Джамбазки: Ние сме ВМРО, а не клуб по везане на гоблени

Той се закани, че ако пак нападнат централата "ще играе маркучът"
21 ное 2020 22:28, Нели Христова
274
Джамбазки: Ние сме ВМРО, а не клуб по везане на гоблени
Снимка: БГНЕС

"Ние сме ВМРО, а не клуб по везане на гоблени. Няма да позволим поругаването на тази сграда. Ако искат пак да трошат, отново ще играе маркучът." Това каза зам.-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки по Канал 3.

Още по темата

Той добави, че ако протестиращите са заявили мирно събитие, няма нищо лошо. "Пред сградата на ВМРО вандалстваха и безчинстваха, а след като ги поляхме с вода се оказаха раними душици. Това беше опит да ги отблъснем по възможно най-щадящия начин", каза още той.

Припомняме, че на 16-ти имаше напрежение пред централата на ВМРОП в София, когато при поредния ден на протести група граждани изразиха недоволството си от патриотите, които са коалиционни партньори на ГЕРБ в това управление. Стъклото на входната врата на ВМРО е било счупено, а протестиращите твърдят, че са били замеряни с димки и бомбички и са били заливани с вода.

Джамбазки се изказа крайно любопитно за един от протестиращите. "Единственият, който пострада, беше партиен лидер, който дойде в особено агрегатно състояние и си самопричини тротоарна екзема." Не го назова, но се предполага, че говореше за Волен Сидеров.

Той подчерта, че всеки има право на мнение, всеки има право да иска оставка. Това е легитимно право. Но Джамбазки не вижда основание за това.

По отношение на работата си във ВМА той каза, че сега в болницата има хора от протеста. Той е доброволец-санитар във ВМА. "Не съм там, за да си правя реклама, затова и не го оповестих."

Политикът подчерта, че Северна Македония просто трябва да спазва договора за добросъседство, за да влезе в ЕС. "Те до момента тупат топката. Бяхме абсолютно прави, предвид омразата и антибългарската риторика, която се разрази там сега. Паленето на държавни знамена е международен скандал."

Според Джамбазки, те трябва да прекратят фалшификацията на българската история и да спрат с езика на омразата. "На територията на Северна Македония живеят все още стотици хиляди, които имат българско самосъзнание. Трябва да признаят българската основа на техния език." Той е скептичен, че до месец нещата ще се променят в положителна насока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това л...о прекали както и да го гледаме. Да видим сега в странна България докога ще бъде търпян. Хвърляне на пиратки по протестиращи и шофиране пиян ако не е достатъчно, да видим до къде ще стигне този психопат с имунитет?!
176
1
 
3
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Господин Джамбазки, къде видяхте в Брюксел да се хвърлят бомбички по недоволните от прозорец?! Страхотен пример давате, браво! Готов сте за цирка наречен парламент на Република България. Истински клоун.
175
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В много медии се твърди,че Винету Борисоввече се страхува единствено и само за физическото си оцеляване.
174
1
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Ти миличък и за клуб по везане на гоблени не ставаш. Протестиращите са шепа хора. Защо не слезеш и не се изправиш очи в очи с тях? Защото трябват топки, а ти такива нямаш. Трай си и не се излагай! Целувай ръка на дебелия бащица и благодари за благоденствието си. На гърба на българския народ. За втори мандат няма да ти се случи. С тези излагации надминахте и Волен. Ще се превърнете в част от онази история, от която българина гнусливо ще бръчка нос някой ден, когато чете учебниците.
173
0
 
9
 
! Отговори
ТОЯ Е преди 3 години
Долен ляв ***-съединител.
172
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** с цайс и да се прави на мъж вече и децата му се смеят .. жалка картинка, долни бклуци
171
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да се напъва тоя,няма как да стане по-мразен от оня с чекмеджето...
170
1
 
7
 
! Отговори
Насакото Яката преди 3 години
Според мен, чамбаски е ***.
169
0
 
6
 
! Отговори
Този още ли не е на преди 3 години
Топло? Прокуратурата къде е? Във всяка нормална страна са е извън политическия живот.
168
0
 
12
 
! Отговори
ОТ ТОЗИ преди 3 години
МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!!
167
3
 
9
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
арее Джамбазки, изпя се и твойта песен. Довиждане баклюз
166
6
 
12
 
! Отговори
ООООХ... преди 3 години
ОТ ТОЗИ МЕ Е СРАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН :ТОЙ Е НЕВЪЗПИТАН НЕОБРАЗОВАН ДЪРЖИ СЕ КАТО УЛИЧЕН ХУЛИГАН - ТЕ ОТ ПРОТЕСТА СА МНОГО ПО НАД НЕГО А ТОЙ ГИ УБИЖДА ДЪРЖИСЕ КАТО ГОЛЯМАТА РАБОТА ЧАКАЙ ХОРАТА ДА ТЕ ОЦЕНЯТ ТОВА ЧЕ СИ ЕВРОДЕПУТАТ Е СЛУЧАЙНО ЩЕ ТИ Е ЗА ПОСЛЕДНО -ОТИШЪЛ БИЛ ДОБРОВОЛЕЦ ОБЛЯКЪЛ ДРЕХИТЕ НА МЕДИЦИТЕ Е И КАКВО КАТО КАКЪВ СИ ДОБРОВОЛЕЦ КАТО ЛЕКАР МЕД.СЕСТРА ИЛИ ДА ТЕ СНИМАТ И ДА ТЕ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИАТА - ОТВРАТ
165
6
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Партията на пенсионираните военни и служители на ДС много ербапи, бре!
164
0
 
7
 
! Отговори
ограбен музикант преди 3 години
Не приемайте работа в хотел Риор-Слънчев Бряг!!!Ще Ви обяснят,че не работите добре.Може и да не Ви платят.Споделих това с колегите.Никой от тях не желае да работи отново там.Ако ще работите в Риор,поискайте да Ви плащат всеки ден,за да можете да си тръгнете.Не работете в ХОТЕЛ Риор.Това е единственият начин да не Ви окрадат ако сте музикант.
163
5
 
10
 
! Отговори
МИЛЕН преди 3 години
тоя фишек направи парички и взе да се взема на големо скоро ще му го отцепим и на него
162
1
 
4
 
! Отговори
Окрадоха ме в Риор преди 3 години
Нещо взе да ми писва от тези с многото пари,капиталистите.Не плащат,а искат да им работишЛятото работих в хотел РИОР,Слънчев Бряг.Минка ми плати 650 лева ПО-МАЛКО ОТ ОБЕЩАНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Платиха ми доста по-малко от уговореното.За да няма грешка,шефката се казва Минка.Целият персонал получи по-малко от обещаното.Работихме,а не ни излъгаха с парите.
161
6
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
защо е създадена ВМРО?? от колко време ви плаща Народа ни за целите с които бе създадена???..македония с кого е???...уволнени сте бе мекерета крадливи!!! не ви плащаме да ни предавате...Бог да пази България!!!
160
7
 
9
 
! Отговори
ББ преди 3 години
камъни и дърве...ще играят льольо...плашиш Народа ни с...маркучи...това не е игра...борба за оцеляване е лигльо преяждащ...самозабравил се...ВМРО срещу Народа на България...царя ви отреза главите защото разбра какви крадци и лъжепатриоти сте...останаха ви имотите и си крадете...Нема правда нема Мир!Бог да пази България от еничаре-пУтриоте!!!
159
6
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
ти си никой...не можеш да се разпореждаш с живота ми само защото си имал възможността да грабиш...купуваш гласове и медиен комфорт но гласа на бедният и обичащ истински България не можеш купиш...не можеш уплашиш...Империи сме съсипвали...някакви дребни крадци и измамници превръщат животите ви в Ад...обслужвайки чужди интереси за...сребърници...вината е във вас...поклонниците гладни...купуват животите ви с вашите пари...унижават ви...убиват ви...Анатема
158
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
самозабравили,преяждащи *** сте,ти първи хвърл пиратката...и кьоравите го видяха,бе излъчено по всички тв-та,ако ти и шкембето сте ни пУтриотето да разваляме седенката,Белене е БГ остров...подходящ за почивка на национални предатели...това е истината...много възмездия ама заслужени...жестокост за жестокост...животите ни от Бога са дадени...и ви палащаме не да ни замервате с бомби и поливате с вода...можехте да ни чуете...Справедливост или Смърт...Бог да пази България от пУтриоте-еничаре..