Помогнахме на Македония, а ни обиждат на фашисти

Каракачанов: Над 300 души от МО са с COVID-19
2 ное 2020 09:50, Нели Христова
86
Помогнахме на Македония, а ни обиждат на фашисти
Снимка: БГНЕС

Не прави чест на македонските власти да говорят неверни неща за нас в Брюксел. Няма как с подобно тропане по масата да влязат в ЕС.

От Северна Македония искаме да няма фалшификация на българската история и да спрат антибългарските внушения. Помогнахме им финансово и с оръжия, а получаваме обиди, че сме окупатори и фашисти. Не се спазва договорът за добросъседство, каза по bTV вицепремиерът Красимир Каракачанов за предупреждението към съседите, че можем да спрем членството им в ЕС.

Над 300 души от Министерството на отбраната са с коронавирус, разкри още той.

Каракачанов беше под карантина заради контактите си със заразения ген. Димитър Петров.

Лично ген. Мутафчийски го посъветвал да се изолира, въпреки че не е бил болен. Вицепремиерът обясни още, че учението на Сухоземните войски, което се проведе преди 2 седмици няма как да не се случи, защото е подготвяно половин година и такова не е имало от 18 г.

"Министерството на отбраната може да се включи в кризата с коронавируса с полеви болници, но още не е дошло време за това. Ако се наложи - има хотели, с които можем да помогнем", каза Красимир Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Макетата по скоро ще прегърнат албанците,отколкото нас.Прав им път,крива им пътека.*** ли те майко македонско,защо ни гураш у гърбину.
50
2
 
13
 
! Отговори
Саше Великиот преди 3 години
Македонците са диви татари и бесни варвари. Шумна сбирщина от нискоинтелигентни азиатски крадци с дръпнати очи. Те нямат място в ЕС, тъй като не принадлежат към европейската раса. В Европа жълточерни косоглази монглоиди НЕ приемаме.
49
4
 
16
 
! Отговори
УМЕН преди 3 години
Мъчително и болезнено ще е завръщането на мъкедонците към българската им същност. Но такава е съдбата на всеки предател, родоотстъпник и отцепродавец.
48
1
 
14
 
! Отговори
Отговор преди 3 години
Повече нито една балканска държава няма да влезе в ЕС без наше разрешение. Точка.
47
1
 
16
 
! Отговори
Гюбри Педалкоски преди 3 години
Ке я гледувате европската уния през крив макарон, братя фиромистански татаре. От напрегуванйе ке ви се доизопнат очите и хептен на монголе ке замязате.
46
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Неделчо Миленкоскии двадесет пъти да напишеш думата вето с огромни букви,това няма да реши проблема...всички много добре знаем,че сърбия ще влезе в ес преди македония и това е плана на гърция а не вашия...в този смисъл вашето ВЕТО се обезмисля...ако искаме да има мир на балканите то трябва да унищожим двата руски проекта за контрол на балканите-сърбия и българия!
45
0
 
6
 
! Отговори
Чингиз Мъкедонецо преди 3 години
Европо, Европо, земльо мънкейдонска оти си тако далече от нас бедните, но силно прости антички гюбрейедещи татаромонголи?
44
2
 
4
 
! Отговори
Че то МО е преди 3 години
с по голяма численост от войската ни!? 300 човека си мачкат задниците, затова този толуп се е наклал като прасе!
43
2
 
5
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 3 години
Единственият малък шанс Мънкидония да види ЕС е да признае че е отцепила се от България сепаратиска област и чрез кримски референдум да поиска анекс. Тогава евентуално може и да разгледаме молбата им за членство.
42
2
 
7
 
! Отговори
Неделчо Миленкоски преди 3 години
Само ВЕТО! АМА ДЕБЕЛО, ЧЕТВЪРТИТО И БЕЗ ВАЗЕЛИН! МОЩНО ЦЯЛОТО ВЪТРЕ, СУХО СУХО СУХО. ВЕТО ДО ДУПКА И ВЪВ ВСЯКА ДУПКА. ВЕТО ДОКАТО МИЛЕНКО НЕДЕЛКОВСКИ НЕ ИЗРЕЦИТИРА АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ В ЦЕНТЪРА НА СКОПИЕ КАЧЕН НА СТАТУЯТА С КОНЯ!
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВЕТО!
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Епа правил си тука, ама па маке бил е бyлгарин и тогава!
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименбългария е геополитическо недоразумение на русия...някои руски историци смятат за огромна грешка създаването на постотоманска българия вследствие на руско-турската освободителна война...
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Македонско девойчеееее ааааа ААА ааа ааааААААА аааааааааа ААА аааИ само това чувам, като някой ми приказва за македония.
37
6
 
3
 
! Отговори
Change my mind преди 3 години
Българин = македонец!
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние сами не си признаваме историята, яростно отричайки тракийския си произход и упорито искащи да се изкараме някакви чергари от азиатските степи, пък се сърдим и подиграваме на македонците. Те поне не са си забравили произхода, колкото и да го преекспонират понякога.
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Хей, ***!- Е па не сме па!
34
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименняма по-големи сърбомани от българите...сърбоманията е дълбоко вкоренена в съзнанието и народопсихологията на българина.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименгорката жена как ли търпи такова туловище вкъщи...пърдящо,скимтящо,вонящо...че и мрънкащо!
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То сега е много хубаво в Сърбия. И Косово дето викат че е Сърбия повече е било българско владение отколкото сръбско. Кучето скача според тоягата, щом не става с добро нека постоят като сиво петно на картата макетата, за да имат време да осмислят какви са били.