БСП поиска: Държавата да плаща тестовете за COVID на всички

Нужни били болници само за коронавирус, за да се пазят лекарите
66
БСП поиска: Държавата да плаща тестовете за COVID на всички
Снимка: БГНЕС

Тестовете за COVID-19 да се поемат от държавата за всички, а не само за определени пациенти, поиска Георги Михайлов в декларация на ПГ на БСП.

Освен това социалистите смятат, че е нужно да бъдат определени болници, в които да се лекуват само болни от коронавирус пациенти.

Според тях разкриването на COVID отделения във всяка болница, създава реални условия да бъдат заразени все повече лекари и сестри.

Левите призоваха и да се проведе сериозна мащабна разяснителна кампания, която да представи реалните параметри на инфекцията.

"А не да се говори за лечение, което не е ефективно, да се огласяват данни за починали, които не са верни. Създава се изкуствена паника и сега ние берем плодовете на тази паника, ако това не стане, нещата ще се задълбочат“, отсече Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
1
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Един съгласен: Кадърни хора винаги могат да се намерят. Ето Китай - уж са комунисти, а са втората икономическа сила в света, и вече дишат във врата на САЩ. А Дън Сяо Пин беше казал "Не е важно, дали котката е черна или сива - важно е да лови мишки".Бойко и ГЕРБ вече ги видяхме. Трети мандат, а все сме на опашката на ЕС, най-бедната и корумпирана държава. Време е за промяна.
50
1
 
2
 
! Отговори
Един съгласен преди 3 години
Много си заблуден, брат. Кадърен комунист няма. То и Костов уж беше такъв, яхнал гребена на вълната. Обаче нашите родители умряха, вервайки Му...
49
4
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Мутрите са неспособни да направят нищо полезно освен едно - да подадат оставка и да се махат, за да дойдат кадърни хора, които да се справят с епидемията.
48
3
 
2
 
! Отговори
Не са евтини преди 3 години
За тестове се плаща по сто лева, че и отгоре. А имаме над милион пенсионери с пенсия под прага на бедност. Не трябва ли наистина да се направят тестовете безплатни за да могат и те да си ги позволят. Или е лошо, защото от БСП го предлагат?
47
2
 
4
 
! Отговори
ДА ИЗБЕРЕМ БСП преди 3 години
ЕЙ СЕГА МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ БСП ДА УПРАВЛЯВАТ ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕСТОВЕТЕ ЗА ВСИЧКИ БЕЗПЛАТНИ, ЩЕ УВЕЛИЧАТ ПЕНСИИ - МИНИМАЛНИТЕ ЩЕЛИ ДА СТАНАТ 600ЛВ И ЗАПЛАТИ МИН ЗАПЛАТА ОБЕЩАВАТ ДА Е ПОНЕ 1000ЛВ, ЗАЩОТО ТЕ ЗАЩИТАВАТ БЕДНИТЕ, ВЪЗРАСТНИТЕ И БОЛНИТЕ.
46
4
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Абе плебей и к'во от това ? То затова няма лекари у болниците. Всички са на баце у спалнята.
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много правилно казват-да се плащат маските от субсидиите на ком.........те. Това са също бюджетни пари
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГосТПуттьо бесепарски.Тиквата се лекуваше у тях си.Вашата корнела заемаше легло.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първи на опашката за безплатни тестове, ще са тези, които не плащат здравни осигуровки.
42
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комуниста само иска.Никога не дава.Ами нали според вас нямаше вирус и Борисов щял да открадне някакви пари.Сега,като Импексова се разболя изведнъж има вирус.Аман от мижитурки.
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените каскети пак се правят на много загрижени.До вчера със зеления чорап отричаха ,че има вирус и разкарваха хората по площади и баири.Днес точно обратното.
40
5
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Абе, търгашите защо си мислят, че левите отричат сериозността на ситуацията ? На база на мерките в Китай, Испания, Дания,Норвегия и тези на десните мънкита болсонаро и тръмп? Или имат нек'ви други доводи ? Освен т'ва, тиквата се лекува от вируса, а не генерал Румен Радев.
39
3
 
4
 
! Отговори
мко преди 3 години
Най-после.
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Съветник 31Не забравяй поговорката............."Не копай другиму яма, сам ще паднеш в нея"!!!! Това се отнася за такива като тебе, забравили Историята и не знаещи ни род, ни Родина! И това, че ИСТОРИЯТА Е ЕДНА СПИРАЛА, гледай утре някой да не подготви за тебе това, което ти подготвяш за него!
37
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха, тия пък наивници!!! А за бойко кво ще остане тогава??? Искате да откъснете от залъка на "конграчулейшъна"???? Не ви е срам, да му забраните да раздава от джипчето!!! Изедници, така да издевателствувате над нашето "слънце"!!!!
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АБВ ще искат ли безплатен чай ,, Мангъров,, и всички ли ще даваме 200 лв за преглед при Мангъров?Сега в ковидболницата ще има ли ВИП стаи?Ще доплащаме ли за мен в чаяСупа ще ни дават ли и ако не можем да ядем пържоли, може ли да съдим болницата.Чакаме делото от В.Търново.
35
5
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
За да може да го поискат от РеМеДето на "Посирано 20" трябва най-малкото да влязят в Парламента за подсигурат кворум, а не да надничат като мишки от коридорите на НС ... "БСП и СиЕ"АД пак се разчекна м/у думи и дела, като толкова ги съби да вземат да се понаведат още малко и да се хванат за палците, пък все ще се намери някой да ги почеше ... !!!
34
3
 
13
 
! Отговори
Майора преди 3 години
БСП да върне милионите на хората , изнесени и ограбени от хората и тогава да иско.А колкото до проф.Михайлов нека върне 23 млн. лв ,които натрупа като шеф на Кръвния център , така също Импексова , Милиончева ,Черепа и ред други мафиоти и олигарси.
33
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберасти, все те виновни.Може, обаче при правителствата на БСП не се оправи държавата. Но днес пак дават съвети.Спечелете пак властта и действайте.Иначе звучи много нефелно постоянното реване как могат повече.Като Румен Гечев, който направо долара 3000 лева, но днес пак не се спира да дава съвети.
32
5
 
14
 
! Отговори
Ко ? преди 3 години
БСП поиска ????? Тези жалки хорица явно са ударени яко от вируса ! Никога няма да чуем : "БСП дава....." , има само искане ,крадене и разграбване от комунистите ! Как така БСП приказва за вируси ? Нали нямаше такова животно , бе , мър.лячи комунистически ?