Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството

ГЕРБ се плашели от реакциите на хората заради предстоящите избори
Обновена: 15 ное 2020 14:53 | 15 ное 2020 14:45, Камелия Цветанова
191
Кризата се задълбочавала, една от причините - правителството
Снимка: БСП

"Правителството е една от причините кризата да се задълбочава", каза пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова. Според нея заради предстоящите избори ГЕРБ се плашат от реакциите на хората и затова ги е страх да вземат мерки.

"Пълен провал е управлението на кризата. Управляващите действат хаотично и приемат мерки на парче. Пропуснаха златно време - лятото, когато цялата система трябваше да се подготви за втората вълна на пандемията", обвини тя.
По думите ѝ предизборно се харчат и парите от бюджета.

Още по темата

"Искат се компетентни хора, държавническо мислене, а не мандатно и до изборите да се мисли как да се решат проблемите. Управляващите не са такива", упрекна Нинова.

В предаването "Неделя 150" тя коментира и подготвената обществена поръчка от ЦИК за машини за гласуване.

"Закъсняха! Държавата да се намеси с помощ по-категорично. Да не оставя отговорността само на ЦИК", посочи тяя.
Соцлидеркатат беше категорична, че ако поръчката за машини се провали, отговорността няма да е на членовете на ЦИК, а ще е политическа и ще е на правителството.

Във връзка с оттеглянето на предложението за детски надбавки за всяко дете, лидерката на БСП заяви, че това е предизвикало напрежение между ГЕРБ и "Обединените патриоти".

"За тези 4 години те са демонстрирали не веднъж някакъв разнобой, после търговията се задейства и нещата се изглаждат", смята червената шефка.

Нинова подчерта, че е неприемливо да се противопоставят "майките срещу полицаите", което по думите ѝ Бойко Борисов прилага постоянно в годините на управлението му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
2
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Анонимен 118: Точно теб ли пък трябва да привлича? Търси си мат'риал край минералната баня.
115
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова, аз чаках да кажеш, че Борисов е виновен и за ланшния сняг и за земетресението в Турция.. и за вируса, че Бойко ти е пуснал вируса в депутатското кюфте. Щото Борисов за всичко Ви е виновен и с него се отривате за всичките си провали. Та и сега пак правителството Ви виновно, че вожда ви Радев излезе на 3 март на Шипка и се провикна: "това е вируса на страха и вируса на предателството"Подкокороса неадекватните в Б-я да кибичат по протести,да палят маски,да разнасят ковчези и бесилки, яйца.
114
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брат,незнам колко ракии трябва да изпия за да може това животно да ме привлече,погледни я само тя е по-грозна и от смъртта............
113
21
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
На всичкото гербаджийски *** все Корнелия Нинова им е виновна за нещо. Не виждате ли че линейките обикалят с болни да търсят места, а информационна система къде има свободни няма и нама скоро да име. Не виждате ли, че хората не могат да намерят лекарства дори и с рецепти. Какво е това? Не е ли хаос в здравеопазването.Трябваше ли чак сега да вадят фургони, да им прекарват ток, вода, та да правят там бързи тестове. Проспано ли беше лятото? Да, беше проспано и не Корнелия Нинова е виновна за това
112
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнус. Голяма гнус. Много голяма гнус...........Нинова........
111
18
 
6
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
Боко, стигнахте до истинска безобразна ситуация на тотално итърван контрол Комуноидите да са прави. Лошо и тъжно.Затвори поне училищата.
110
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Върхушката на тази "партия" ОПГ е за бесене. Вярвайте ми.
109
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-любопитното е, че кандидат-снахата на Нинова е чужденка.Въпросната девойка, към която Рафи открито показва по-специалните си емоции в социалните мрежи, е родом от Корея. Самата тя разкрива за себе си, че е израснала в екзотична Индонезия, а в момента пребивава в Ню Йорк, където всъщност от почти 3 години живее и работи и Ниновият син.Именно в Америка пътищата на двамата се преплели, а дали опозорената червена лейди е срещала фаворитката на наследника си лично не е известно.Малиииииии :D
108
3
 
22
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Оооо, млъкни ***, тъппа гадна п.тка. Ако беше ти сБСП на власт отдавна щяхте да сте фалирали държавата и да сте вдигнали ръце от епидемията. Сегашното правителство поне се бори колкото сили има, нали виждаш какво се случва по целия свят, навсякъде е тежко.
107
2
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Ако някой търси арогантност,типигьозлък,серсемлък,нахалство,безочие и майсторство в лъготенето и обещаването -всичко на една едно място да не се чуди къде е - в НИНОВА !!!Тази кресливка така и не разбира,че криза има и то голяма ,но в...НЕЙНАТА ПАРТИЯ ! А за много от нещата днес не е вината в днешната власт,а когато бяха те на власт - близо 50 години !Нинова,най-напред си изчисти своите авгиеви обори,а тогава гледай чуждите !!!
106
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
др.Импексова ти и др.Радеф народа трябва да ви съди,затова че заради вас дадоха 36000000лв.грешни пари за машини-да не говорим че вашият електорат е на пределна възраст и няма да може да използва тези машини.Ти др.ЛЪЖА заедно с др.Радеф не вярвахте че има КОВИД ,заедно насъсквахте и подкрепяхте тълпите,от където сигурно и там има много заразени,но нищо не се спомена...........марш от землянката!!!
105
1
 
15
 
! Отговори
Крушовица преди 3 години
Бих я клатил, после - млатил.
104
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало др.ИМПЕКСОВА,АЙДЕ ОТИВАЙ СИ НА СЕЛО ВЕЧЕ,ДА СИ ХАРЧИШ МИЛИОНЧЕТАТА НА СПОКОЙСТВИЕ,МНОГО НИ НАТОВАРВАШ С ТВОЯТА ПОЯВА,НЕ СИ АКТУАЛНА..........да не свършиха паричките а.............
103
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биволице, Сливен те очаква!
102
2
 
19
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
-ЩОМ ПРИЧИНАТА Е ТАМ МАХНИ СЕ БЕ НИНОВА-ПОДАЙ ОСТАВКА И БАЧКАЙ НЕЩО ДРУГО.-ПРАВИТЕЛСТВОТО ГО Е СТРАХ -ХОРАТА НЕ.-НЕ СЕ ЛИ ПИТАТЕ ЗАЩО?
101
2
 
22
 
! Отговори
Стига глупости! преди 3 години
Нинова! Управлението не е провал........... Искат се компетентни хора с държавническо мислене.......Но те не са сред вас, не и от вашата партия! Така че, не се напъвайте да говорите глупости! Пак няма да спечелите на следващите избори! Прав ви път и дано никога не се върнете!
100
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Госпожо Нинова, виждате ли какво Ви казват хората?Четете ли?Спите ли добре?Вие скрихте за Чернобил истината.Оставихте хората точно на 1 май да манифестират и на 24 май също манифестации, докато за партията майка имаше предупреждение да не се яде салата и да не се употребяват мляко,плодове и зеленчуци.Вчера ревяхте за резерва.Тогава дни след Чернобил Вие ядохте само от РЕЗЕРВА на Б-я защото беше екологично чисто.Оставихте хората да купуват марулите и да правят салати с радиация.Хората починаха.
99
1
 
25
 
! Отговори
Майора преди 3 години
Срамота Импексова, да обвиняваш правителството че не върши нищо , след като разединителя Радев и други такива казваха че няма вирус.И още по цинично е да се дават 36 млн.лв. за машини вместо за средства срещу вируса за да угодите на вашето его!Сякаш по време на управлението ви казахте истината за Чернобил и ядяхте специални храни.Срамота нищо намо да постигнете с популизъм и да спечелите изборите!
98
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МРЪСНАТА МУТРА ОРГАНИЗИРА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ ДОРИ НА ПРЕЗИДЕНТА, НО РАДЕВ МУ РАЗБИ КОРУМПИРАНАТА ТИКВА.
97
1
 
28
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Майките на Мая Манолова са еваси шмекерите:):):)Крадли на дребно:):):)