Борисов: В пандемията държавата се грижи за всички

Пакети с храна, топъл обяд за бедни, пенсионери, самотни родители
310
Борисов: В пандемията държавата се грижи за всички
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов увери, че  във времето на пандемия държавата полага грижи за всички свои граждани.

„Над 526 000 нуждаещи се българи получават пакети с храна, патронажна грижа или топъл обяд. Това са възрастни, хора с увреждания или с ниски доходи, самотни родители, както и поставени под карантина“, написа той в своя FB профил.

Още по темата


Близо 26 000 души са посещавани от екипите на патронажа, като им се доставят храна и лекарства.

По програмата „Топъл обяд у дома“ храна получават над 26 400 души. Отделно пакети с храна ще достигнат и до 470 000 нуждаещи се.

Работим активно, за да продължим с тези програми и догодина, посочи още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
19
 
! Отговори
1235 преди 3 години
Да Бойко и авария в Чернобил нямаше и марширувахме, че и сега помагаш на хората и то много, чудим се в кои чекмеджета да слагаме пачките.МУТРА.
224
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Фигуранта днес награди Даниела Кънева - агент на ДС
223
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а няма ли кой да го пита защо са нуждаещи се и къде са парите от заводите които те построиха и защо приятелите му мутри си заграждат държавата а той мълчи като насpан нали щеше да ги хваща уж връзкарите и смрадливите български велики бейове мутри?
222
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За кои се грижи, за тези дето вчера напсува ли?
221
1
 
24
 
! Отговори
истината преди 3 години
Такава пропаганда и в СССР не е имало
220
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Отделно пакети с храна ще достигнат и до 470 000 нуждаещи се. А защо на тези нуждаещи се им давате храна да не са прасета, защо не им дадете ваулчери за храна да си напазаруват от магазина каквото предпочитат като хора а не като животни, в Европа дори на бежанците дават пари на банкови карти защо вие не давате така ами раздавате някакви храни, какви са тия говежди консерви, чиновниците които ги включват в списъка ядат ли говежди консерви другари комисари, ядете ли говежди консерви.
219
4
 
24
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Този вчера ни напсува като хамалин на гарата.Точно така се грижи за хората
218
2
 
16
 
! Отговори
В пандемията преди 3 години
държавата се грижи за всички ПОЛИТИЦИ. И не само в пандемията де :-)Премиери се събрали на среща да обсъдят доходите:Американеца: При нас среданата заплата е 4000$, за да живееш ти трябват 2000$, какво правят с останалите 2000 не ме интересува.Немеца: При нас средната заплата е 4000 евро, за да живееш ти трябват 2000. Какво правят с останалите 2000 не ме интересува.Българина: При нас средната заплата е 800 лв. За да живееш ти трябват 2000, откъде взимат останалите 1200 не ме интересува :-)
217
3
 
15
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Пакети с храна, изкупена от държавата на 5-торни цени, която е бракувана или с изтекъл срок на годност. Ще се раздава из си ганските махали, както раздаваха пакетите и през март!Иначе, колко държавата се грижела за всеки, да го обясни на умрелите в линейките, чакащи пред болниците!И, "Днес", спазвайте закона и под тези новини слагайте задължителното: "Купуването и продаването на гласове е престъпление"
216
2
 
15
 
! Отговори
този на снимката преди 3 години
четири месеца и половина това лято бях в България.. UK ми плащаше всеки месец 80% от заплатата и на моя работник също! А съм чужденец в UK , имам само фирма, нямам UK паспорт! Ако седалището на фирмата беше на различен адрес от къщата, където живея, тогава щях да взема 10 000 паунда на ръка! Банките спряха да вземат вноски по всички видове кредити и кредитни карти за 4 месеца, без да ги акумулират за следващ период! Мога да изброя още 15 мерки, но просто искам да ви кажа ... този e псих0пат!
215
2
 
19
 
! Отговори
Най вече за полицият преди 3 години
който ти пази ***! Докато ревнат и веднага спряха надбавките за децата и ги дадоха на търтеите-полицаи. Това си е чисто изнудване, опъват палатки, а разрушаваха палатките на гражданският протест, сега кой ще им вдигне палатките и да ги нахвърля на камион!? Отвратителни еничари, народа ги храни, а те го бият!
214
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само младия премиер с харема и партията на безпартийните като се създаде ще ни избави а не комунисти костовисти чалгари и тнт
213
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срам за България е, че над половин милион човека получавали такива помощи - пакети с храна и т.н.
212
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държавата - да.Подобията на държава, като нашето не се грижи за никого, освен за шепата олигарси, които са начело.
211
15
 
4
 
! Отговори
Б.Б. преди 3 години
Ейййййййййййййййййййййййййййй ако не бях ви направил магистралите, още щяхте да пътувате 10 часа до морето. Гладен от тук списващите папуняци имали? И какво, даже и без да работите пак пари ви давам!
210
5
 
28
 
! Отговори
КЛ преди 3 години
Много рано започна предизборната лъжа, пардон, кампания.Негово Премиерско Величество май се уплаши.
209
3
 
24
 
! Отговори
Росица преди 3 години
***! Грижите се за хората на думи. Понеже обичате медийните изяви. На практиката не струвате нищо.
208
3
 
25
 
! Отговори
От Франция преди 3 години
Тук / също и в другите цивилизовани европейски държави/ държавата ми изплаща пълната работна заплата, за това че ме е лишила от правото ми на труд /сключен договор с работодател/. След като ме възпрепятства да упражнявам свободно права ме компенсира в пълния размер. А България е поле за упражняване на експерименти от всякакво естество.
207
4
 
28
 
! Отговори
Отчето преди 3 години
Бойко , Бойко , уж се считаш за божи човек , а никой не каза една добра дума за тебе!Явно наистина си пущиняк от мутрите!
206
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грижите се най-вече за собственото си здраве и шкафчетата. Иначе да ви пита човек при всичката ви загриженост през последното десетилетие, защо в болниците няма лекарства и карат пациентите да си ги купуват, защо няма места в болниците и пациентите умират пред входовете им, защо има толкова работещи и пенсионери - бедни, на които подхвърляте унизителни подаяния. Нали и алчни неграмотници!