Депутат от ВМРО: Бюджет 2021 е този, за който се борихме 4 години

Обещанието за минимална пенсия от 300 лв. е изпълнено, обяви Красимир Богданов
19 ное 2020 22:12, Красимир Ангелов
4

Семействата, които разполагат с официални доходи под 510 лв. на член, ще получават и пари за отглеждане на дете, и данъчно облекчение. Това се вижда от доклада на бюджетната комисия за проектобюджета за догодина.

"Не можем да кажем, че това е победа за ВМРО. Това е победа за децата на България. Намираме се в тежка демографска катастрофа. Ако не дадем шанс на семействата да отглеждат своите деца, ще дойде един момент, в който всякакви мерки ще бъдат безсмислени. Българските деца бяха противопоставени на служителите на МВР. Позицията на полицията беше изключително достойна. Вече имаме едно споразумение. Бюджетната комисия трябва да излезе със становище за формулата за детските надбавки", коментира депутатът от ВМРО Красимир Богданов в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му към момента детските надбавки се запазват.

"Доходите на член от семейството, когато са под 650 лева, ще получават 80% от детските надбавки. Друга група хора ще получат данъчни облекчения. Смятам, че защитихме достойно правото на децата и това ще бъде една стъпка към подобряването на демографската ситуация в страната. От друга страна, исканията на полицаите също са справедливи. Ние с недоумение приемаме повторното разделение на едни групи хора и противопоставянето им на други", заяви Богданов пред Bulgaria ON AIR.

Относно Бюджет 2021 народният представител подчерта, че това бил бюджетът, за който "Обединени патриоти" се борели вече четвърта година.

"Достигнахме еманацията на нашите искания, за да изпълним социалните нужди на българското общество. Дали е предизборен този бюджет, не трябва това да е водещото. Не бива това да бъде основният мотив, който правителството и управляващите трябва да използват. Този бюджет е с ясната мисъл за тежките времена, в които се намираме", обясни той.
 


4
Още от Политика
От "Воля" настояват минималната пенсия да стане 350 лв.
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
Когато преизчислите пенсиите,и след това направите минималната пенсия на 300лева,може да кажете,че сте си изпълнили,предизборното обещание,сега какво направихте,работилите по 40години,и работилите по 15 ,20години ,ще получават еднакви пенсии,това за успех ли го имате,недрагими от мвро.
2
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
По същия начин виденов и гечев могат да заявят, че направиха всички милионери!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нали се сещате, че сте пътници, заедно с Бойчето