Помогнахме на Македония, а ни обиждат на фашисти

Каракачанов: Над 300 души от МО са с COVID-19
2 ное 2020 09:50, Нели Христова
86
Помогнахме на Македония, а ни обиждат на фашисти
Снимка: БГНЕС

Не прави чест на македонските власти да говорят неверни неща за нас в Брюксел. Няма как с подобно тропане по масата да влязат в ЕС.

От Северна Македония искаме да няма фалшификация на българската история и да спрат антибългарските внушения. Помогнахме им финансово и с оръжия, а получаваме обиди, че сме окупатори и фашисти. Не се спазва договорът за добросъседство, каза по bTV вицепремиерът Красимир Каракачанов за предупреждението към съседите, че можем да спрем членството им в ЕС.

Над 300 души от Министерството на отбраната са с коронавирус, разкри още той.

Каракачанов беше под карантина заради контактите си със заразения ген. Димитър Петров.

Лично ген. Мутафчийски го посъветвал да се изолира, въпреки че не е бил болен. Вицепремиерът обясни още, че учението на Сухоземните войски, което се проведе преди 2 седмици няма как да не се случи, защото е подготвяно половин година и такова не е имало от 18 г.

"Министерството на отбраната може да се включи в кризата с коронавируса с полеви болници, но още не е дошло време за това. Ако се наложи - има хотели, с които можем да помогнем", каза Красимир Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичкото зло идва от Сърбия! Защо те не са фашисти и окупатори а ние сме? Редно ли е да ги подкрепяме за ЕС. След като цялото ръководство на Македония е от сръбски кадри.
70
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никакви антифашисти не е имало в България и Македония, а само Коминтерновски Комунисти подчинени на Москва. Преди Хитлер да нападне СССР, комунистите много години му се радвали, защото партията му е била (национал)-СОЦИАЛИСТИЧЕСКА. Чак когато Хитлер тръгнал към Москва, комунистите се сетили, че са антифашисти и антихитлеристи. Фашизъм и комунизъм са едно и също нещо, а последното още не си е тръгнало от Македония.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи, казуват самите вардарци, че на татарски диалект говорат... и на татарска азбука пишат!
68
6
 
2
 
! Отговори
бацо преди 3 години
Ами не ви уважават вас щото знаят , че сте калинки, дупедавци и крадци.
67
3
 
0
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Много ясно че един милиционер към дс ще се обиди на фашист :)
66
2
 
5
 
! Отговори
до аре бегай бе преди 3 години
Другари неграмотни комунисти,фашизъм е имало само в една държава-Италия.По това време в България си е съществувала нормална буржуазна демокрация,след изборите от 1939 г. в праламента е имало 9 партии и е управлявала коалиция от 4.Вярно че комунистическата партия е била забранена,заради тероризъм и национално предателство.
65
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
Всички баталии с тъй наречените македонци ще приключат след около 20-25 г.Албанците са млада нация,имат огромна раждаемост и след едно поколение ще са над 50% в тази измислена от сърбите държавица.Албанците много добре знаят кои са и какви са ,единни са ще вземат властта и мощен шут ще бият на макетата,точно както изритаха сърбите от Косово.А ке лешите от вардарско ще разберат,че който не целува лице,целува зад ник.
64
1
 
4
 
! Отговори
Димитър Георгиев преди 3 години
Мехмедчо прав си .Македонската наука и култура са 1 в света,без конкуренция.И ние и особенно гърците страшно много им завиждаме.Ей на гърците им откраднаха Александър и Филип Македонски,цялата им "античка" история откраднаха.Цели няколко хилядолетия.Кофти византийци,начи.Сега ние ще им откраднем и останалото,и ще си останат по голото си ду.*** щото друго нито са имали нито имат.
63
10
 
4
 
! Отговори
Мехмед преди 3 години
Не мога да разбера, защо българите толкова много завиждат на македонската история и култура. Македонската цивилизация и език са едни от най-старите в Европа.
62
4
 
2
 
! Отговори
Защо преди 3 години
Защо не напишат каква е истинската причина. Дали наистина спора е исторически или економически. Да кажат кой, какви интереси защитава. Историческия спор не би трябвало да има общо с членство в ЕС. Тук има отново нещо гнило, което иска да раздели Македония и България. Единия предател е Каракачанов, трябва да разберем кой е от страна на македонците. Винаги парите са виновни. Пак нечии интереси се защитават. Те за съжаление не са интересите на България.
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос с още по-намалена трудност поради ограниченото съдържание на сиво вещество при комунисти и македонисти КЪДЕ В ЕВРОПА Е ИМАЛО ФАШИЗЪМ??Още един лесен въпрос КАК Е ЦЯЛОТО ИМЕ НА Хитлеровата партия и фашист ли е Хитлер или националСОЦИАЛИСТ??Трети много лесен въпрос КАК СА СЕ НАРИЧАЛИ ПОМЕЖДУ СИ ЧЛЕНОВЕТЕ и СИМПАТИЗАНТИТЕ НА Хитлеровата партия??Айде дрОгари чекам оДговор!!
60
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България ДО 1944 ГОДИНА НЕ Е ИМАЛО ФАШИСТИ червени чу..ри,ФАШИЗМЪТ И КОНЦАЛАГЕРИТЕ ИДВАТ С НАРОДНАТА ВЛАСТ!!Що се отнася до зомбистанците,стига вече обяснения ВЕТО и ТОЧКА!На един рецидивист като му се караш и му помагаш да се превъзпитатой става все по=нагъл,затова му биеш два шута в муцуната и го КАРАНТИНИРАШ в затвора,в случая ВЕТО!Как може 30 години да се допусне такова гаврене с българската история,народ и държава и да се унижават нормални учени да водят спор.с гнусни фалшификатори!!
59
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпрос с намалена трудност:Как се нарича човек и власт, която е преследвала и убивала антифашисти?
58
5
 
2
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Българите нещо бъркаме историята с пропагандата.
57
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фашисти са били, но окупатори - не.Фашист не народност.Фашистите обявиха война на САЩ и Великобритания, сключиха съюз с фашистите Мусолини и Хитлер.Фашистите приеха антиеврейски закони, преследваха антифашистите в България, рязаха и пребиваха антифашисти.ВМРО е била забранявана от Царство България като терористична организация. Макетата от ВМРО забравят историята.
56
5
 
5
 
! Отговори
Ganjo преди 3 години
Ами какви сме били Втората световна война ,когато сме заедно с Хитлер и Мусолини? Когато окупираме северна Гърция и по време на Драмското въстание избиваме над 3 000 гърци. След като губим войната даваме репарации на Гърция земите на бежанците към България и Македония.Освобождаваме територията за маджирите от Мала азиа,които турците изгонват.Дават им на момента къщите на бежанците,и това е истината.Каракачанов може да си дрънка глупости колкото си иска.
55
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахахахах тези се показаха че са чисти българи. Нагли, ниско интелигентни, злобни абе какво да кажа, качества които са присъщи на българската нация. Еми българи сте си , няма 2 мнения по въпроса.
54
2
 
12
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Да ви пита човек защо им помагате на тия мекерета ! То се помага, когато се вижда човек насреща !
53
5
 
8
 
! Отговори
Прецака Зайо Юнака преди 3 години
Това че г-н Зоран Заев превъзхожда г-н Бойко Борисов на полето на дипломацията е очевидно и за първокласник. В този смисъл не е изненада, че България претърпя дипломатическо поражение от югозападната си съседка, подписвайки договора за добросъседство при сегашните му условия. Изненадващо и обидно за България не е това, че г-н Заев тотално надигра г-н Борисов в дипломатическия дуел, а това, че направи за смях не само българския премиер, но и България като държава.
52
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обиждат те когато се обиждаш. Ако на един слон кажа, че е слон, едва ли ще се обиди. Иначе казано, пет пари не давам какво мрънкат някакви си там ............. до Вардар. Те доскоро мрънкаха, че са потомци на Александър Македонски. Сега нещо друго мрънкат. Утре ще се изкарат наследници на джедаите.... Да се спасяват далече.