Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно

Лидерът на БСП остава за лечение във ВМА
31 окт 2020 20:38, Петя Славова
125
Състоянието на Корнелия Нинова остава стабилно
Снимка: БГНЕС

Стабилно остава състоянието на лидера на БСП Корнелия Нинова, но тя остава за лечение във ВМА, съобщава Нова тв, позовавайки се на пресцентъра на социалистите.

Още по темата

Стана ясно, че на 29 октомври Нинова е дала положителен тест за коронавирус. Депутатите, които са били в пряк контакт с нея, както и екипът й са се самоизолирали.

От партията коментираха, че спазват всички предписания на РЗИ и предстоят тестове на контактните лица. Общо трима са заразените с COVID-19 от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
3
 
! Отговори
САТАНА преди 3 години
Да ти дойде акъла !
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато бого избраните ги лекуват. Нас нормалните хора ни остават да умрем по улиците за нас места няма в болниците, лекарства също няма за нас. Иначе е без обидно грипче а. И децата може да се тъпчат в класните стаи. Това е геноциттттт.
94
0
 
10
 
! Отговори
Радой Ралин преди 3 години
" АБЕ моме КРУШАВЕЛКЕ ........що не ходи при МАНГЪРОВ ....200 лева да ти вземе.....без изобщо да му дреме ???...... - " ВМА на МУТАВЧИЙСКИ....си е много ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ " !....АБЕ моме КРУШАВЕЛКЕ.......скачаи бързо от кревата....че говорят за ПРЕВРАТА .......МИКОВ....ДЪРЕВА....МЕРДЖАНА.....стягат бързо пак " МАЙДАНА " !!!
93
0
 
6
 
! Отговори
Радой Ралин преди 3 години
" АБЕ моме КРУШАВЕЛКА........що се ПЛЬОСНА на кревата........за бабите от селата ?????? Баба Куна от КРУШОВИЦА.......ша те гони с ГЬОСТЕРИЦА" !!!
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
Жалко
91
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редовите българи поради липсата на легла издъхват по къщите си без лекарска помощ а тая където нищо и няма за всеки случай се излежава в ВМИ.
90
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
След като Баце се зарази,всички се юрнаха да го следват.Иначе ще излезе,че само той е герой.Впрочем май Радев изкара короната тайно през лятото.
89
3
 
8
 
! Отговори
До 65 преди 3 години
Не само Корнела се лекува там, а и Янаки заемаше легло.При положение,че са длъжни да се лекуват в Правителствена болница,защо заемат легло за обикновените хора или за военни,че Радев изпозарази армията.Да не би в Правителствена болница да няма Ковид отделение?
88
0
 
13
 
! Отговори
До 86 преди 3 години
Оптимист си, ако мислиш,че тая ще се бръкне, да си плати лечението.Ти го плащаш от солидарност.
87
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 95 Какво искаш да кажеш. Корнера да не яде и месо ли?
86
3
 
0
 
! Отговори
До 97 преди 3 години
Не е ,, добре,, , а е стабилна.Може да означава много неща.Че няма температура.Че температурата й стабилно е 38 градуса.Че не е на лечение с кислород.Че лечението с кислород няма да се отмени..Стабилно.,,Корабът потъва. Вода има за всички.,,
85
1
 
7
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
Защото явно не е добре.И ако това е така, успешно е разпространила вируса в Парламента, на протеста и сред привържениците си.
84
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иначе можете още малко да натиснете, гербави!Струва ми се, че не давате всичко от себе си!Още можете!
83
2
 
17
 
! Отговори
Тони Димитрова преди 3 години
Защо като е добре не си е в къщи, а заема мястото на тежко болни пациенти.
82
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо другарката е в болница а не на домашно лечение като всички нормални бьлгари ,след като е добре - ако се появи някои тежко болен ще го оставим да умира вьв кьщи ли Мразя герб но и тия са сьщите ...
81
4
 
14
 
! Отговори
Smile преди 3 години
Въобще има ли някой който се интресува от състоянието тая крадлива карантия.
80
13
 
1
 
! Отговори
до 93 от славянин преди 3 години
Аз от 27 години и аспирин не ползвам, лекувам се само с билков чай, джинджифил, лимонов сок, прополисова тинктура и ци-гун! Карал съм грип по две седмици с температура и с всички останали симптоми на грипа включително и затруднено дишане! Не съм слагал хапче в устата си, за инжекция да не говорим, ползвал съм само горепосочените средства! Сега ноември ще направя 27 години откакто живея така! Забравих да спомена, че оттогава приключих и с яденето на месо! Лечението е нас самите, не извън нас!
79
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров препоръчва един аспирин на ден за всички болни от Ковид и много течности. Нинова защо се е записала в болницата на идеологически враг, че а не си пие аспирин вкъщи?
78
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е ,че за нея има място в болница е на лице изводите си направете вие.
77
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ежко жежко към Турция като имате проблем щом смятате че тук повреждат.Идея си нямате изобщо кой и какво прави Генерал Мутафчиев и че е един от малкото в Европа умеещи да "Зглобят " човек на части и да оцелее.Ходете и при Мангъров.Да черпи с чай против вируса.