛИ РУСКАТА ВАКСИНА?УЖ СВОИ ХОРА СА КПСС И БКП?
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко.
26
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корни чао, чао, чао, леглото във ВМА и ремдесивира, ще ти струват изборите! Нищо, важно е да сме живи и здрави!
25
2
 
22
 
! Отговори
Госпожа преди 3 години
Лъжа, плагиатство приомите на лъжец тръпидъмпи. Да напуска болницата и освободи легло за наистина нуждаещ се заразен, да иде при Мангъра да и бае и да я лекува с чайче.
24
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали си е дебела и дърта, притеснила се е, че е в рисковата група. Пък и короната налитала повече на крадливите.
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За политиците по цял свят има легла, има и скъпи лекарства. Аз за 10 месеца не съм чул за гътнал се от корона висш политик или ръководител! Берлускони на 84 със сумати заболявания го оправиха за 5 дни, бай Дончо Тръмпов за 3 дни... Лекарство има и това е абсолютен факт! Но е само за избраните, другите дето плащат като луди здравни осигуровки умират, чакайки по 4 часа линейка!
22
2
 
23
 
! Отговори
Гумичка за триене преди 3 години
Супички яде ли милата завила ли се добре??мангъров каза и аспирин да пие, и от новото лекарство да и давате ей калпазани!
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цялото НС трябва да се изолира, защото тя добре ги наплю от трибуната, след което си взе чантето и право във ВМА да я наблюдават и да я обгрижат с лекарството, което не е за всички! Тичайте пенсионери ако оживеете до март пак да гласувате за тази!
20
2
 
18
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
Изборите са и обречени не заради леглото във ВМА. Това е едно на ръка. Вярно е, че се издъни сега като се ползва с привилегии............ но мисълта ми е, че тя няма да спечели дори и да не беше се паркирала във ВМА с протекции.Толкова крадене и грабежи... Не е спряла от както беше на 28г. и купи Техноимпекс с парите от куфара с кредита на доверие.До сега не е върнала парите.Краде и докато спи.БСП фалирахха на 2 пъти държавата за 15г. с приватизацията и фалитите на банките.Няма кой да излъжат.
19
1
 
15
 
! Отговори
До 18 преди 3 години
Ремдесивир? Слага се само в болнични условия.
18
2
 
17
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Почакай с изборите.Не са я изписали още.Короната може да я повтори.Грипът може да се включи.Едва ли е влязла без симптоми в болницата.Доста високомерна беше. Вирус не я бил ловял.Сега ако се излекува ще говори срещу лекарите.Типично в нейн стил.
17
0
 
18
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
За много неща е прав Мангъра. Но само за едно НЕ е прав : МАСКИТЕ ИМАТ ЕФЕКТ И ПРЕДПАЗВАТ! ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО. От години нося маски заради работата си и още " не съм се прострелял в крака". На 62 съм.И не че това е на 100%. Но има полза!!!!