Борисов: Полицаите заедно с лекарите са нашата най-силна опора

Премиерът с благодарности към полицаите на професионалния им празник
8 ное 2020 09:26, Елка Василева
188
Борисов: Полицаите заедно с лекарите са нашата най-силна опора
Снимка: архив, БГНЕС

Благодаря на полицаите, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора. Това написа министър-председателят Бойко Борисов в профила си във Facebook по повод Архангеловден.

„На професионалния празник на полицаите искам да им благодаря, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора. Преживяха и изтърпяха много. Винаги бяха на първа линия срещу вируса, където рискът е най-голям. Далеч от дома и семейството. Но дори и за миг не отстъпиха. Дори когато бяха атакувани от провокатори“, посочи премиерът.

Още по темата

„Пожелавам им здраве и сили, за да продължим заедно да се борим срещу престъпността и контрабандата. Полицаите имат моето огромно уважение и ангажимент непрекъснато да подобряваме условията им за работа.
На Архангеловден празнуват и много именици. Бъдете здрави и благословени!“, допълни Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато си мутра е нормално полицаите да са ти най-близки по манталитет. Трудно е в такъв случай да откриеш близост с математици и цигулари.
113
1
 
18
 
! Отговори
разсмя ме преди 3 години
Ей, веднъж да не излъже :)Лекарите да го дондуркат и да гласят ковид статистиката, а полицаите да го пазят от народната "любов".
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията - биещото сърце на партията
111
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубавото на полицейските заплати е, че е много лесно да си ги подкупи човек...Аз има приятел, бившо дилър че, който така стана полицай. Знаеше хората, обещаха му сериозна пари, изкара кадвмията и днес е бил с пара.
110
3
 
16
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Ко става Тикво? по време на пандемията взимате по 700 лева, болния да бъде приет в Болницата, как така? Ви гробисти не за Затвор, за Газова Камера. Подла крадлива Система имаш, друго не можете да правите.
109
1
 
1
 
! Отговори
42 преди 3 години
Предният коментар е за 117.
108
2
 
16
 
! Отговори
42 преди 3 години
До 120Ти си за Карлуково, бе.Управлението на Борисов е пир за масовата простотия.Освен кражбите на еврофондове се изцеждат и последните сили на способните и обичащи България хора, в пряк и преносен смисъл.Лошото е, че и масовото ниво на интелект у българите спадна и затова профан като Борисов и антуража му лесно намират естествената си среда, което обаче не означава, че средата е нормална. Просто съществуват от деградацията и обезсилването на нашия народ в последните 30г.
107
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ако ги оставиш майките, дето им дадоха по 1200 лева помощи и те все не са доволни, в центъра камък върху камък читав нямаше да остане.За трошачите на коли да не говоримКкво постигнаха левите с всичките си напъни? Една идея как да се променят нещата нямаха. Взимаха си паричките от Божков и хвърляха храна.Нито акъл нито мисъл.
106
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойкича здраво им се изхожда в устенцата на всички тарикати,мързеливци,бивши грабители от властта и всякакви твари без мозък.Вият на умряло и се чудят какъв компромат да извадят срещу него,за да докопат власт,да внедрят хора по институции и да набарат евросредствата.Само че народа вижда и усеща реалността и факта,че вървим нагоре и колкото и да е взискателен и критичен на приказки,пред урните проявява здрав разум и избира текущата сигурност пред мнимите ,безлични и явно неприемливи алтернативи !
105
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА ЖИВЕЯТ ОГРАНИТЕ НА НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ-ЕДИНСТВЕНАТА ОПОРА НА БИБИ КЮЛЧЕТО.....
104
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99- ДА ПРОДЪЛЖА- БЛАГОДАРИМ НА БСП ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ, ЧЕ НАПРАВИ ТАКА ДА СЕ ГНУСЯ ВСЕКИ ПЪТ ЩОМ ЧУЯ ЗА ТЯХ- ПОДАРЯВАТ КРУПНИ ЗАВОДИ И ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА 1 ДЛ, ФАЛИРАТ 15 БАНКИ И РАЗГРАБВАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, ПРАВЯТ МИН ЗАПЛАТА 5500ЛВ- БНБ- 1 ДЛ НА 13. 2.1997Г- 1 ДЛ- 2965ЛВ- МИН ЗАПЛАТА СЕ ОКАЗВА 1.8ДЛ, СРЕДНА 3/5 ДЛ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2000%- ЗНАЕМ КАК МОГАТ- ЗНАЕМ ЧЕ АКО ГИ ИЗБЕРЕМ ПАК ЩЕ НИ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО КАТО С КТБ- КРАДЕЦ МУСТАКОВ ПУЛИ ОЧЕРИ И РЕВЕ ЧЕ Е НАТОПЕН И НЕВИНЕН...
103
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставете човека, подготвя си джипката за зимата. Гуми антифриз, течност за чистачките. Май и масло, ще сменя...
102
3
 
10
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
Сервитьорките на Боеко са му ценни само на него. Нито пазят хората от престъпниците нито са полезни с каквото и да е било за народа. Отдено освен да бият хората за друго не стават. Слуги на властта. Но ще дойде време армията ще Везстане от пепелта и тогава ще изметем всички ушави !!!
101
20
 
4
 
! Отговори
555 преди 3 години
Бойко е единственият премиер , който направи много добрини за България и за българите . Не искам да изреждам всичко , което е направил , защото трябва да си слепок за да не го видиш , или яко обработен и зомбиран за да не го признаеш . Бил мутра и диктатор , да ама мутрите и диктаторите бият яко и убиват , а не знам нито един протестър със счупени кокали , или не дай боже убит . Бил простоват - много се лъжете , точно си е на мястото за това което върши .
100
4
 
23
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Абе тоз разпасан и криминалнообвързан бaшибозук каква полиция е бе Тикво?Армия от добреплатени мутри от които нищо не става!Уволнение до последното копито и на мястото им трябва да се направи истинска полиция както е в нормалните държави!
99
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама не беше ли Бай дън нашата най-силна опора, преди час беше така, защо се наложи така бързо смяна на ориентацията. Относно благодарностите за тях се знае че не греят, стомах не пълнят и не водят до щастлив и дълъг живот особено сред ковид заразени.
98
20
 
5
 
! Отговори
Очевидец преди 3 години
Комунистите газ пикаят, че превратът срещу Борисов не успя и не можеха да се намърдат във властта.Не стана сплюене по форумите, не стана с платени протести от Дубай, не стана и с Велики народни въстания организирани от л умпени и градски хулигани.Успех на правителството на Бойко Борисов и дано да управлява поне още четири мандата!
97
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"масово децата се нуждаят от частни уроци което при бай тошо беше рядко срещано явлениец" Един няма, де да е научил английски от гимназията брааааа
96
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикваТова с чекмеджето беше Фотошоп, не си разбрал.
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До!Ами гледал е за Сталин филмче. Оня изтрепал лекарите и нямало кой да го лекува.