ВМРО: Терорът в Европа е война на цивилизациите и религиите

Либералният модел се провали, се чете в позиция на войводите
90
ВМРО: Терорът в Европа е война на цивилизациите и религиите
Снимка: БГНЕС

Радикалният ислям трябва да се криминализира и това трябва да стане в кратки срокове. Строги мерки и контрол – това е начинът да защитим България. Това се чете в позиция на ВМРО във връзка с терористичната атака във Виена.

"Когато ние от ВМРО говорехме, че безразборното пропускане на мигранти и опитите за тяхната интеграция в ЕС са прибързани и недообмислени действия, бяхме обвинени в краен национализъм. Даже някои либерални кръгове ни посочиха като фашисти. А какво става днес?", питат войводите.

Още по темата
Според тях днес държава след държава "пада жертва на действията на отрочетата от първата вълна мигранти, които се оказаха гробокопачите на Европа".

"Атентат след атентат. Дори Виена – културната столица на Европа, която беше пощадена довчера, днес вече е поругана. Преди няколко дни отново в Ница беше направено показно покушение. Бяха клани християни в църквата „Нотр дам“ от радикализиран бежанец – мюсюлманин. Примерите вече станаха десетки и даже не си струва да бъдат изброявани. Това се превърна в ежедневие в европейските градове. И защо?", се чете в позицията на ВМРО.

Според националистите лицемерието на европейските лидери е довела Европа до тази "кота нула".

"Допреди няколко месеца Меркел и Макрон се снимаха с млади африканци, алжирци и мароканци, които бяха представяни не като икономически, а като хуманитарни мигранти. Здрави и прави мъже на по 18, 19, 20 години, идващи в Европа с една-едничка цел – религиозна инвазия и религиозно надмощие. Меркел и Макрон ги гушкаха и целуваха и се снимаха с тях. А сега водят вербална битка с тероризма. Твърде закъсняло и твърде лицемерно. Духът от бутилката е пуснат за съжаление!", смятат от ВМРО.

От партията дават оценка, че интеграцията на мигрантите в Европа официално се провали.

"Европа си отгледа поколение псевдоевропейци, което ще я затрие, ако не се предприемат сериозни мерки. Ето защо ние от ВМРО за пореден път заявяваме категоричната си позиция, че бъдещето на ЕС трябва да е като Европа на отечествата и нациите. Не Европа на извратения неолиберализъм", смятат войводите.

Те подчертават, че културата и ценностите на едно общество се градят върху здравите устои на традициите, ценностите и морала, доказали се през вековете.

"Тук, в България, тези ценности, морал и традиции са здраво стъпили на източноправославната религия и култура. Тук няма място за извратени либерални разбирания за толерантност, мултикултурни ценности и изкривено междурелигиозно разбирателство. И за пореден път ние от ВМРО заявяваме, че за нас Европа е люлката на съвременната цивилизация. За нас християнството е и трябва да остане водеща и моралополагаща религия на Стария континент. И всякакви опити да ни се натрапват религиозно, етнически и сексуално различни общности от традиционните за основната в континента религия и диаспора, а и за националната ни идентичност е недопустимо", се чете в позицията на ВМРО.

От партията подчертават, че България е пример за религиозна и етническа толерантност и у нас християни и мюсюлмани живеят в мир.

"Поради всички тези причини ние заявяваме категорично, че точно днес и сега е моментът всеки политик, всяко правителство в рамките на ЕС да заяви своята категоричност в борбата с радикализма и да се откаже от лицемерието по отношение на измислената "нова" толерантност", заявяват още от ВМРО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
2
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
До не мисля..патриотеСтига оправдания. Тия, дето гладуват, само се размножават като мишки и лежат под баобаба. "Бедните" държави от десетилетия живеят на издръжката и хуманитарните помощи на "оядения" цивилизован свят. Длъжни ли сме да ги храним, докато те ни тероризират? Да не сме ги осиновили тия подобия на хора?
63
1
 
2
 
! Отговори
Ами ти бе преди 3 години
Аве Шкембе войвода, а ти забрави ли кога продаваше паспортите именно на такива терористи, а? И кво ся-искаш да ни намекнеш-добре, че купихме самолетите, та да ни пазят от терористите ,щот те ще имат страх, че имаме самолети! Ти, заедно с фигуранта,Копейкин,***,серГей и т.н. достатъчно тероризирате народа вече 30 години!
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пари, пари. И ресурси - това са причините за всички войни... Тероризмът е вид война. По-страшна от останалите, защото няма фронтове. Има само един невидим враг, който всява страх. Кой се възползва от този страх, е реторичен въпрос.Разделяй и владей.
61
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно вярно! И още, религии които застрашават живота на хората трябва да се забранят!
60
8
 
3
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
А терора на ВМРО в България е война срещу България.
59
8
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Терорът го започнаха западните колониалисти.
58
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ислям има терор.
57
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО са ояден, заслепени от властта, недостойни хорица. Всяко тяхно изказване е с цел да останат на власт и нищо друго. Срам ме е от тях и от дeбeлия им лидер. Странят от избирателите си, само за ядене и пари мислят.
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяка държава трябва да наблюдава съмнителните лица.Особено, пуснатите от затвора.Провинилите се в сериозни престъпления, да бъдат върнати в държавите, от които идват.
55
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СветозарМодче, няма как да те разберем :) Един път така, другия път въртите дупето на другаде, досущ като ВМРО :)))
54
1
 
8
 
! Отговори
Сорос Куманистина преди 3 години
Нема се плашите,Меркел е поръчала в Китай още няколко милиона ПЛЮШЕНИ МЕЧЕТА!
53
0
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 3 години
Тук нормален е само един.
52
2
 
11
 
! Отговори
До 65 преди 3 години
Всъщност, дори не точно религиите са виновни, а ПОЛИТИЧЕСКОТО ИМ ИЗПОЛЗВАНЕ ОТ АЛЧНИ И ЕГОИСТИЧНИ ПОЛИТИЦИ, ЖЕЛАЕЩИ ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА. Затова УПОТРЕБЯВАТ Религиите с политическа цел - както християнството, особено в по- стари времена, така и ислямът.
51
2
 
12
 
! Отговори
SS преди 3 години
От много либерастия джендърска Европа (ЕС) сама си пусна отровна змия в пазвата.Но едно е безпорен факт.Мултикултурализмът и либерализма се сринаха като пясъчна кула.Едва ли има трезвомислещ човек който да вярва на подобни глупости.Въпрос на време е ЕС да се разпадне.
50
5
 
15
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Коментарите в темата явно ги пишат или мюсюлмани, или активисти на Български Хелзинкски Комитет. Ако ги пишат нормални хора, да ги питам - с кое не сте съгласни от казаното от ВМРО ?
49
1
 
2
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
Ти къф си бе? Смени дилъра. Даваш на късо!
48
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не се е променило, просто залъгват хората с друго, но не бива да губиш надежда, ша са упраим :))
47
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
2000 години религиите са определяли войната между хората, явно нищо не се е променило от тогава... *** матриал и това е...
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е война, просто ги приемат и отглеждат, докато лошия див българин им работи като роб, но съдба, да си от цветните сега :))
45
6
 
4
 
! Отговори
До 56 преди 3 години
Религиите са причина за много смърт сред хората. Религиите вече са АТАВИЗЪМ. Изиграли са ролята си. Трябва да дойде най- важната "религия", която се нарича Любов и Добронамереност между всички Човеци. Друго спасение няма. Бог = Любов. Виж омразата колко много души е унищожила.