Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен

Ще помогнат на остро нуждаещите се отделения
52
Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Депутатите-лекари от БСП заминават за болниците в Свищов и Шумен. Това съобщи председателят на българските социалисти Корнелия Нинова в пост във Фейсбук.  

По думите й стана ясно, веднага след като от парламентарната група на левицата са разбрали, че в болницата в Свищов няма нито един лекар в ковид отделението, са решили да помогнат.

„Проведохме разговор с тримата наши депутати-лекари: проф. Михайлов, Тимчев и Тасков. Те изявиха желание да заминат за там и да се включат в помощ на хората“ уточнява Нинова. „Обадих се на министъра на здравеопазването да даде съгласие да бъдат допуснати да лекуват в болницата. От него разбрах, че остра нужда от лекари изпитва и болницата в Шумен. Разговаряхме да разделим нашите депутати - единият в болницата в Шумен и двама в Свищов. Утре заминават. Благодаря на колегите-лекари. На всички българи кураж. Знам, че ще се справим“ написа лидерът на БСП в поста ди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
4
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ЕТО ---ТОВА МУ СЕ ВИКА "МЕНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ СЛЕД К-19"...ПА , ВИЕ НЕ ВЕРВАЙТЕ АКО ИСКАТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА
21
7
 
14
 
! Отговори
ЖЕСТОКО..ХА,ХАААА преди 3 години
КУРНЕЛКА С ПРАВИ НА ХРИСТОС......ХА,ХА,ХАААААААААААСАМО С ТРИМА ДОКТОРИ ---ШЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ОТ К-19...ХА,ХА,ХААААААА/..ЩОТО И ХРИСТОС ---НАХРАНИЛ НАРОДА СИ САМО С ЕДНА КОШНИЦА РИБА..../
20
13
 
16
 
! Отговори
U2 преди 3 години
До До КокоДоктор Маркова зам. кмет на Община Шумен още преди седмица излезе в неплатен отпуск и отиде като доброволец в ковид отделението...Ама това не се знае защото от ГЕРБ не проглушиха света за разлика от гжа Импексова...
19
5
 
19
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Нинова, трима доктора имаш.Единия за Свищов, другия за Шумен, третият - да те преглежда лично, че току - виж Рафаел Нинов трябва срочно да се връща от САЩ, за да управлява хотел "Мираджио термал спа резорт" в Гърция!
18
15
 
24
 
! Отговори
До Коко преди 3 години
Кои лекари от ГЕРБ са в болниците,и как точно "гаси" пожара Борисов най вероятно от Ж'ипката?
17
22
 
20
 
! Отговори
Коко преди 3 години
До ВанинаЛекарите от ГЕРБ отдавна са в болниците. Спомняш ли си тогавашната реакция на БСП: Бойко Борисов лично ли гаси пожарите? Никакви не са ми от ГЕРБ, ама бесепарите са много кофти хора.
16
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да отречем на Нинова, че умее да печели дивиденти на чужд гръб. Защо тя не отиде като доброволец...и без това изкара Ковид и има антитела!
15
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лекари от бсп - червени екстремисти
14
14
 
25
 
! Отговори
Ванина преди 3 години
Очакваме подобна акция и от ГЕРБ.Може да е евтин ПР, но все пак е нещо.Поздравления за лекарите, които отиват да помогнат!
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 4: На смес от колко "стимуланта" е? На четворка, като на Велик ден?
12
9
 
20
 
! Отговори
ДоАнти Тиква преди 3 години
Не си ти Анти Тиква, ами си празна кратуна!Парадоксът е че когато ,,Тиквата"въведе извънредното положение и то работеше , се предотвратяваше масовото разпространение на Ковид! Всички ,,умници" като теб тълкуваха че не са нужни тези меркии се скъсаха от плювни и подигравки и вопли ,,за свобода" И....????Сега обърнахте палачинката !Е......кои са тиквите ,май всички вие с празните кратуни.
11
13
 
8
 
! Отговори
Не е за завиждане преди 3 години
Министърчето Ангелов тулупа да те командва е дъното за всеки обеазован човек в тая държава. Но да търпи е под дъното. Сам си го е избрал, дано го осребри подобаващо и не се срамува от децата си
10
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми браво на хората
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Здравия:Човек с вкус, не би ѝ обърнал никакво внимание на тази баба Яга. Оставѝ я да плува по течението, като ония неща във варненския залив.
8
11
 
21
 
! Отговори
АнтиТиква преди 3 години
В този момент Ангелов още оглежда асфалта от джипката на Тиквата.
7
7
 
11
 
! Отговори
Но не в ковид отделе преди 3 години
Обаче няма да са в ковид отделения, това е пропуснато, ще са в други отделения
6
5
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
много се забавиха ама пак е нещо
5
8
 
25
 
! Отговори
А Круела Девил кога? преди 3 години
А Трътка Дариткурва кога????
4
12
 
6
 
! Отговори
Здравия преди 3 години
Искам Дариткова да ме лекува. Лично. Здрав съм, но ако знам че тя лично ще ме лекува - ще се разболея щом тряа. Тая *** ша й напукам задницата направо. Само да знам че е в болницата, в качеството си на лекуващ лекар и веднага ще се разболея. Ша ми сбъдне мечтата напрао, да я изчаткам докато е на работа. Мамоуууууууууу
3
10
 
27
 
! Отговори
разочарование преди 3 години
Аз помислих,че докторите Дариткова и Лъчо мозъка също ще отидат.